ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Ντέρμπι για 2.25 στο Μάντσεστερ και 2.55 στη Μαδρίτη

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Ντέρμπι για 2.25 στο Μάντσεστερ και 2.55 στη Μαδρίτη

LIVE BETTING 24/7!

προγνωστικά nba

Με ειδικά και ποιότητα τα χαράματα

Best picks

Best Picks Τετάρτης με μπάλα και Euroleague έως 70.00!

Προγνωστικά

Στο ρυθμό των ντέρμπι και του 5.50

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Παράδοση και λογική στο 1.85!

προγνωστικά κληματσούδας

Το 1.90 είναι λάθος

Προγνωστικά Ευρωλίγκα με τον παίκτη Λαπροβίτολα της Μπαρτσελόνα στην εικόνα.

Star του NBA στο 70.00

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

σημείο ημέρας.

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

σημείο ημέρας.

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

προγνωστικά

Η Stoiximan Super League προσφέρει σιγουράκια

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (24/4)

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (24/4)

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Ντέρμπι για 2.25 στο Μάντσεστερ και 2.55 στη Μαδρίτη

ντέρμπι

Καλημερίζω τους αγαπητούς στοιχηματίες. Χθες ήταν πολύ κακή ημέρα καθώς δεν πέρασε κανένα από τα δύο σημεία. Σήμερα Κυριακή με πληθώρα αγώνων, με τοπικά ντέρμπι σε Μαδρίτη και Μάντσεστερ. Στο άλλο άκρο σήμερα, αφού μετά τα αντιεμπορικά χθεσινά ματς, σήμερα θα δώσω έμφαση σε αυτά τα ντέρμπι και σε ακόμα μια αναμέτρηση.

Ντέρμπι στη Μαδρίτη στο 2.55

Ξεκινάω το tour των ντέρμπι με αυτό της Μαδρίτης. Ατλέτικο εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης με φόντο το τρόπαιο. Οι «Ροχιμπλάνκος» βρίσκονται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 58 βαθμούς και έναν αγώνα λιγότερο από τις διώκτριές της, Ρεάλ και Μπαρτσελόνα. Ξεπέρασαν την αγωνιστική κάμψη, αλλά και την αμφισβήτηση λόγω των απωλειών στους αγώνες απέναντι στην Λεβάντε, με σπουδαία  νίκη και πειστική εμφάνιση μέσα στην έδρα της Βιγιαρεάλ. Με νίκη ξεφεύγει και άλλο και βάζει γερές βάσεις για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η Ρεάλ, από την άλλη πλευρά, είναι ισόβαθμη με την Μπαρτσελόνα στην δεύτερη θέση έχοντας 53 βαθμούς. Συνεχίζει να προβληματίζει με τις εμφανίσεις της, την περασμένη αγωνιστική ήταν και άτυχη μεν, αλλά έχασε και πάλι βαθμούς εντός έδρας με την Σοσιεδάδ. Η νίκη είναι μονόδρομος για την Ρεάλ, καθώς σε αντίθετη περίπτωση θα μείνει αρκετά πίσω στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Δύο σημεία μού κέντρισαν το ενδιαφέρον στο πρώτο ντέρμπι της ημέρας. Αρχικά, η βασική μου επιλογή είναι το 2-3 γκολ σε απόδοση 1.97, κάτι που επαληθεύουν και οι δύο ομάδες στις αναμετρήσεις τους, όπως και στον μεταξύ τους αγώνα στον πρώτο γύρο με το 2-0 της Ρεάλ. Η δεύτερη επιλογή μου είναι ο άσος σε απόδοση 2.55. Μοιάζει πιο συγκροτημένη και πιο οργανωμένη η Ατλέτικο από την αντίπαλό της που ταλαιπωρείται από τραυματισμούς, ενώ οι επιστροφές της δεν είναι ικανές ακόμα να προσφέρουν το 100% των δυνατοτήτων τους.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 

Το τρένο της Σίτι

Φεύγουμε από την Μαδρίτη και κατευθυνόμαστε στο εξωτικό Μάντσεστερ και στο «Etihad». «Πολίτες» και «Κόκκινοι διάβολοι» έρχονται αντιμέτωποι σε ένα ντέρμπι, που υπό άλλες συνθήκες θα είχε τεράστιο ενδιαφέρον για την πρωτιά. Το εκπληκτικό σερί που «τρέχει» η αρμάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα με 21 συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, έχει αλλάξει τις ισορροπίες στην Αγγλία, με τους γηπεδούχους να είναι στο ­+14 από την δεύτερη Γιουνάιτεντ. Δεν θα είναι καθόλου υπερβολικό να πούμε ότι κάνει παρέλαση σπάζοντας όλα τα κοντέρ, βρίσκεται συνεχώς σε υψηλούς ρυθμούς και δεν φαίνεται να έχει ανάγκη να τους ρίξει.

Η Γιουνάιτεντ, προέρχεται από τέσσερις ισοπαλίες στους πέντε τελευταίους αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, φαίνεται ότι την έχει κυριεύσει η κόπωση και παρακολουθώντας την, διέκρινα μπλοκάρισμα στην δημιουργία και στην φαντασία της. Το πρωτάθλημα έχει ουσιαστικά κριθεί και με το κριτήριο ότι ακολουθεί την Πέμπτη ο σημαντικός αγώνας απέναντι στην Μίλαν, για τους «16» του Europa League, το οποίο (τρόπαιο) πιστεύω ότι την ενδιαφέρει ιδιαίτερα, και θεωρώ πως θα το κυνηγήσει.

Το ποντάρισμά μου στο δεύτερο ντέρμπι της ημέρας το βρίσκουμε πολύ συχνά. Συγκεκριμένα, στα τελευταία επτά παιχνίδια, έχει επιβεβαιωθεί έξι φορές η συγκεκριμένη επιλογή. Με το μυαλό των φιλοξενούμενων κυρίως στην Ευρώπη, την ασταμάτητη Σίτι και την στατιστική επιβεβαίωση καταλήγω στο να σκοράρουν οι γηπεδούχοι και στα δύο ημίχρονα σε απόδοση 2.25.

Combo στο 1.83

Παραμένουμε στην Αγγλία, αλλά αυτήν την φορά ο προορισμός μας είναι το Λονδίνο. Στον αγώνα που κλείνει την αγωνιστική ημέρα στην Premier League, η Τότεναμ υποδέχεται την Κρίσταλ Πάλας. Στο κυνήγι της Ευρώπης οι γηπεδούχοι, βρίσκονται στην όγδοη θέση με 42 βαθμούς, μόλις τέσσερις μακριά από την έκτη που δίνει τα Ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Τους φιλοξενούμενους θα τους χαρακτήριζα αδιάφορους, αλλά δεν το κάνω, καθώς όταν αναφερόμαστε στην Αγγλία κάτι τέτοιο για μένα είναι εγκληματικό. Βρίσκονται έντεκα βαθμούς μακριά από την ζώνη του υποβιβασμού, θεωρώ ακατόρθωτο να κινδυνέψουν και από εδώ και πέρα πιθανολογώ πως θα παίζει χωρίς άγχος.

Ανώτερη σαφέστατα η Τότεναμ, η τετράδα στην επίθεση με τον πολύ ανεβασμένο Μπέιλ τελευταία αλλά και τους Μόουρα, Κέιν και Σον πετάει κυριολεκτικά φωτιές. Δεδομένου ότι μεσοβδόμαδα έχει ευρωπαϊκή υποχρέωση, θα μπει δυνατά απόψε, ώστε να καθαρίσει από νωρίς την νίκη. Επιλέγω τον άσο συνδυαστικά με το over 1,5 σε απόδοση 1.83.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Δυάδα απόδοσης 3.60
17:15
Ατλέτικο Μαδρίτης - Ρεάλ Μαδρίτης
2-3 γκολ
1.97
21:15
Τότεναμ - Κρίσταλ Πάλας
1 & over 1,5
1.83
Mονό
17:15
Ατλέτικο Μαδρίτης - Ρεάλ Μαδρίτης
1
2.55
Μονό
18:30
Μάντσεστερ Σίτι - Μάντσεστερ Γιουνάιντετ
Γκολ Σίτι και στα 2 ημίχ.
2.25
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις