Γράφει ιστορία το ελληνικό τένις

Γράφει ιστορία το ελληνικό τένις

Χαιρετώ τους αναγνώστες του koubanezos.gr! Η αγωνιστική δράση στο τένις βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη με τρία τουρνουά της σειράς ATP να διεξάγονται παράλληλα. Σε Μασσαλία, Ντόχα και Σαντιάγκο λοιπόν στρέφεται το ενδιαφέρον. Το γεγονός που τραβάει τα βλέμματα είναι φυσικά η επιστροφή στην δράση για τον Φέντερερ μετά από 15 μήνες. Τα αδέρφια Τσιτσιπά αγωνίζονται στην Μασσαλία, στην πρώτη συμμετοχή του Πέτρου σε κυρίως ταμπλό. Ανάλυση τένις, με αγώνες που τραβάνε το ενδιαφέρον.

Ανάλυση τένις στην Ντόχα

Πάρα πολύ δυνατό το ταμπλό στο ATP 250 της Ντόχα. Τιμ, Φέντερερ και Ρούμπλεφ τραβάνε πάνω τους τα φώτα για διαφορετικούς λόγους. Σήμερα θα ολοκληρωθούν τα παιχνίδια του πρώτου γύρου. Η δράση θα ξεκινήσει στις 13:30 με το παιχνίδι Σαρντί – Έβανς. Ο Γάλλος έκανε ένα εξαιρετικό τουρνουά στο Ρότερνταμ και έδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Τρεις νίκες απέναντι στον Έβανς έχει, γνώρισε όμως την ήττα στην τελευταία τους συνάντηση στην Μελβούρνη.

Έντονο ενδιαφέρον υπάρχει για τους αγώνες Λάγιοβιτς – Φούκσοβιτς και Γκοφέν – Κραϊνόβιτς. Εύκολα ή δύσκολα θα πάρουν την πρόκριση Βαβρίνκα και Ποσπισίλ. Ο Φούκσοβιτς μετά την πρώτη του συμμετοχή σε τελικό ATP καλείται να δείξει ότι βρίσκεται σε σταθερά ανοδική πορεία. Σε ότι έχει να κάνει με τα μακροχρόνια στοιχήματα υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές. Πρώτο φαβορί, αναμενόμενα, δίνετε ο Τιμ και δεύτερο ο Φέντερερ, προκαλώντας έκπληξη. Η αλήθεια είναι πως ο Ελβετός έχει εύκολη κλήρωση αλλά λογικά θα είναι ανέτοιμος και μένει να φανεί πως θα επιστρέψει. Από κοντά και ο Ρούμπλεφ, με μικρή διαφορά από τους πρώτους.

Ανάλυση τένις στη Μασσαλία

Το πρώτο τουρνουά στην ιστορία με την συμμετοχή δύο Ελλήνων αθλητών διεξάγεται στην Γαλλία. Ο Πέτρος Τσιτσιπάς εξασφάλισε wild card από τους διοργανωτές στο τουρνουά όπου ο Στέφανος μετράει 2 συνεχόμενες κατακτήσεις. Μεντβέντεφ, Κατσάνοφ, Ουμπέρτ και Σίνερ συνθέτουν ένα ανταγωνιστικότατο ταμπλό με αρκετούς νεαρούς αθλητές. Το πρόγραμμα των αγώνων θα ξεκινήσει στις 14:30 με τον αγώνα Τραβάλια – ΜακΝτόναλντ. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχει η αναμέτρηση ανάμεσα σε Τσονγκά και Λόπεζ.

Στα δικά μας, ο Πέτρος Τσιτσιπάς, νούμερο 970 στον κόσμο, θα έχει δύσκολο έργο απέναντι στον φορμαρισμένο Νταβίντοβιτς Φοκίνα. Θα πρέπει να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης προκειμένου να μπορέσει να διεκδικήσει την πρόκριση. Περιμένω τον Νισικόρι να συνεχίσει τις καλές του εμφανίσεις και να φτάσει σε μία εύκολη νίκη. Πάμε τώρα να δούμε ανάλυση τένις για τα μακροχρόνια στοιχήματα στο τουρνουά. Πρώτο φαβορί δίνεται δικαιολογημένα ο Μεντβέντεφ και ακολουθεί με μικρή διαφορά ο Τσιτσιπάς. Ο Έλληνας θέλει να κάνει το three-peat στη Μασσαλία και να συνεχίσει τις καλές του εμφανίσεις στο tour.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 
  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό ATP Ντόχα
16:10
Λάγιοβιτς - Φούκσοβιτς
2 (-2,5 games)
1.90
Δυάδα ATP Ντόχα (απόδοσης 2.56)
13:30
Ο'Κόνελ - Ποσπισίλ
2
1.60
18:20
Γκοφέν - Κραϊνόβιτς
1
1.60
Μονό ATP Μασσαλία
18:30
Νταβίντοβιτς Φοκίνα - Τσιτσιπάς Π.
Τσιτσιπάς Π. οver 4,5 games
1.70
Μακροχρόνια Ντόχα (απόδοση 4.00)
Νικητής 1ου Τετάρτου
Τιμ
1.60
Νικητής 2ου Τετάρτου
Ρούμπλεφ
1.65
Νικητής 4ου Τετάρτου
Φέντερερ
1.50
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις