Αυστριακά γκολ με το… τσουβάλι

γκολ

Άιντε επιτέλους φτάσαμε Κυριακή, πάει και αυτή η βδομάδα αγαπητά Κουβανεζόπαιδα. Δυστυχώς, η Γιούνγκ Μπόις κατέβηκε χθες να κάνει τουρισμό αφήνοντας εκτός τους 2 φορμαρισμένους επιθετικούς της και έμεινε στο 1-1 στέλνοντάς μας για περίπατο. Προχωράμε. Σήμερα, και όπως κάθε μέρα, η κατεύθυνσή μου είναι μία στο στοιχηματικό κουπόνι και δεν είναι άλλη από τα γκολ, γκολ ημιχρόνου, γκολ ομάδας από όλα τα προγνωστικά έχει η στήλη μας. Πάμε για στοίχημα!

Επιστροφή με πολλά γκολ

Η Σάλτσμπουργκ ολοκλήρωσε τη πορεία της ως τους ”32” του Europa League όπου προσπάθησε μεν αλλά η Βιγιαρεάλ, πολύ πιο έμπειρη, πήρε την πρόκριση. Επιστροφή στην Αυστριακή Bundesliga όπου και εκεί οδεύουμε προς την τελική ευθεία και πιστεύω ότι οι πρωταθλητές θα τρέξουν σε 100αρι την υπόλοιπή τους διαδρομή για να μη μπουν στις ίδιες περιπέτειες, όπως πέρσι με την LASK Λιντζ. Στον προηγούμενο αγώνα η Σάλτσμπουργκ συνέτριψε με 4-0 εκτός έδρας την Στουρμ Γκρατς και βρίσκεται στην 1η θέση με 43 βαθμούς, 3 πάνω από την δεύτερη Ραπίντ Βιέννης. Στα 5 τελευταία εντός έδρας ματς η ομάδα του Μαρς Χεζέ έχει 4/5 νίκες με τέρματα 13-6. Απόντες οι Μπερνάρντο, Καμαρά, Κοϊτά και Οκαφόρ.

Η Σεντ Πόλτεν έχασε στην έδρα της από την Αούστρια Βιέννης με 2-0 και βρίσκεται στην 9η θέση με 20 βαθμούς. Με θαύμα μόνο γλιτώνει τα πλέι οφ υποβιβασμού καθώς εκτός από το δικό της απόλυτο νικών στις τελευταίες αγωνιστικές θέλει και συνδυασμό αποτελεσμάτων των ανταγωνιστών της που το καθιστά σχεδόν ανέφικτο. Στις 5 τελευταίες εξόδους της έχει απολογισμό 2-1-2 με τέρματα 6-7 σκοράροντας στα 4/5.

Εκτίμηση: Η γηπεδούχος είναι κλάσεις ανώτερη και θα φανεί στον αγωνιστικό χώρο, αλλά δεν μπορώ να παραβλέψω ότι στις 5 τελευταίες επισκέψεις των φιλοξενούμενων στο Σάλτσμπουργκ έχουν σημειωθεί 3/5 goal /goal & over 3,5 και θα τηρήσω τις παραδόσεις με αμφίτερμα και γκολ.

Γερμανικά γκολ σε τιμή ευκαιρίας

Η Αρμίνια του Μπίλεφελντ συνεχίζει τα αρνητικά αποτελέσματα, αυτή τη φορά γνώρισε την ήττα με 3-0 μέσα στο Ντόρτμουντ και πλέον δεν έχει άλλη επιλογή από το να βγει μπροστά και να διεκδικήσει την παραμονή καθώς είναι 17η με 18 βαθμούς, όσοι και η Μάιντζ που ήρθε ισόπαλη την Παρασκευή με την Σάλκε. Αγωνιστικά η Αρμίνια δείχνει πως ήταν απότομη η μετάβασή της από την Zweite Liga στην Bundesliga και χρειάζεται μεγαλύτερο βάθος στον πάγκο. Στα 5 τελευταία της παιχνίδια έχει 5/5 over 2,5 με απολογισμό 0-1-4 και το μόνο θετικό αποτέλεσμα ήταν η ισοπαλία 3-3 με την Μπάγερν Μονάχου. Απόντες οι Κούνζε και Σουκού.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Η ομώνυμη ομάδα της πόλης του Βερολίνου φαίνεται πως κάνει το ντεφορμάρισμά της αυτήν την περίοδο καθώς μετά και από την ισοπαλία με 1-1 στην έδρα της με την Χόφενχαϊμ μετράει το νέο έτος 3-4-3. Βαθμολογικά παραμένει 7η με 34 βαθμούς και ελπίζει ακόμη στις θέσεις που οδηγούν Ευρώπη. Τα τελευταία της 5 παιχνίδια ήταν under 2,5 αλλά πιστεύω με την επάνοδο του γκολτζή Κρούζε και την προσαρμογή του θα αρχίσει να αυξάνει το ενεργητικό της Ουνιόν. Απόντες οι Αβονίγι, Μπέκερ, Γκίζελμαν, Λενζ και Ούτζαχ.

Εκτίμηση:  Η γηπεδούχος παίζει όλη τη χρονιά σε αυτό το ματς καθώς κερδίζοντας αφήνει πίσω Μάιντζ και πιάνει την Κολωνία στους 21 βαθμούς οπότε θα αναγκαστεί να βγει μπροστά να βρει το γκολ, αυτά τα ματς είναι βούτυρο στο ψωμί των φιλοξενούμενων και θα χτυπήσουν στη κόντρα καθώς θέλουν να πλησιάσουν την Λεβερκούζεν στους 3 βαθμούς και πιστεύω ότι το ματς προϊδεάζει για γκολ και σε εξαιρετική τιμή!

Η επιθετική νοοτροπία του Μαρσελίνο 

Τα λιοντάρια του Αγίου Μάμα προέρχονται από νίκη πρόκρισης στη παράταση επί της Λεβάντε με 2-1 και με την ίδια αντίπαλο αυτή τη φορά για τη La Liga από ισοπαλία εκτός έδρας με σκορ 1-1, αποτέλεσμα που τα φέρνει στην 10η θέση με 30 βαθμούς 3 διαφορά από τη σημερινή της αντίπαλο. Από την έλευση του Μαρσελίνο Γκαρσία και μετά η Αθλέτικ Μπιλμπάο παίζει γρήγορο, όμορφο και επιθετικό ποδόσφαιρο βάζοντας δύσκολα σε κάθε της αντίπαλο. Στα 5 τελευταία παιχνίδια στο Σαν Μαμές έχει 5/5 goal /goal και 2/5 over 2,5 & 4,5 με απολογισμό 1-3-1. Μοναδικός απών ο τιμωρημένος Μαρτίνεθ.

Νίκη με σκορ 2-1 επί της Έλτσε πέτυχε η Γρανάδα μερικές μέρες μετά την πρόκριση στους ”16” του Europa League επί της Νάπολι. Η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεζ νιώθει πίσω της την καυτή ανάσα της Μπιλμπάο αλλά το μυαλό της θα είναι φυσικά στο παιχνίδι της Πέμπτης (11/03) με την Μόλντε, που είναι – ρεαλιστικά – στα μέτρα της για να προχωρήσει στην επόμενη φάση.

Η Γρανάδα στις 5 τελευταίες εξόδους της έχει 4/5 goal /goal & 5/5 over 2,5 με 1-1-3 τα αποτελέσματα. Απόντες οι Γκοναλόνς, Χερέρα, Μαχίζ, Μίγια, Μοντόρο, Νέβα, Σόρο, Σουάρεζ, Βαλέχο και Σάντσεθ ενώ αμφίβολοι είναι οι Κουίνι και Πέπε Σάντσες.

Εκτίμηση: Η γηπεδούχος έχει κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια όπως και η φιλοξενούμενη αλλά με το γεμάτο απουσιολόγιο της Γρανάδα και τον μεσοβδόμαδο ευρωπαϊκό αγώνα είναι ξεκάθαρη ευκαιρία της Αθλέτικ να κάνει μια εμφατική νίκη με γκολ και θέαμα, οπότε και εδώ το οver θα είναι η στοιχηματική μου επιλογή.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
15:30
Σάλτσμπουργκ - Σεντ Πόλτεν
Goal/goal & over 3,5
2.20
Δυάδα απόδοσης 4.83
19:00
Αρμίνια Μπίλεφελντ - Ουνιόν Βερολίνου
Over 2,5
2.30
22:00
Αθλέτικ Μπιλμπάο - Γρανάδα
Over 2,5
2.10
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις