Απ’ όλα έχει ο αγγλικός μπαξές…

Προγνωστικά

Ακόμη μια εμβόλιμη αγωνιστική στο Νησί και εμείς εδώ είμαστε να δώσουμε τα προγνωστικά μας. Τα φώτα φυσικά τραβάει η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, αλλά εμείς έχουμε τα… κολλήματα μας με τους φίλους Άγγλους. Ξεχώρισα αρκετά πράγματα αλλά στη διαλογή έβγαλα τελικά τρία σημεία που τα βλέπουμε στη συνέχεια.

Προγνωστικά Αγγλίας: Στήριξη στις «μαύρες γάτες»

Εκκίνηση από League 1 και το παιχνίδι Πόρτσμουθ-Σάντερλαντ. Σε τρομερή κατάσταση βρίσκεται η Σάντερλαντ, που συνεχίζει να πιέζει τους πρωτοπόρους. Δεν έχει και τις καλύτερες αναμνήσεις στη συγκεκριμένη έδρα, με τη Πόρτσμουθ να διατηρεί αήττητο εννιά σερί αγώνων. Μια Πόρτσμουθ που είναι οριακά εντός εξάδας πλέον και φυσικά δε φταίει κανένας άλλος, από τον κακό εαυτό της. Τρομερή αστάθεια που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να χαρακτηρίζει μια ομάδα με σοβαρούς στόχους. Εν ολίγοις, ψυχολογία, μομέντουμ και εμφανίσεις με ωθούν να ποντάρω με την απαραίτητη κάλυψη στις «μαύρες γάτες».

Όλα συνηγορούν στα γκολ

Στην ίδια κατηγορία, συνεχίζουμε με το παιχνίδι Κρου-Ντόνκαστερ. Αξιοπρεπέστατη η Κρου φέτος, συνεχίζει να έχει μαθηματικές ελπίδες για play offs. Εντός έδρας συνεχίζει να είναι αποδοτική και θα το χρειαστεί απέναντι στη Ντόνκαστερ. Μια Ντόνκαστερ που άρχισε εκ νέου να πατάει καλά, παίζει εξαιρετικά και συνεχίζει εντός ζώνης play offs. Δύο ομάδες που τους αρέσει το επιθετικό, χωρίς σκοπιμότητες, ποδόσφαιρο. Αναμένω να δούμε ανοιχτό παιχνίδι και από αυτά που έχουν δείξει όλα συνηγορούν στα γκολ και ας νικήσει ο καλύτερος.

Καθιερώνω σημείο με κάρτες

Μία κατηγορία πάνω στη Championship, αναμετρώνται η Μπλάκμπερν με τη Σουόνσι. Η Μπλάκμπερν που κατάφερε να πάρει τρίποντο, το μοναδικό τις έξι τελευταίες αγωνιστικές. Ουσιαστικά αδιάφοροι οι γηπεδούχοι, αλλά βγάζουν πάντα τσαγανό. Οι «κύκνοι» από την άλλη συνεχίζουν τη προέλαση τους, έχοντας μειώσει στον ένα βαθμό από τη δεύτερη Γουότφορντ με δύο παιχνίδια στο χέρι. Τα προγνωστικά θέλουν οριακά φαβορί τους γηπεδούχους, αλλά προσωπικά δε βρίσκω το λόγο. Αν και εύκολα κοντράρεται η Μπλάκμπερν δε θα ποντάρω σε σημείο. Θα προτιμήσω τις κάρτες, αφού παραδοσιακά τα μεταξύ τους παιχνίδια διακρίνονται από μια ένταση. Ο διαιτητής Ρόμπερτ Τζόουνς μας ευνοεί σε αυτό και το καλοπληρωμένο όριο στις 3,5 θα το επιλέξω.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 
  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Κάρτες
20:00
Μπλάκμπερν - Σουόνσι
Over 3,5 κάρτες
2.35
Μονό
21:00
Κρου - Ντόνκαστερ
Goal/goal & over 2,5
2.20
Combo
21:45
Πόρτσμουθ - Σάντερλαντ
Χ2 & over 1,5
2.12
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις