Γκολ εκατέρωθεν και σε κάθε ημίχρονο

γκολ

Καλημέρα σε όλους τους Κουβανέζους και μη, καλό Σαββατοκύριακο και καλά κέρδη να έχουμε. Στην τελευταία μου στήλη η Γιουνάιτεντ ήταν κάκιστη, ίσως στο χειρότερό της παιχνίδι φέτος και η πρότασή μου πήγε περίπατο. Γεμάτο σήμερα το κουπόνι στοιχήματος από μεγάλα και μικρά πρωταθλήματα, εγώ θα ασχοληθώ συγκεκριμένα με το ελβετικό πρωτάθλημα και ένα πολύ δυνατό προγνωστικό με τον κλασικό παράγοντα γκολ σε εξαιρετική τιμή. Πάμε να δούμε το στοίχημά μας!

Γκολ σε κάθε ημίχρονο

Η εντυπωσιακή Γιούνγκ Μπόις έρχεται από δύο ισοπαλίες εκτός έδρας, με τελευταία αυτή με την Βασιλεία με σκορ 1-1 όπου οι κιτρινόμαυροι δεν ανέβασαν ταχύτητα ποτέ και έμειναν στο ρελαντί καθώς εκτός του ότι το πρωτάθλημα τους είναι τελειωμένο, όντας 1οι διάφορά 19 βαθμών από την δεύτερη Βασιλεία, παίζουν και τον πρώτο αγώνα της φάσεως των “16” του Europa League ενάντια στον Άγιαξ στις 11/03 στην Ολλανδία. Οι πρωταθλητές της Ελβετικής Super League μετράνε 5 σερί νίκες εντός έδρας με γκολ 13-6. Προσωπική υπόθεση το συγκεκριμένο παιχνίδι για τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος Ενσαμέ που πλέον έχει συγκάτοικο στη κορυφή με 12 τέρματα τον βραζιλιάνο Άρθουρ της Βασιλείας και είναι άσφαιρος 2 αγωνιστικές.

Η Βαντούζ σε μια τελείως διαφορετική τροχιά προέρχεται από ήττα 3-0 στην έδρα της από την Λωζάνη και παραμένει τελευταία με 22 βαθμούς όσους και η Σιόν. Στις εξόδους της η Βαντούζ έχει απολογισμό 2-1-2 με 7-4 γκολ. Η ομάδα του Μάριο Φρικ παλεύει όλα τα ματς αλλά το αποτέλεσμα παραμένει αρνητικό και αν συνεχίσει έτσι ο υποβιβασμός στην Challenge League είναι σίγουρος.

Εκτίμηση: Ένα ματς με σοβαρό ενδιαφέρον μόνο από τους φιλοξενούμενους που παίζουν σε κάθε παιχνίδι τη παραμονή τους αλλά και οι γηπεδούχοι θέλουν ένα καλό “ξεμπούκωμα” πριν απ’ το παιχνίδι με τους Ολλανδούς, σε συνδυασμό ότι η καλύτερη επίθεση παίζει με την χειρότερη άμυνα, θα επιλέξω να σκοράρουν από τουλάχιστον ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο οι πρωταθλητές και να δεχθούν τουλάχιστον ένα γκολ σε απόδοση μπόμπα!

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
Combo
19:15
Γιούνγκ Μπόις - Βαντούζ
Goal/goal & Γιούνγκ Μπόις γκολ και στα 2 ημίχ.
3.25
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις