Στοίχημα σε Σκωτία και Κύπρο

ποντάρισμα

Στοιχηματικέ λαέ, καλημέρα. Δυσκολοχώνευτα τα κοψίδια της Τσικνοπέμπτης, εξ ου και χθεσινή απουσία μου. Συνεχίζουμε με ταμεία, καθώς κερδισμένοι ήμασταν το βράδυ της Πέμπτης, με την ισοπαλία του ημιχρόνου στο Άρης – Ολυμπιακός, αλλά και το under 2 το οποίο μας επέστρεψε πίσω το ποντάρισμα.

https://twitter.com/Koubanezosgr/status/1367584282751995904

Σάββατο σήμερα, γεμάτη μέρα στοιχηματικά. Μου κίνησαν το ενδιαφέρον δύο αγώνες που ωστόσο δεν τους χαρακτηρίζει κανείς ιδιαίτερα εμπορικούς. Πάμε λοιπόν σε Σκωτία και Κύπρο με την ελπίδα να δοθεί συνέχεια στο σερί των ταμείων.

Ποντάρισμα κόντρα στο φαβορί

Η πρωτοπόρος Ρέιντζερς στην Premiership της Σκωτίας, που κάνει εκπληκτική χρονιά φέτος βρισκόμενη στην κορυφή της βαθμολογίας με 85 βαθμούς και στο +17 από την δεύτερη Σέλτικ, είναι αδύνατον να χάσει τον τίτλο. Είναι αήττητη στο φετινό πρωτάθλημα, στην έδρα της δεν έχει χάσει ούτε έναν βαθμό και οι δύο ισοπαλίες της είναι σε εκτός έδρας αγώνες. Έπαιξε μεσοβδόμαδα περνώντας με 1-0 από την έδρα της Λίβινγκστον, ενώ την Πέμπτη θα ταξιδέψει στην Πράγα για τον πρώτο  αγώνα απέναντι στην Σλάβια, για τη φάση των «16» του Europa League.

Από την άλλη, η έκτη της βαθμολογίας Σεντ Μίρεν, νίκησε την προηγούμενη εβδομάδα την Ρος Κάουντι μετά από ένα σερί τεσσάρων αγωνιστικών με ισοπαλίες. Είναι η μοναδική ομάδα φέτος, που κατάφερε να κερδίσει τους γηπεδούχους στα πλαίσια των προημιτελικών του Λιγκ Καπ τον Δεκέμβριο με 3-2.

Με αρκετές αλλαγές αναμένεται να παρατάξει ο Τζέραρντ την ομάδα του, καθώς το βάρος πέφτει πλέον στην Ευρώπη και σίγουρα το μυαλό όλων θα βρίσκεται στην κρίσιμη μάχη της Πράγας. Κόντρα σε προγνωστικά, βαθμολογία και παράδοση, καθώς τελευταία φορά που πήρε αποτέλεσμα η Σεντ Μίρεν στο «Άιμπροξ» ήταν το 2011, επιλέγω να ρισκάρω σε ποντάρισμα του Χ2 σε απόδοση 3.50.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά

Κυπριακό ντέρμπι στο 1.90

Περνάμε στην Κύπρο. Δεύτερη αγωνιστική των play offs στο νησί της «Θεάς Αφροδίτης», με ντέρμπι ανάμεσα σε Ομόνοια και Ανόρθωση. Οι «πράσινοι» είναι πρώτοι στην βαθμολογία, έχουν ένα εξαιρετικό σερί στο πρωτάθλημα, έχουν να ηττηθούν από τα τέλη Νοεμβρίου, όταν και γνώρισαν την ήττα με 2-1 από την Νέα Σαλαμίνα. Έκτοτε τρέχουν ένα εκπληκτικό σερί, με δύναμη την έδρα τους στην οποία έχουν μόνο δύο ισοπαλίες και έξι νίκες.

Στην αντίπερα όχθη η Ανόρθωση, η οποία έχει πέσει στην 4η θέση και είναι στο -7 από την κορυφή. Έχει μεν αρκετό δρόμο ακόμα το πρωτάθλημα, αλλά δείχνει τελευταία ότι δεν μπορεί να ακολουθήσει στην κούρσα του πρωταθλήματος, η οποία καθώς φαίνεται θα έχει τρομερό ενδιαφέρον μέχρι τέλους.

Η φόρμα της Ομόνοιας και η δυνατή της έδρα δε μου αφήνουν άλλο περιθώριο από να πάω στον άσο, όταν αυτός μάλιστα είναι και στο 1.90. Δεν με πείθει η Ανόρθωση, ότι μπορεί να πάρει κάτι από το σημερινό ντέρμπι. Έχει σε τέσσερα συνεχόμενα ντέρμπι ισάριθμες ισοπαλίες και θα μπορούσε να κερδίσει σίγουρα στα τρία από αυτά, δεν το έκανε όμως και έχει χάσει σημαντικό έδαφος.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
Ρίσκο
17:00
Ρέιντζερς - Σεντ Μίρεν
Χ2
3.50
Μονό
18:30
Ομόνοια - Ανόρθωση
1
1.90
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις