Champions League έχει… και στο μπάσκετ

Προγνωστικά Μπάσκετ

Καλημέρα σε όλους. Εξαιρετικά τα πηγαίνει η στήλη μας στα προγνωστικά μπάσκετ, καθώς προσθέσαμε άλλα 3 ταμεία το Σαββατοκύριακο. Για σήμερα θα πάμε με την πεπατημένη στοχεύοντας πάλι την BBL και το BCL.

Προγνωστικά Μπάσκετ: Μιτελντόιτσερ vs Βούρτζμπουργκ

Εξ αναβολής αγώνας για την BBL θα διεξαχθεί σήμερα στο Βάισενφελς μεταξύ της Μιτελντόιτσερ (6-14) και της Βούρτζμπουργκ (7-12). Οι δύο ομάδες είχαν ξανασυναντηθεί στις 20-12-20 με την Μιτελντόιτσερ να φεύγει εύκολα με το διπλό με σκορ 80-68.

Η Μιτελντόιτσερ σχεδόν από το πουθενά έχει μπει σε περιπέτειες καθώς είναι μόλις δύο νίκες πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ στην αρχή της σεζόν έδειχνε ότι θα διεκδικήσει είσοδο στην οκτάδα. Την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε από την Μπραουνσβάιγκ με 91-93 ,σε ένα παιχνίδι που βρέθηκε να προηγείται ακόμα και με διψήφιες διαφορές.

Από την άλλη, η Βουρτζμπουργκ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Δείχνει να έχει ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη και με τις στοχευμένες μεταγραφές που έκανε, δείχνει ικανή να διεκδικήσει ακόμα την οκτάδα. Την προηγούμενη αγωνιστική πέτυχε τεράστιο διπλό επί των Κραλσχάιμ Μέρλινς με 94-84.

Εκτίμηση: Το μομέντουμ δείχνει πως εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσει η Βούρτζμπουργκ. Εμείς θα πάμε σε μία combo επιλογή πόντων της Μιτελντόιτσερ και πόντων αγώνα σε όρια που μπορούν να ξεπεραστούν ειδικά αν οι επιθέσεις των δύο ομάδων πιάσουν τα συνήθη στάνταρ απόδοσης.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 

Τόφας vs Χάποελ Χολόν

Για την 2η αγωνιστική του BCL η τουρκική Τόφας αντιμετωπίζει τη Χάποελ Χολόν.

Η Τόφας ,για το πρωτάθλημα της Τουρκίας, υπέστη ήττα σοκ από την ουραγό Ορμάν με 77-76. Αυτή ήταν η δεύτερη σερί ήττα, αφού είχε προηγηθεί άλλη μία από την Καρσίγιακα στα πλάίσια του BCL. Έχει εξαιρετικό ρόστερ, κάτι που φαίνεται και στον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος. Μετά την απώλεια του Μάικλ Έρικ απέκτησε τον εξαιρετικό, αλλά σοφτ Τζον Ο Μπράιαντ.

Από την άλλη, η Χολόν κέρδισε μέσα στην Ιταλία την Μπρίντιζι με 85-87 με τρίποντο του Γκάι Πνίνι,18 δευτερόλεπτα πριν λήξη. Σε εκείνο το παιχνίδι είχαν αγωνιστεί μόλις 8 παίκτες. Πρώτοι σκόρερ ήταν οι Κρις Τζόνσον και Χάρις με 17 πόντους έκαστος. Επέστρεψε ο πολύπειρος Ισραηλινός γκαρντ Οχαγιόν.

Εκτίμηση: Η σοβαρή Τόφας μπορεί να κερδίσει εύκολα αυτό το παιχνίδι οπότε, η καθαρή νίκη της σε καλές αποδόσεις θα είναι σίγουρα μία επιλογή μας.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 
  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Δυάδα απόδοσης 2.98
19:00
Τόφας - Χαποέλ Χολόν
1
1.75
20:00
Μιτελντόιτσερ - Βούρτζμπουργκ
2
1.70
Μονό
20:00
Μιτελντόιτσερ - Βούρτζμπουργκ
Οver 158,5 & Μιτελντόιτσερ over 74,5
2.02
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις