“Κοσμοπολίτικη” κόντρα στην Νίκαια

προγνωστικά στοιχήματος

Τρίτο ραντεβού φέτος για τις Νις και Μονακό, στο ντέρμπι που ρίχνει την αυλαία στην φάση των “32” του γαλλικού κυπέλλου και αποτελεί την μόνη επιλογή από τα προγνωστικά στοιχήματος της Δευτέρας.

Προγνωστικά στοιχήματος: Νις – Μονακό

Δεύτερη σερί νίκη για την Νις (2-1 τη Νιμ), 11η θέση με 35 βαθμούς και απόσταση ασφαλείας από τις περιπέτειες (+10), γεγονός που της επιτρέπει να κυνηγήσει και την διάκριση στο κύπελλο. Αγκάθι βέβαια για φέτος η εντός έδρας μετριότητά της (4η χειρότερη έδρα στο πρωτάθλημα), ακόμα και το 2-1 επί της Νιμ ήρθε δύσκολα (6 αποκρούσεις ο Μπενίτεζ, γλίτωσε και από δοκάρι). Απώλεια ο τραυματισμός του κομβικού Μπουντάουι, στα θετικά οι επιστροφές των σημαντικών Ντόλμπεργκ και Ατάλ.

Το αήττητο σερί δεκατριών αγώνων της Μονακό (11-2-0) έλαβε τέλος στην Αλσατία (1-0 από Στρασβούργο). Δίκαιη ήττα, δημιούργησε ελάχιστα, έδειξε να αποδέχεται το «Χ» και το πλήρωσε στο τέλος. Στο -7 πλέον από την 1η θέση, δύσκολα καλύπτεται η διαφορά με την κατάκτηση του κυπέλλου να μοιάζει πιο εφικτός στόχος.

Ισορροπημένη η παράδοση στο «Αλιάνζ Ριβερά» (8-2-8), με την Μονακό να επικρατεί και στις δύο φετινές αναμετρήσεις πρωταθλήματος με το ίδιο σκορ (2-1).

Ο αγώνας είναι νοκ άουτ και σε περίπτωση ισοπαλίας έχουμε απευθείας πέναλτι. Εν αντιθέσει σε όσα μας έχουν συνηθίσει φέτος, περιμένω ένα ισορροπημένο και σφιχτό ματς και ιδιαίτερα προσεκτικές τις δύο ομάδες. Εξάλλου, η Νις έρχεται από ένα σερί με γρήγορα γκολ σε όλα τα παιχνίδια της μέσα στον Φεβρουάριο, το οποίο νομοτελειακά και βάσει του χαρακτήρα της αναμέτρησης περιμένω να διακοπεί. Επιλέγουμε να σημειωθεί γκολ στον αγώνα μετά το 28ο λεπτό, το οποίο κυκλοφορεί σε ελκυστικές τιμές.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 
  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
22:00
Νις - Μονακό
Γκολ μετά το 28'
2.27
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις