Guerrilla war στο «Οκγουελ»

Guerrilla war στο «Οκγουελ»

Ως ζευγάρι, Μπάρνσλι και Μπέρμιγχαμ έβγαλαν 8 νίκες φιλοξενούμενων στα τελευταία 12, μου κάνει για να αρχίσω ένα σενάριο που έφτιαξα για σήμερα. Στο 11-8-16 η συνολική τους παράδοση εκεί, μόλις ένας άσος στα τελευταία επτά και με την Μπέρμιγχαμ να σκοράρει στα έξι εξ αυτών.

Θα μου πεις, «πού πας και μπλέκεις»; Ναι, η Μπάρνσλι με το 3-1 επί της ΚΠΡ στο Λονδίνο έφτασε τις έξι σερί νίκες, έχει βρει ρυθμό η ομάδα του Βαλεριέν Ισμαελ, πλησιάζει την 6άδα, 6-1-1 στα τελευταία οκτώ εντός «Οκγουελ», σχεδόν πλήρης αλλά δίνει το όγδοο παιχνίδι της από τις 11 Φεβρουαρίου: σαν πολλά να μαζεύτηκαν. Η Μπέρμιγχαμ τα βάζει εσχάτως με τους δαίμονές: διπλό στο Σέφιλντ και πρώτη νίκη μετά από έξι, ήττα 3-1 από τη Νόριτς αλλά με γκολ στο τέλος και πολύ καλή απόδοση, 2-1 την ΚΠΡ με ανατροπή στο σκορ, 1-1 την Τρίτη στο Χάντερσφιλντ όπου δικαιούνταν, βάσει απόδοσης, τη νίκη.

Συν ότι ο Αΐτορ Καράνκα, καθότι στόπερ στα μικράτα του, διακρίνεται ως ένας από τους καλύτερους… εκτός έδρας προπονητές της κατηγορίας και τον guerrilla war, τον κλεφτοπόλεμο κοντολογίς. Αν του βγει ή όχι, θα του δούμε το απόγευμα, πλην όμως το σταύρωμα για την Μπάρνσλι ευνοϊκό δεν είναι. Αξίζει το ρίσκο, έστω και για κασάρισμα.


Διαβάστε το πλήρες άρθρο στο FootballBet.gr

Fun bet
17:00
Μπάρνσλι – Μπέρμιγχαμ
2
4.50
Μονό
17:00
Μπάρνσλι – Μπέρμιγχαμ
X2
2.03
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις