ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Δαγκώνει ο Σουάρες, «δαγκώνει» και η Ντε Γκράαφσαπ

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Δαγκώνει ο Σουάρες, «δαγκώνει» και η Ντε Γκράαφσαπ

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με… ΟΑΚΑ και Μπράιτον!

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Βάζει τη σφραγίδα η Σίτι κόντρα στη Κοπεγχάγη, υποψιασμένη η Ρεάλ κόντρα στη Λειψία

Θέλει να ξεσπάσει και να «τελειώσει» στο 1.95

προγνωστικά

Διαλεχτά σημεία με πολύ ταμείο

μελετημένα προγνωστικά

Βατός διπλασιασμός στο Βέλγιο

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Combo με κίνητρο και απουσίες

προγνωστικά

Περνούν από το Μπράιτον οι «πολίτες»

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (25/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (25/4)

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Δαγκώνει ο Σουάρες, «δαγκώνει» και η Ντε Γκράαφσαπ

προγνωστικά στοιχήματος

Η στήλη καταπιάνεται με ολλανδικές επιλογές, θυμάται τον Λουίς Σουάρες με αφορμή την αναμέτρηση του Αγιαξ με την Γκρόνινγκεν και επιλέγει ξανά «ασιατικό» ποντάρισμα για προγνωστικά στοιχήματος.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 

Προγνωστικά στοιχήματος: Ένα ματς… μίσους!

To 2006 η Γκρόνινγκεν ετοιμαζόταν για την πρώτη ευρωπαϊκή… περιπέτεια μετά από περίπου δέκα χρόνια. Στην προσπάθεια ενίσχυσης, τα… λαγωνικά των βορείων ταξίδεψαν σε κάθε γωνιά του ποδοσφαιρικού πλανήτη και κατέληξαν στην πρωταθλήτρια Ουρουγουάης, Νασιονάλ. Ο τεχνικός διευθυντής, Χενκ Φελντμέιτ είχε στο στόχαστρο άλλο ποδοσφαιριστή, αλλά εν τέλει του… γυάλισε ένας άσημος 19χρονος εν ονόματι Λουις Σουάρες που σκόραρε μάλιστα υπό του βλέμμα του. Η Γκρόνινγκεν χρειάστηκε να βγει εκτός μπάτζετ (800.000 ευρώ) αλλά ο έμπειρος παράγοντας δήλωνε σίγουρος για την επιλογή του, όπως πολλά χρόνια αργότερα δήλωνε σε σχετικό ντοκιμαντέρ του FOX.

«Είναι υπέρβαρος» ανέφερε ο τοπικός Τύπος στην παρουσίαση του και ο ίδιος ο Σουάρες δεν το έκρυψε άλλωστε και στην αυτοβιογραφία του. Ο Ουρουγουανός αντιμετώπισε αρκετές δυσκολίες τους πρώτους μήνες, αλλά εν τέλει κατάφερε σε μια σεζόν να τα κάνει όλα. Ηγήθηκε μια… τρελής ανατροπής επί της Φιτέσε, όπου με το σκορ στο 1-3, κέρδισε πέναλτι και σκόραρε δις στα τελευταία λεπτά. Σε διάστημα πέντε αγώνων τον Ιανουάριο του 2007, σκόραρε τέσσερις φορές αλλά συνάμα αντίκρισε τρεις κόκκινες και μια κόκκινη κάρτα! Η Γκρόνινγκεν δεν «χώραγε» πλέον τις φιλοδοξίες του και η πρόταση από τον Άγιαξ μετά από την πρώτη κιόλας σεζόν ήταν αναμενόμενη.

Η διοίκηση των βορείων αρνήθηκε πάντως την πρώτη πρόταση των Αμστερντάμερς. Ο Σουάρες τράβηξε το σκοινί, έστειλε την υπόθεση στο αθλητικό δικαστήριο που απέρριψε το αίτημα του. Ο “Αίας”… ανέβασε την πρόταση στα 7,5 εκ. ευρώ και εν τέλει όλα πήραν τον δρόμο τους προς απογοήτευση των οπαδών της Γκρόνινγκεν που έκαιγαν τις φανέλες του Ουρουγουανού!

Ένα χρόνο αργότερα, όταν ο Σουάρες επέστρεψε στην έδρα της Γκρόνινγκεν ως αντίπαλος, το «Euroborg» πήρε κυριολεκτικά φωτιά! Ο Άγιαξ πέραν του Ουρουγουανού, είχε… αρπάξει ότι καλύτερο (Λιντγκρεν, Σίλβα) διέθετε το «καμάρι του βορρά» και οι οπαδοί των γηπεδούχων έβαλαν φωτιά στις εξέδρες του γηπέδου. Μετά από μάχες με τις αρχές και με περισσότερους από 20 τραυματίες, το ματς αναβλήθηκε.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά

Στοίχημα με άσους, γκολ και… Ασία!

Οι δύο ομάδες κοντράρονται και σήμερα με αρκετά κοινά στοιχεία. Ο “Αίας” και πάλι πρωταγωνιστεί ενώ η Γκρόνινγκεν είναι μια σταθερή μικρομεσαία ομάδα που πραγματοποιεί μάλιστα μια ανταγωνιστική σεζόν και φέτος. Οι δύο ομάδες διαθέτουν μάλιστα τις καλύτερες αμυντικές γραμμές στην κατηγορία, με την Γκρόνινγκεν να μετρά 14 under σε 24 αγωνιστικές! Περιμένω συνεπώς μια τακτική… κλεφτοπολέμου από τους φιλοξενούμενους που μπορούν να διατηρήσουν «χαμηλά» το σκορ. Σε συνδυασμό και με την έλλειψη φρεσκάδας του Άγιαξ που εδώ και εβδομάδες αγωνίζεται ανά τρεις ημέρες και ακολουθεί μάλιστα και νέο ευρωπαϊκό ματς, το line στο 3,5 έχει τύχη.

Θα ποντάρω και στον άσο με -1,25 της Ντε Γκράαφσαπ επί της ΦΚ Αϊντχόφεν στην «μικρή» κατηγορία της χώρας. Οι γηπεδούχοι όπως αναμενόταν «γύρισαν» το κλίμα και «πάτησαν» ξανά στην 2η προνομιούχο θέση (απευθείας άνοδος). Μετρούν επτά νίκες στα οκτώ τελευταία ματς και περιμένω μια άνετη και ευρεία νίκη επί των ντεφορμέ φιλοξενούμενων που μετρούν δέκα αγωνιστικές χωρίς νίκη και θα αγωνιστούν συνάμα με απουσίες.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
Μονό
13:15
Αγιαξ – Γκρόνινγκεν
1 & under 3,5
2.30
Μονό
21:00
Ντε Γκράαφσαπ – ΦΚ Αϊντχόφεν
1 -1,25 ΑΗ
1.90
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις