Ενδιαφερόμενες και… αδιάφορες

Ενδιαφερόμενες και… αδιάφορες

Για και χαρά σε όλους. Κυρίες η Βαλένθια και η Τενερίφη χτες, νίκησαν και μας οδήγησαν σε ένα καλό ταμείο.

Πριν ξεκινήσω την ανάλυση μου για τους σημερινούς αγώνες, δύο λόγια για τον όρο «αδιάφορη ομάδα». Θεωρητικά είναι η ομάδα που δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο ή κάποιον άλλο στόχο και, θεωρητικά πάντα, δεν θα έχει λόγο να παίξει με ένταση και πάθος στον αγώνα. Αυτό στη θεωρία. Στην πράξη σπάνια βρίσκεις αδιάφορη ομάδα. Είτε για λόγους γοήτρου, είτε για την διατήρηση κάποιου σερί, είτε για μεταγραφικούς λόγους μια ομάδα έχει πάντα λόγο να μην είναι αδιάφορη. Αντίθετα πιστεύω στην κούραση, στο βεβαρημένο πρόγραμμα, στο πολλά ταξίδια, στο μικρό ρόστερ που αναγκάζουν τις ομάδες να παίζουν προσεχτικά και να κάνουν συντήρηση δυνάμεων και να μην παίζουν με τόσο όρεξη όσο θα είχαν υπό φυσιολογικές συνθήκες. 

Γιατί τόση ανάλυση;

Γιατί πάνω σε αυτό θα στηρίξω τη Ρεάλ Οβιέδο στην έδρα της Σπόρτινγκ Χιχόν. Μία Χιχόν με ήδη δύο εκτός έδρας αγώνες στην πλάτη της, περιορισμένο ρόστερ και βαρύ για τα δεδομένα της πρόγραμμα, ακολουθούν άλλοι δύο αγώνες στους επόμενους τρείς εκτός έδρας. Απέναντι σε μια Οβιέδο που καίγεται για τη νίκη, παλεύει τους αγώνες της και μπορεί με υπομονή να κυνηγήσει το θετικό αποτέλεσμα. Το διπλό σε dnb θα είναι η πρότασή μου.

Το Βιγιαρεάλ – Σεβίλλη είναι ντέρμπι με τα όλα του και το αφήνω.

Αντίθετα το Λεγκανές – Γρανάδα θα μπει στο παιχνίδι μου. Σκληρή και μαχητική η γηπεδούχος, επιθετική και δυναμική η φιλοξενούμενη. Εδώ βρίσκω λάθος στο σετ όμως. Δίνουν φαβορί την 19η απέναντι στην 10η της βαθμολογίας και στοιχηματικά μιλώντας αξίζει η κόντρα των γηπεδούχων. Στη τελική αν η γηπεδούχοι σκοράρουν μία φορά, η Γρανάδα μπορεί να σκοράρει δύο και να πάρει τη νίκη. Το διπλό θα πάρω και εδώ, σε dnb.

Μονό

22:45 Σπόρτινγκ Χιχόν – Ρεάλ Οβιέδο: 2 dnb (2.20)

Μονό

23:00 Λεγκανές – Γρανάδα: 2 dnb (2.25)

Δυάδα (απόδοσης 2.46)

22:45 Σπόρτινγκ Χιχόν – Ρεάλ Οβιέδο: Χ2 (1.57)

23:00 Λεγκανές – Γρανάδα: Χ2 (1.57)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις