Ό,τι πουν τα σερί

Ό,τι πουν τα σερί

Ωραιότατη η Κυριακή, με την Σοσιεδάδ να σκοράρει στο 80φεύγα και να μας πληρώνει κανονικά και με το νόμο στο ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης!

Παρότι Δευτέρα, έχει μπόλικο πράμα το κουπόνι. Απ’ όλα τα καλά που βλέπω, πιο πολύ με ιντριγκάρει το ματσάκι της Λέτσε με τη Μίλαν. Οι δύο ομάδες επιστρέφουν στη δράση της Σέριε Α, με τους φιλοξενούμενους να έχουν στα πόδια τους το 0-0 με τη Γιουβέντους για το Κύπελλο τις προάλλες.

Τα πράγματα είναι απλά, οι γηπεδούχοι καίγονται για βαθμούς μπας και σωθούν, ενώ οι «ροσονέρι» χρειάζονται νίκη για να πλησιάσουν τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

Το φαβορί είναι θεωρητικά η ομάδα του Στέφανο Πιόλι αλλά η Μίλαν αποτελεί ένα από τα πιο αναξιόπιστα σύνολα της κατηγορίας. Συνηθίζει δε, να σκοράρει ή να δέχεται γκολ στα τελευταία λεπτά (3/5 το τρέχον σερί).

Η αντίστοιχη επίδοση της Λέτσε; Έχει 4/5 με γκολ μετά το 75’! Μονόδρομος, νομίζω, άλλωστε έχουμε να κάνουμε με δύο ομάδες με μεγάλο κίνητρο.

Μονό

20:30 Λέτσε-Μίλαν: Over 0,5 στο 76:00-λήξη (1.90)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις