Πιάσε ένα… Βιγιαρεάλ

Πιάσε ένα... Βιγιαρεάλ

Τι σου είναι αυτή η Championship, ρε παιδάκι μου… Μπορεί να σου χαντακώσει δελτίο από το 15ο λεπτό ή να στο «αναστήσει» στα χασομέρια. Όπως κι έγινε προχθές και πέρασε με πολύ «αίμα, δάκρυα κι ιδρώτα» η πρόταση για τα περισσότερα γκολ στο β’ ημίχρονο της Μίλγουολ με την Ντέρμπι, στο 92’ παρακαλώ (παστελωτή Γιον Ντάντι Μπόντβαρσον, σου χρωστάω ένα υποβρύχιο και θα στο ξεπληρώσω σήμερα, αρκεί να με διαβάσεις). Άεκ και Άρης στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και επιβεβαίωσαν τόσο το goal-goal, όσο και το goal/goal & over 2.5 σχετικά άνετα.

Απολογισμός;  2/2 στις βασικές μας προτάσεις, 1/2 στη δυάδα ρίσκου. Δεν το λες κι άσχημο για ποδαρικό στο koubanezos.gr… Στα φρέσκα κουλούρια τώρα.

Συνήθως την «Τσαγκαροδευτέρα» την αποφεύγω στοιχηματικά, αλλά το μάτι μου έπεσε πάνω σε αποδόσεις που δεν γίνεται να αγνοηθούν. Βιγιαρεάλ και Σεβίλλη συγκρούονται στο Κεράμικα με στόχους παρόμοιους: οι μεν Σεβιγιάνοι να μείνουν κολλημένοι στην πρώτη 4δα της βαθμολογίας, τα δε Υποβρύχια να τους κολλήσουν σαν τσιμπούρια. 5 βαθμοί η διαφορά μεταξύ τους, μπορούν;

Λέω να πληρώσω για να το μάθω. Κι αυτό γιατί στο δικό μου φτωχό πλην τίμιο κουβανέζικο μυαλό, φόρμα > πρέπει. Με 3/3 οι της Βιγιαρεάλ μετά την επανέναρξη, έστω κι αν ήταν απέναντι σε Θέλτα, Μαγιόρκα και Γρανάδα, έχουν τον πρώτο λόγο απέναντι στον Λοπετέγι που, μεταξύ μας τώρα, όταν σφίγγουν τα γάλατα… κλάφτα Χαράλαμπε.

Γι’ αυτό λοιπόν σου λέω, πιάσε ένα Βιγιαρεάλ που λένε και στο χωριό μου (η πλάκα είναι ότι όντως το παραγγέλνουν έτσι) κι ας ελπίσουμε να μας δροσίσει κι όχι να μας κάψει.

Μονό

20:30 Βιγιαρεάλ – Σεβίλλη: 1 (2.80)

Μονό υψηλού ρίσκου

20:30 Βιγιαρεάλ – Σεβίλλη: 1 & Goal/goal (5.05)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις