Το μισό δισεκατομμύριο και το 3/15

Το μισό δισεκατομμύριο και το 3/15

Εννοείται πως πέρασε αέρα το αμφίτερμα το βραδινό, ανάμεσα σε Γιουβέντους και Λάτσιο. Αφού είχαν γίνει νωρίτερα τα απίθανα για να χάσουμε το underάκι στο Μόναχο. Έχουμε από το ημίχρονο κιόλας στόχο απλά το μισό κέρδος και μετά κολλάει το ντερμπάκι στο 2-2 μέχρι το 88′, όταν και ξυπνάνε οι Βαυαρούληδες και καρφώνουν δύο τεμάχια για τον υπέρτατο κουβά! Κακή η ξήγα, σήμερα ένα και καλό βγάζουν οι προβλέψεις

Προβλέψεις: Ένα γκολάκι στο Μάντσεστερ 

Έτσι όπως τα έκανε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πιο πολύ διαδικασία στέψης έχει καταντήσει το σημερινό ντέρμπι με την Σίτι. Στο -14 η αρμάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, και διπλό να πάρει με λίγα λόγια δεν έγινε και τίποτα. Στο μεταξύ συνηθίζουνε οι κοκκινοδιαβολαίοι κάτι κηδείες στην συμπολίτισσα κατά καιρούς, ειδικώς εκτός έδρας, οπότε τα πάντα να περιμένετε.

Μ’ αυτά και μ’ αυτά αγνοώ τα σημεία και πάω βουρ στον πατσά – του G/G. Τρομερή όντως η φετινή άμυνα του Γκουαρδιόλα, αφού χάλασε περί το μισό δισεκατομμύριο κατάφερε επιτέλους να βρει τα ιδανικά στόπερ, όμως παιδιά, ντέρμπι είναι. Τι διπλασιασμός το αμφίτερμα; Θα κινηθώ, παρ’ όλα αυτά, εναλλακτικώς, καθώς με τρεις μόνο άσους στα 15 τελευταία ντέρμπι του Μάντσεστερ, όλα είναι πιθανά.

Εντόπισα το ένα γκολάκι της Γιουνάιτεντ στο 1.70, θα το επιλέξω και περιμένω να επιβεβαιώσουν τις προβλέψεις οι Ράσφορντ, Φερνάντες και σία.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
18:30
Μάντσεστερ Σίτι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Γιουνάιτεντ over 0,5
1.70
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις