Δυάδα στο 2.33 και… ειδικές καταστάσεις

προγνωστικά

Καλή και κερδοφόρα Κυριακή σε όλη την Κουβανέζικη παρέα! Ένα παιχνίδι από Αγγλία κι ένα από Ιταλία θα μας απασχολήσουν από τα σημερινά προγνωστικά, για να βγούμε… bet a tet με το ταμείο!

Προγνωστικά: Με Τότεναμ και… κόρνερ

Ξεκινάμε με Αγγλία και το παιχνίδι της Τότεναμ με την Κρίσταλ Πάλας για την 27η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Τα «σπιρούνια» έκανα τη δουλειά τους στην εμβόλιμη αγωνιστική νικώντας τη Φούλαμ στο «Κρέιβεν Κότατζ» και θέλουν ακόμη μια νίκη σε λονδρέζικο παιχνίδι για να συνεχίσουν να βρίσκονται στο κυνήγι των θέσεων που οδηγούν σε έξοδο στην Ευρώπη.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο, εκτός από τον Λο Σέλσο που παραμένει αμφίβολος, δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα τραυματισμών σε αντίθεση με τον αντίπαλο συνάδελφό του, Ρόι Χόντσον, ο οποίος μετράει 8 ονόματα στο απουσιολόγιό του. Σύμμαχος των γηπεδούχων είναι και η προϊστορία στα μεταξύ τους παιχνίδια. Η Τότεναμ μετράει πέντε συνεχόμενες νίκες, ενώ τελευταίο διπλό της Πάλας στην έδρα των «σπιρουνιών» για το πρωτάθλημα ήταν το 1997.

Οι γηπεδούχοι είναι το αδιαμφισβήτητο φαβορί για τη νίκη και θα τους εμπιστευτώ στα σημερινά προγνωστικά. Δε θα ρισκάρω με κάποιον συνδυασμό και θα αρκεστώ στον άσο τον οποίο θα συμπεριλάβουμε σε μια δυάδα μαζί με το δεύτερο παιχνίδι που θα αναλύσουμε παρακάτω. Παράλληλα, ως δεύτερη επιλογή από το ματς του Λονδίνου θα πάρουμε να φτάσει η Τότεναμ πρώτη στα 7 κόρνερ.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά

Νάπολι με… Ινσίνιε

Αφήνουμε την Αγγλία και πάμε στην Ιταλία, για το παιχνίδι που θα συμπληρώσει τη δυάδα στα προγνωστικά μας. Η Νάπολι υποδέχεται την Μπολόνια για την 26η αγωνιστική της Serie A. Πριν μερικές μέρες στην εμβόλιμη αγωνιστική ο Μανωλάς έκανε δώρο ένα πέναλτι στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων στη Σασουόλο στερώντας από την ομάδα του να πάρει τους τρεις βαθμούς. Πλέον, η νίκη στο ματς με την Μπολόνια είναι μονόδρομος για τους «παρτενοπέι» αν θέλουν να διεκδικήσουν την είσοδό τους στην 4άδα.

Ο Τζενάρο Γκατούζο δε θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Λοσάνο και Πετάνια, ωστόσο τα προβλήματα είναι από την πλευρά των φιλοξενούμενων, καθώς ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς μετράει 7 απουσίες. Η παράδοση τα τελευταία χρόνια, με εξαίρεση το περσινό 1-2, είναι με το μέρος των γηπεδούχων που μετράνε 5 νίκες στα 6 τελευταία ματς που έχουν υποδεχθεί την Μπολόνια.

Θεωρώ ότι μετά το στραπάτσο στις καθυστερήσεις στο προηγούμενο παιχνίδι με τη Σασουόλο, οι παίκτες του Τζενάρο Γκατούζο δε θα αφήσουν δεύτερο παιχνίδι στη σειρά να πάει χαμένο και εύκολα ή δύσκολα θα πάρουν τη νίκη. Και εδώ η βασική μας επιλογή στα προγνωστικά που θα συμπληρώσει τη δυάδα είναι ο άσος. Παράλληλα, ως δεύτερη επιλογή από αυτό το παιχνίδι θα επιλέξω να σκοράρει ο αρχηγός των «παρτενοπέι», Λορέντζο Ινσίνιε, οποιαδήποτε στιγμή.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 
Δυάδα απόδοσης 2.33
21:15
Τότεναμ - Κρίσταλ Πάλας
1
1.50
21:45
Νάπολι - Μπολόνια
1
1.55
Μονό
21:15
Τότεναμ - Κρίσταλ Πάλας
Τότεναμ πρώτη στα 7 κόρνερ
2.25
Σκόρερ
21:45
Νάπολι - Μπολόνια
Ινσίνιε anytime scorer
2.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις