Προγνωστικά: Βεστφαλοί στο 2.05

Προγνωστικά: Βεστφαλοί για πρόκριση

Ντόρτμουντ και Σεβίλλη τίθενται αντιμέτωπες στο δεύτερο σκέλος του ζευγαρώματός τους. Οι γηπεδούχοι έχουν το πάνω χέρι καθώς απέκτησαν προβάδισμα με σκορ 3-2 μέσα στο «Σάντσεθ Πιθχουάν». Η Ντόρτμουντ θα θελήσει να κλειδώσει την πρόκριση απέναντι σε μία άκρως επικίνδυνη και επιθετική ομάδα. Πάμε να δούμε όμως αναλυτικότερα τα προγνωστικά μας για σήμερα.

Βάλσαμο η πρόκριση μετά τη βαριά ήττα

Η Ντόρτμουντ δεν κατάφερε να διαψεύσει τα προγνωστικά, ούτε να σταθεί επάξιο εμπόδιο απέναντι στη Μπάγερν και υπέπεσε σε μία ακόμα ήττα από τους Βαυαρούς . Έτσι, μετά την ήττα παρέμεινε σε δεινή θέση και έχει μείνει να κυνηγάει με νύχια και με δόντια κάποιο ευρωπαϊκό εισιτήριο. Μπορεί να είχε το μυαλό της και στο σημερινό ματς. Μια ήττα, όμως, σε «klassiker» πάντα πονάει και πάντα παραμένει αδικαιολόγητη στα μάτια των οπαδών της.

Αφού το τρένο του πρωταθλήματος έχει απομακρυνθεί προ πολλού, μια καλή ευρωπαϊκή πορεία ίσως αποτελέσει βάλσαμο για την φετινή κακή χρονιά που διανύει η ομάδα. Έχοντας αποκτήσει ισχυρό προβάδισμα από το πρώτο ματς, θα προσπαθήσει να κρατήσει τα κεκτημένα αλλά και να τελειώσει την αντίπαλό της. Άλλωστε τα τρία εκτός έδρας γκολ της δίνουν μεγάλο αβαντάζ. Με πολύ ταλέντο επιθετικά, αλλά και με πολλά προβλήματα στα μετόπισθεν, οφείλει να δείξει ένα σοβαρό πρόσωπο και να παίξει το ποδόσφαιρο που μπορεί να αποδώσει. Βέβαια οι αρκετές απουσίες που διαθέτει ίσως επηρεάσουν την απόδοσή της. Μεταξύ των απουσιών, είναι και οι βασικοί Ακάντζι, Σάντσο, Ρέινα και Βίτσελ. Όμως διαθέτει σε τρομερή φόρμα των Χάαλαντ, που σκοράρει κατά ριπάς, και με συμπαραστάτες τους Ρόις, Μπράντ και Αζάρ μπορεί να κάνει την ζημιά.

Σεβιγιάνοι σε κακό φεγγάρι

Βέβαια και οι Ανδαλουσιάνοι, δεν βρίσκονται στη καλύτερή τους φάση. Προέρχονται από συνεχόμενες ήττες και από τον σοκαριστικό αποκλεισμό κυπέλλου από την Μπαρτσελόνα. Η ήττα από την Έλτσε ίσως ήταν ένα δυνατό χαστούκι για το πρωτάθλημα, καθώς μπορεί να την βάλει και σε μπελάδες για την τετράδα. Δεν διαθέτει αξιοσημείωτες απουσίες. Με το οπλοστάσιό της σχεδόν πλήρες, θα μεταβεί στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ» έτσι ώστε να κυνηγήσει ένα θαύμα, αφού χρειάζεται δύο γκολ για να προκριθεί και να μην δεχτεί κανένα. Δύσκολο σενάριο καθώς η αντίπαλός της διαθέτει ποιοτικότατους επιθετικούς αλλά και ένα τρόπο παιχνιδιού με ασφυχτικό pressing, που θα την οδηγήσουν σίγουρα σε λάθη στην άμυνά της.

Βέβαια η παράδοση έχει να μας δώσει ένα ματς με τις δύο ομάδες ξανά αντιμέτωπες για ευρωπαϊκό θεσμό μέσα στη Γερμανία, με του Ισπανούς να φεύγουν με το διπλό στις αποσκευές τους με σκορ 1-0.

Θεωρώ πως θα έχουμε γκολ στο παιχνίδι. Μιλάμε για δύο επιθετικές ομάδες και ειδικά οι φιλοξενούμενοι ψάχνουν δύο γκολ. Θα στηρίξω τους γηπεδούχους αφού πιστεύω πως με μυαλό και καλή διαχείριση θα μπορέσουν να πάρουν αυτό που θέλουν.

Επιπλέον, θα δώσω έμφαση στον τρομερό Χάαλαντ. Ο Νορβηγός διανύει μια πολύ καλή χρονιά και μπορεί να οδηγήσει την ομάδα του στη πρόκριση. Με τον ρυθμό που βρίσκει δίχτυα, δεν μπορεί να μην το κάνει και απόψε.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 
  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Combo
22:00
Ντόρτμουντ - Σεβίλλη
1X & goal/goal
2.05
Ειδικό
22:00
Ντόρτμουντ - Σεβίλλη
Γκολ Χάαλαντ & 2+ σουτ στην εστία
2.12
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις