Γκολ και πέναλτι σε… σαλόνια και αλώνια

Γκολ

Καλημέρα σε όλη την παρέα. Χάλασε η δυάδα μας την προηγούμενη φορά, καθώς η Σέλτικ κατάφερε να μείνει στο 0-0 με την Νταντί Γιουνάιτεντ, σε ένα ματς που ένα δίκαιο σκορ θα ήταν κάτι σε 1-3, 1-4. Τα γκολ στην Ιταλία έπεσαν βροχή, αλλά τι να το κάνεις, αφού οι Σκωτσέζοι δεν σημάδεψαν δίχτυα παρά τις πάμπολλες ευκαιρίες.  

Σήμερα έχω επιλέξει ένα combo από το ματς της Ουγγαρίας για το Champions League και ένα ειδικό από το εμβόλιμο Λαμία – Λάρισα για την ελληνική Superleague. 

Γκολ και από τις δύο μεριές… 

Λίβερπουλ εναντίον Λειψίας στη ρεβάνς του 0-2, ξανά στην «Πούσκας Αρένα» της Βουδαπέστης. 

Οι «Κόκκινοι» έχουν χάσει τα αυγά και τα καλάθια, καθώς μετρούν πλέον 6 συνεχείς ήττες μέσα στο «Άνφιλντ». Η ομάδα του Κλοπ δείχνει να παραπαίει αγωνιστικά και πλέον κινδυνεύει ακόμη και να μείνει εκτός Ευρώπης τη νέα σεζόν. Απόψε έχει μαξιλαράκι ασφαλείας 2 γκολ, αφού στον πρώτο αγώνα επικράτησε με 2-0. Βέβαια, στην κατάσταση που βρίσκεται ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται, αλλά λογικά είναι το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στους «8». Χέντερσον εκτός και Φιρμίνο αμφίβολος. 

Η Λειψία, από την άλλη είναι σε φουλ φόρμα. Χτυπάει στα ίσα το πρωτάθλημα, κοντράροντας την Μπάγερν ούσα 2 βαθμούς πίσω. Σκοράρει κατά ριπάς, έχει περί τα 2 γκολ ανά αγώνα και απόψε θα βγει από νωρίς στην επίθεση για να διεκδικήσει οτιδήποτε μπορεί απέναντι σε έναν αντίπαλο που δείχνει να έχει πολλά προβλήματα. Πάντως, θα έχει προβλήματα στον καταρτισμό της ενδεκάδας ο Νάγκελσμαν, καθώς πέρα από τους μακροχρόνια τραυματίες Λάιμερ και Ζόμπολζαϊ, αμφίβολοι απόψε είναι οι τραυματίες Σάμπιτζερ, Όρμπαν και Χάλστενμπεργκ. 

Με τα γκολ θα πάμε στον συγκεκριμένο αγώνα, combo αμφιτέρματος μαζί με over που δίνει κάτι λιγότερο από διπλασιασμό. 

Mάχη στη Λαμία με φόντο την παραμονή 

Οι δύο ουραγοί της βαθμολογίας συγκρούονται σήμερα στο «Αθανάσιος Διάκος», με τη Λαμία και την ΑΕΛ να μάχονται για μία καλύτερη θέση στα επερχόμενα play out, ψάχνοντας γκολ και βαθμούς. 

Αναμένω σκληρό παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων. Είχα, μάλιστα, ετοιμάσει πρόταση για κάρτες, αλλά μόλις είδα τις… τοκογλυφικές αποδόσεις έκανα πίσω. Σφυρίζει καρτάκιας και πεναλτάκιας ρέφερι, ο Γκορτσίλας, ο οποίος δίνει περισσότερες από 5 κάρτες ανά αγώνα, ενώ στα μισά παιχνίδια που διευθύνει δείχνει την άσπρη “βούλα”.  

Πιθανότατο, λοιπόν, να δούμε γκολ από το σημείο του πέναλτι.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 
  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Ειδικό
17:15
Λαμία - ΑΕΛ
Καταλογισμός πέναλτι
2.40
Μονό
22:00
Λίβερπουλ - Λειψία
Goal/goal & over 2,5
1.90
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις