Από τα αλώνια στα σαλόνια και το 9.25!

στοίχημα

Καλησπέρα κύριοι, σήμερα η στήλη θα αφιερωθεί στο στοίχημα σε SuperLeague και Champions League.

Στοίχημα στη Λαμία

Σήμερα, διεξάγεται το εξ αναβολής παιχνίδι μεταξύ της Λαμίας και της Λάρισας. Και οι δύο ομάδες έχουν μπλεξίματα με τη σωτηρία. Θεωρώ ότι θα έχουμε γκολ στο παιχνίδι καθώς καμία από τις δύο ομάδες δε βολεύονται με την ισοπαλία. Επίσης, η Λάρισα έχει ενισχυθεί και κάνει σοβαρή προσπάθεια για την παραμονή, οπότε θα έχει τις ευκαιρίες της.

Ωστόσο, το δικό μας στοίχημα θα είναι το πρώτο γκολ να επιτευχθεί μετά το 28’. Θεωρώ ότι οι δύο ομάδες θα ξεκινήσουν νευρικά και θα προσπαθήσουν να καλύψουν τα αμυντικά κενά τους στην αρχή.

Με το γκολ της Λειψίας

Το δεύτερο στοίχημά μας έρχεται από το Champions League και τον αγώνα Λίβερπουλ- Λειψία. Η Λειψία πρέπει να πιέσει, αν θέλει να βρει νωρίς γκολ και να πάει για την πρόκριση. Θα επιλέξω μία έμπνευση με το να σκοράρει το πρώτο γκολ η Λειψία μεταξύ 31 – 40’ που δίνεται στο 9.25 παρακαλώ. Η Λειψία βλέπω ότι σε εκείνο το χρονικό διάστημα σκοράρει τα περισσότερα γκολ της και θα το τιμήσω.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 
  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Mονό
17:15
Λαμία- Λάρισα
Πρώτο γκολ μετά το 28'
2.05
Fun bet
22:00
Λίβερπουλ- Λειψία
Λειψία, 1ο γκολ: 31- 40'
9.25
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις