Ποντάρισμα σε κάρτες και oλλανδικά γκολ

Ποντάρισμα

Πολύ καλά έκλεισε το Σαββατόβραδο, αφού το ποντάρισμα αποδείχτηκε σωστό. Προσωπικά, η Βόλφσμπουργκ μου χάλασε τη δυάδα, αλλά με τρία στα τέσσερα σημεία, πιστεύω έγινε η δουλειά μας. «Τσαγκαροδευτέρα» σήμερα – και στοιχηματικά εννοείται –  αφού μετά από μέρες ελάχιστα πράγματα κινούνται. Βέβαια και σήμερα πιστεύω πως βρήκα ευκαιρίες που να σας αρέσουν.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 

Ποντάρισμα στις κάρτες στο “Στάμφορντ Μπριτζ”

Τσέλσι εναντίον Έβερτον στο Στάμφορντ Μπριτζ, σε ένα ενδιαφέρον ζευγάρι βάσει παράδοσης και μομέντουμ. Σε εξαιρετικό φεγγάρι η Τσέλσι υπό τις οδηγίες του Τούχελ, κάνει πορεία πρωταθλητισμού από όταν ανέλαβε. Πλέον, δε κρύβουν πως κοιτάνε μέχρι και τη δεύτερη θέση, που, αν μη τι άλλο βάσει δυνατοτήτων, την «έχουν». Η Έβερτον και αυτή βρίσκεται σε καλό μομέντουμ, αλλά γενικά έχει μεταπτώσεις στην απόδοση της.

Στα… ωραία της υπόθεσης, η Τσέλσι παραμένει αήττητη για 27 σερί εντός έδρας παιχνίδια, ανεξαρτήτως διοργάνωσης, απέναντι στην Έβερτον. Αν ήμουν ο… Μποζιονέλος με τον άσο στο 1.50 θα έπαιρνα το 2 draw no bet και θα έλεγα ευχαριστώ. Δε θα ακουμπήσω, δε θα μπλέξω με σημείο και θα πάω στις κάρτες, αφού παραδοσιακά πέφτει… ξύλο. Σχετικά χαμηλά το όριο, δεν το περίμενα και με διαιτητή τον Άντονι Τέιλορ, θα ποντάρω εναλλακτικά. Αρχικά, ασιατικό over 3, και πιο ειδικά over 1,5 στην Έβερτον, που έχει παράδοση καρτών στη συγκεκριμένη έδρα.

Με γκολ ημιχρόνου στην Ολλανδία

Συνεχίζουμε βόρεια στην αγαπημένη Ολλανδία και πιο συγκεκριμένα στην Eerste Divisie. Γιονγκ Άγιαξ εναντίον Ντεν Μπος το παιχνίδι που θα μας απασχολήσει. Αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, με την ομάδα του Άγιαξ να μη κυνηγάει κάτι και την Ντεν Μπος να είναι ουραγός εδώ και καιρό. Κανένας από τους δύο δεν ανεβαίνει, ούτε πέφτει, οπότε τι καλύτερο για να δούμε παιχνίδι με γκολ και θέαμα! Παραδοσιακά έχουν γκολ τα μεταξύ τους παιχνίδια, οπότε το ποντάρισμα στα γκολ ημιχρόνου έρχεται αβίαστα.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 
  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
19:45
Γιονγκ Άγιαξ - Ντεν Μπος
Over 1,5 στο 1ο ημιχ.
2.00
Κάρτες ασιατικό
20:00
Τσέλσι - Έβερτον
Ασιατικό καρτών over 3
1.925
Κάρτες
20:00
Τσέλσι - Έβερτον
Έβερτον over 1,5 κάρτες
1.91
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις