Αγωνιστική που δείχνει τους ικανούς

προγνωστικά

Η εμβόλιμη αγωνιστική ήταν εξαιρετική στοιχηματικά και συνεχίζουμε σήμερα με φόρα. Γεμάτη αγώνες η σημερινή μέρα και θα φανούν πολλά. Τορίνο, Πάρμα και Κάλιαρι έχουν την μάχη παραμονής, ενώ η Ρόμα και η Νάπολι αγωνίζονται για την εξάδα, ίσως και για την τετράδα. Τα προγνωστικά για την παραμονή είναι υπέρ της «Γκρανάτα».

Προγνωστικά Ρόμα – Τζένοα: Η 4άδα σε κίνδυνο

Η Ρόμα φέτος είναι εξαιρετική απέναντι στις μικρομεσαίες, όμως, στα ντέρμπι δείχνει πως δεν ανήκει στην πρώτη τετράδα. Από την άλλη, η Τζένοα έκανε ένα σημαντικό σερί που την απομάκρυνε από την επικίνδυνη ζώνη.

Οι γηπεδούχοι φέτος πραγματοποιούν ικανοποιητική χρονιά, αλλά όχι αρκετά καλή. Η Ρόμα δεν είναι ομάδα που πρέπει να είναι ικανοποιημένη από μία θέση στην εξάδα και σίγουρα θα αλλάξουν πολλά από την νέα σεζόν. Αγωνιστικά σκοράρει αρκετά, αλλά τις τελευταίες αγωνιστικές έχει αρκετά αμυντικά κενά. Με την απουσία του Τζέκο θα αυξηθεί η ταχύτητα επιθετικά, χωρίς όμως να υπάρχει ο επιθετικός-στόχος. Τα προγνωστικά πλέον είναι εναντίον της, όσον αφορά την υπόθεση τετράδα.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Οι φιλοξενούμενοι έχοντας μία ασφαλή διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη παίζουν πιο απελευθερωμένα και δοκιμάζουν συνεχώς νέους τρόπους παιχνιδιού. Αυτό βέβαια δεν φέρνει αποτελέσματα, καθώς έχουν τέσσερις αγωνιστικές να δουν νίκη. Γενικά σκοράρουν αρκετά, όμως με τις μεγάλες ομάδες τα βρίσκει σκούρα.

Η προϊστορία μετρά οκτώ συνεχόμενα αμφιτέρματα.

Βερόνα – Μίλαν: Μάχη τακτικής

Στον πρώτο γύρο μάς είχε πληρώσει η ισοπαλία στις καθυστερήσεις. Είναι δύο ομάδες με μεγάλη έμφαση στην τακτική, οπότε αναμένω εξαιρετικό παιχνίδι. Η Βερόνα ούσα βαθμολογικά αδιάφορη αγωνίζεται χωρίς πίεση. Θυμίζω πως είχε ξεκινήσει με εξαιρετικό αμυντικό ρεκόρ, αλλά επιθετική αδυναμία. Στην συνέχει, αν και έλυσε το επιθετικό της πρόβλημα δημιουργήθηκαν αμυντικά κενά. Πλέον, έχει φτάσει στο σημείο να είναι ικανοποιητική και στα δύο. Μετρά τέσσερις αγωνιστικές αήττητη.

Η Μίλαν θεωρώ πως έπιασε το ταβάνι της. Από την στιγμή που έπεσε από την κορυφή δεν πιστεύω πως έχει ελπίδες να ξανανέβει. Ζορίστηκε αρκετά απέναντι στην Ουντινέζε μεσοβδόμαδα και πήρε μόνο έναν βαθμό. Αγωνιστικά θα έχει αρκετές απουσίες μεσοεπιθετικά, καθώς θα λείπει, μεταξύ άλλων, ο Ζλάταν και ο Τσαλχανόγλου.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 

Τι είναι το γηπεδούχος όχι στοίχημα; Αυτή η επιλογή είναι ουσιαστικά μία λιγότερη δημοφιλής εναλλακτική του draw no bet. Στο 1 no bet στοίχημα ποντάρεις στο Χ ή στο διπλό και να είσαι καλυμμένος σε περίπτωση που τελικά κερδίσει η γηπεδούχος. Αν συμβεί αυτό, παίρνεις πίσω το ποσό που πόνταρες.

Κροτόνε – Τορίνο: Όσο κερδίζει, ελπίζει

Η ουραγός Κροτόνε υποδέχεται την Τορίνο που μάχεται για την παραμονή. Οι γηπεδούχοι πλέον είναι σάκος τους μποξ για τους αντιπάλους τους. Αμυντικά έχουν χτίσει ένα τραγικό αμυντικό ρεκόρ. Σπάνια σκοράρουν πλέον και δείχνουν να έχουν παραδοθεί. Η Τορίνο έχει πολλές απουσίες, οπότε πιθανότατα να δυσκολευτεί να κερδίσει. Με νίκη σήμερα κερδίζει ακόμη περισσότερο χώρο μακριά από την ζώνη του υποβιβασμού. Είναι έξι αγωνιστικές αήττητη και πιθανότατα να επεκτείνει το σερί.

Φιορεντίνα – Πάρμα: Θα δοθούν απαντήσεις

Βαθμολογικά το θεωρώ το ντέρμπι της ημέρας. Η Φιορεντίνα, αν κερδίσει, απομακρύνεται ακόμη περισσότερο από την ζώνη του υποβιβασμού. Η Πάρμα θέλει την νίκη για να κρατήσει τις ελπίδες της ζωντανές. Η Φιορεντίνα έχει ξεφύγει λίγο από την επικίνδυνη ζώνη, όμως, δεν είναι ακόμα απόλυτα ασφαλής. Τα προγνωστικά είναι σίγουρα υπέρ της, αλλά δεν έχει τελειώσει ακόμη τίποτα. Στατιστικά μετρά επτά συνεχόμενα 2-3 γκολ. Θα έχει απουσίες επιθετικά, οπότε ίσως ζοριστεί να σκοράρει.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά

Η Πάρμα είναι σε πολύ δύσκολη θέση, όμως δίνει την μάχη της. Πιθανότατα δεν θα αγωνιστεί ο Ζερβινιό, όμως και πάλι επιθετικά θα στηριχθεί στην ταχύτητα. Στατιστικά μετρά έντεκα 2-3 γκολ στους δεκατρείς τελευταίους αγώνες.

Σαμπντόρια – Κάλιαρι: Θα συνεχιστεί το σερί;

Αδιάφορος με ενδιαφερόμενο ο αγώνας. Η Σαμπντόρια έχει εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία και υποδέχεται την Κάλιαρι που παλεύει να ανατρέψει τα προγνωστικά και να σωθεί. Η Σαμπντόρια έχει έναν συγκεκριμένο τρόπο τακτικής. Ο Ρανιέρι χτίζει το παιχνίδι του πάνω στον αντίπαλο, όμως η Κάλιαρι είναι απρόβλεπτη ομάδα. Στατιστικά μετρά εννιά 2-3 γκολ στους τελευταίους δέκα αγώνες.

Η Κάλιαρι έχει δύο σερί νίκες και δείχνει ότι μπορεί να τα καταφέρει. Δύο αγώνες με μηδέν παθητικό και χωρίς ιδιαίτερη απειλή. Ο Ναϊνγκολάν είναι ηγέτης και το αποδεικνύει. Η προϊστορία είναι υπέρ του γηπεδούχου, καθώς έχουμε να δούμε διπλό από το 2012.

Νάπολι – Μπολόνια: Η νίκη είναι μονόδρομος

Η Νάπολι είναι σε σύγχυση μετά την ισοπαλία με την Σασουόλο. Ο Γκατούζο είναι πολύ κοντά στην απόλυση και δέχτηκε μεγάλη κριτική για την επιλογή του να βάλει τον Μανολά. Οι πιθανότητες είναι υπέρ του για την εξάδα, όμως και να επιτευχθεί αυτός ο στόχος πιθανότατα να απολυθεί ο Ιταλός τεχνικός. Εντός έδρας μετρά επτά νίκες στους τελευταίους οκτώ αγώνες.

Η Μπολόνια έχει μία ασφαλή απόσταση από τον υποβιβασμό. Ο Μιχαϊλοβιτς έχει την πλήρη υποστήριξη της διοίκησης και καταφέρνει να παίρνει το 100% των παικτών του. Σκοράρει αρκετά συνήθως και πιστεύω θα σκοράρει και απέναντι στην Νάπολι. Στατιστικά μετρά επτά 2-3 γκολ στους οκτώ τελευταίους αγώνες.

  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές…
Μονό
13:30
Ρόμα - Τζένοα
Goal/Goal
1.80
Δυάδα απόδοσης 2.10
16:00
Φιορεντίνα - Πάρμα
Πάρμα οver 0,5
1.47
16:00
Κροτόνε - Τορίνο
2 dnb
1.47
Μονό
16:00
Βερόνα - Μίλαν
Χ (1 no bet)
2.25
Ειδικό
19:00
Σαμπντόρια - Κάλιαρι
Συνολικά γκολ Κάλιαρι: 1
2.50
Combo
21:45
Νάπολι - Μπολόνια
1 & οver 1,5
1.80
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις