ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Λίβερπουλ: Συνηθισμένη να βαδίζει μέσα σε «καταιγίδες»

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Λίβερπουλ: Συνηθισμένη να βαδίζει μέσα σε «καταιγίδες»

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Λίβερπουλ: Συνηθισμένη να βαδίζει μέσα σε «καταιγίδες»

Λίβερπουλ

Το αήττητο των 68 εντός έδρας ματς στην Premier League αποτελεί μακρινή ανάμνηση για τη Λίβερπουλ. Μετά την ήττα από την Τσέλσι, οι «κόκκινοι» μετρούν πέντε (!) διαδοχικές ήττες στο «Άνφιλντ», πρόκειται για αρνητικό ρεκόρ στην ιστορία τους. Μετά από 27 αγωνιστικές η περσινή πρωταθλήτρια Αγγλίας βρίσκεται στην 7η θέση με 43 βαθμούς, 22 λιγότερους από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι.

Ε, και; Λίβερπουλ δεν γίναμε (η γενιά μου) για τα πρωταθλήματα!

Δικαιολογημένα υπάρχει μια δυσφορία στις τάξεις των φίλων των «κόκκινων» για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας. Μετά από δυο χρόνια, όπου πήρε Champions League, Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, Παγκόσμιο Συλλόγων και Πρωτάθλημα, το να βρίσκεσαι σε αυτή την αγωνιστική κατάσταση προκαλεί αμφίθυμα συναισθήματα. Όμως, η απογοήτευση και η κριτική πρέπει να φτάνει μέχρι ένα σημείο. Δε γίνεται να απαξιώνουμε τον Γιούργκεν Κλοπ και τους παίκτες του.

Λίβερπουλ: Οι λόγοι της πτώσης

Υπάρχουν δυο βασικοί λόγοι κι ακόμη ένας που αιτιολογούν την αγωνιστική κατρακύλα της Λίβερπουλ. Αρχικά, όπως όλες οι ομάδες λόγω πανδημίας, οι «κόκκινοι» στερούνται την παρουσία του κόσμου στο γήπεδό τους. Προφανώς αυτό ισχύει για όλες τις ομάδες, αλλά για τη Λίβερπουλ ο κόσμος είναι κυριολεκτικά 12ος παίκτης! Ο κόσμος της το 2005 την ώθησε στη μεγάλη ανατροπή και νίκη-πρόκριση επί του Ολυμπιακού στο Champions League και εν συνεχεία στην κατάκτηση της διοργάνωσης. Ο κόσμος της επανέλαβε το ίδιο πράγμα το 2019 στη μεγάλη νίκη-πρόκριση επί της Μπαρτσελόνα και το ίδιο έγινε και πριν μερικά χρόνια με την Ντόρτμουντ, άσχετα αν ήταν διαφορετική διοργάνωση και διαφορετική η κατάληξη στον τελικό αργότερα. Το να είναι κενές οι εξέδρες του «Άνφιλντ» αυτομάτως αναιρεί την επιγραφή «This is Anfield» και το «κάστρο» των «κόκκινων» χάνει τη δυναμική του. Για αυτό και οι συνεχόμενες εντός έδρας ήττες από Μπέρνλι, Μπράιτον, Μάντσεστερ Σίτι, Έβερτον και Τσέλσι.

Δεν είναι, όμως, μόνο η απουσία του κόσμου το αρνητικό για τη Λίβερπουλ. Ο δεύτερος βασικός λόγος που αιτιολογεί το ντεφορμάρισμα της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ είναι η απουσία… των παικτών. Από το ξεκίνημα της σεζόν το ρόστερ της ομάδας μετράει τον έναν τραυματισμό μετά τον άλλο. Ο Γερμανός τεχνικός όχι απλά δεν έχει όλα τα «όπλα» στη διάθεσή του, αλλά σε πολλά παιχνίδια αναγκάστηκε να κάνει… ταχυδακτυλουργικά και να εφεύρει αμυντικούς! Όπως για παράδειγμα με τον Χέντρσον (πριν τραυματιστεί κι αυτός) που των βάπτισε στόπερ σε αρκετά παιχνίδια μέσα στη σεζόν ελέω των απουσιών Βαν Ντάικ, Μάτιπ, Γκόμεζ. Κακοδαιμονία; Επιβαρυμένη φυσική κατάσταση λόγω των συνθηκών της πανδημίας με τα συνεχόμενα παιχνίδια; Λανθασμένη προετοιμασία το καλοκαίρι; Όπως και να έχει, το γεγονός ότι από το ρόστερ που διαθέτει μετρά σχεδόν σε κάθε παιχνίδι κι από μια νέα απώλεια δε της επιτρέπει να διατηρήσει τον κορμό της, όπως επιθυμεί και κατά συνέπεια έρχονται τα αρνητικά αποτελέσματα.

Εκτός από τους δυο βασικούς λόγους για την αγωνιστική πτώση της περσινής πρωταθλήτριας Αγγλίας, υπάρχει κι ένας τρίτος παράγοντας που ενδεχομένως να παίζει κι αυτός τον ρόλο του. Πέρα από την απουσία του κόσμου και τα πολλά προβλήματα μακροχρόνιων τραυματισμών που έχει να αντιμετωπίσει ο Γιούργκεν Κλοπ, η Λίβερπουλ με μικρές προσθαφαιρέσεις έχει σχεδόν τον ίδιο κορμό που την τελευταία διετία την οδήγησε σε 4 τίτλους και σε ένα… παραλίγο πρωτάθλημα. Πρόπερσι, μπορεί το πρωτάθλημα να το πήρε η Σίτι, όμως, η συγκομιδή των 97 βαθμών ήταν πορεία πρωταθλητισμού και ας χάθηκε αυτό για έναν βαθμό. Για δυο συνεχόμενες σεζόν οι παίκτες της Λίβερπουλ έφτασαν στο πικ της απόδοσής τους. Λογικό μετά από δυο σεζόν όπου κατέκτησαν σχεδόν τα πάντα και σε υψηλή αγωνιστική ένταση, έχοντας για 68 συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια στο πρωτάθλημα απόρθητη την έδρα τους, να ακολουθήσει μια αγωνιστική κατάρρευση.

Γεννημένη να αντεπεξέρχεται στις δυσκολίες

Η Λίβερπουλ είναι συνηθισμένη να βαδίζει μέσα σε «καταιγίδες». Τριάντα χρόνια χωρίς πρωτάθλημα ήταν πολλά και έσπασαν με τον πιο εκθαμβωτικό τρόπο. Η φετινή σεζόν μπορεί να είναι παρένθεση και από τη νέα χρονιά με τον Γιούργκεν Κλοπ στο τιμόνι και τον βασικό κορμό να παραμένει ίδιος, η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ μπορεί να συνεχίσει να προσθέτει τίτλους στην τροπαιοθήκη της.

Οι τέσσερις τίτλοι τα τελευταία δυο χρόνια έχουν φέρει κύμα ενθουσιασμού και αισιοδοξία για νέες επιτυχίες στις τάξεις των φίλων της ομάδας. Όμως, ας μην ξεχνάμε πού βρισκόταν η Λίβερπουλ, πριν αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ο Γερμανός τεχνικός. Τελευταίο πρωτάθλημα το 1990, τελευταίο ευρωπαϊκό το 2005, τελευταίο Κύπελλο το 2006 (αυτό δεν έχει καταφέρει να το κερδίσει ακόμη από τότε) και μοναδική επιτυχία μέσα σε μια δεκαετία αποτελούσε η κατάκτηση ενός Λιγκ Καπ το 2012.

Όπως είχε πει ο θρύλος της ομάδας, Μπιλ Σάνκλι: «Αν δε μας υποστηρίζετε όταν χάνουμε, μη μας υποστηρίζεται όταν νικάμε». Αυτό που χρειάζεται είναι υπομονή και πίστη στον προπονητή και τους παίκτες της ομάδας. Οι τίτλοι είναι παροδικοί για όλες τις ομάδες. Αυτό που μένει είναι η αγάπη για την ομάδα, τη φανέλα, την ιστορία της. Αυτό που πρεσβεύει. Και οι τίτλοι και οι διακρίσεις θα έρθουν ξανά. «Στο τέλος της καταιγίδας, υπάρχει ένας χρυσός ουρανός»…

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις