Από τα ψηλά, στα χαμηλά

Προγνωστικά ποδοσφαίρου για Bundesliga και Liga MX

Καλησπέρα σε όλους. Ομολογώ ότι δεν τα πάμε πολύ καλά στις τελευταίες στήλες αλλά ελπίζω αυτό να αλλάξει σήμερα. Δυστυχώς οι πρώτες κατηγορίες τις Γαλλίας θα ξαναπαίξουν την επόμενη εβδομάδα, οπότε δε θα δούμε κάτι από εκεί σήμερα.

Όπως πάντα, θα έχουμε προγνωστικά από τη Liga MX αλλά αυτήν τη φορά θα τα συνοδέψουμε με Bundesliga.

Liga MX: Η καλύτερη στην Apertura, αλλά…

Πήρε σημαντικό διπλό (και μας έστειλε στον κουβά τα προγνωστικά μας) η Κλαμπ Αμέρικα (2η, 6-1-2), η οποία συνέχισε ένα νικηφόρο (εντός γηπέδου) σερί, φτάνοντας τους 5 αγώνες. Αήττητη για 7. Ακόμα και με την ήττα στα χαρτιά, έχει παραμείνει ψηλά και με μόνο 8 αγωνιστικές να απομένουν μέχρι τα play offs, δύσκολα θα απουσιάσει. Σκοπός της να τερματίσει στην 4αδα και δεν μη χρειαστεί να δώσει τους αγώνες επανακατάταξης. Έχουμε πει αρκετές φορές ότι εντός έδρας δύσκολα χάνει και στην Clausura έχει μόνο νίκες στο Στάδιο Αστέκα, κρατώντας ανέπαφη την εστία της στους 3 από αυτούς.

Αντίπαλός της σήμερα η νικήτρια της Apertura Κλαμπ Λεόν (17η, 2-1-5). Την εκθείαζα στις στήλες μου κατά το πρωτάθλημα του φθινοπώρου και επιβεβαίωνε αρκετά συχνά τα προγνωστικά μας αλλά τώρα φαίνεται να είναι σκιά του εαυτού της. Έρχεται από 2 συνεχόμενες ήττες ενώ έχει δεχτεί γκολ και στα 6 τελευταία ματς. Οι μεταγραφές που έκανε θεωρητικά δε θα επηρέαζαν αρνητικά την ομάδα. Από τις σημαντικότερες ο μέσος Ακίνο Σάντσες που αντικαταστάθηκε από τον Νταβίλα (ο Σάντσες παίζει πια για την Κλαμπ Αμέρικα και ο Νταβίλα προέρχεται από αυτήν) αλλά ο πρώτος φαίνεται να έχει προσαρμοστεί καλύτερα στη νέα του ομάδα.

Στην Apertura η Λεόν είχε κερδίσει με 3-2 μετά από ανατροπή, χωρίς να είναι πολύ καλύτερη της αντιπάλου της. Σήμερα, η φορμαρισμένη Αμέρικα παίζει εντός έδρας εναντίον μίας Λεόν που μοιάζει χαμένη. Σε πολύ καλή απόδοση ο άσος, τον οποίο θα τιμήσουμε. Από κει και πέρα, δεδομένου ότι οι γηπεδούχοι σκοράρουν πάνω από 1 γκολ στους 4 πιο πρόσφατους αγώνες τους και ότι η Λεόν πίσω δείχνει αδύναμη, ως δεύτερη επιλογή θα έχουμε τα ομαδικά τους τέρματα.

Προγνωστικά Bundesliga: Καίγονται για βαθμούς

Τη μία και μοναδική φορά που έδωσα προγνωστικά για την Άιντραχτ Φρανκφούρτης (4η, 11-9-3) μας πλήρωσε, ελπίζω να κάνει το ίδιο και σήμερα. Την προηγούμενη εβδομάδα έσπασε το αήττητο σερί της 11 αγώνων, όταν και ηττήθηκε με 2-1 από την Βέρντερ στη Βρέμη. Ο Αντρέ Σίλβα έχει φτάσει τα 19 γκολ φέτος (και 2 ασίστ), πίσω μόνο από τον Λεβαντίφσκι και ο Κόστιτς είναι 3ος στις ασίστ με 9 (και 2 γκολ). Στα 5 από τα 6 τελευταία παιχνίδια σκόραρε ο Σίλβα (με τη Μπάγερν ήταν τραυματίας και δεν έπαιξε), ενώ ο Κόστιτς μοίρασε από 1 ασίστ και στα 6 από αυτά (σκόραρε και 2 γκολ), δείχνοντας σε πόσο καλή φόρμα είναι και οι δύο. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι η ομάδα έχει την 3η καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα. Να σημειώσω, επίσης, πως εντός έδρας είναι αήττητοι με 6 νίκες και 5 ισοπαλίες.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά

Η Στουτγκάρδη (10η, 8-8-7) είναι ίσως από τις πιο αδιάφορες ομάδες αυτή τη στιγμή στο πρωτάθλημα. Νιώθει ασφαλής γιατί βρίσκεται 6 θέσεις και 15 βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ παράλληλα, ρεαλιστικά μιλώντας, δεν διεκδικεί έξοδο στην Ευρώπη όντας στον -5 και 4 θέσεις κάτω από την 6η Μπάγερ Λεβερκούζεν. Δε σημαίνει, όμως, ότι θα αρχίσει να πετάει τα ματς. Έρχεται από την εντυπωσιακή νίκη με 5-1 επί της Σάλκε, δεύτερη συνεχόμενη νίκη, τρίτο παιχνίδι που δεν ηττάται. Φορμαρισμένος ο επιθετικός Κάλατζιτς με 5 γκολ στους 4 τελευταίους αγώνες και ο αριστερός φουλ μπακ Σόσα έχει φτάσει τις 8 ασίστ. Θα απουσίασε για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι, λόγω τραυματισμού, ο επιθετικός Γκονσάλες και ο Γουαμαγκίτουκα, ο οποίος έχει επίσης 11 γκολ, αναμένεται να είναι το ζευγάρι του Κάλατζιτς στην κορυφή.

Με προκαλεί η απόδοση του άσου που σχεδόν διπλασιάζει το ποντάρισμά μας. Καίγονται για τους βαθμούς οι γηπεδούχοι γιατί η Μπορούσια έχει φτάσει στο -3 και θέλουν να παραμείνουν στην τετράδα και τις θέσεις που οδηγούν στους ομίλους του Champions League. Ομάδες που σκοράρουν αρκετά στα τελευταία παιχνίδια και οι δύο και πιστεύω θα έχουμε γκολ. Μικρή η απόδοση του Πορτογάλου να σκοράρει οποιοδήποτε τέρμα αλλά, κλασικά, στο 3.40 να σκοράρει πρώτος.

Δεδομένου ότι καμία από τις δύο ομάδες δε φημίζεται για την άμυνά της, θεωρώ ότι αξίζει πιο πολύ το ποντάρισμα στον Κάλατζιτς να σκοράρει οποτεδήποτε στον αγώνα, για όσους παίζουν σκόρερς. Στον πρώτο γύρο είχαν έρθει ισόπαλες με 2-2, με την Άιντραχτ να δέχεται 2 γκολ στο πρώτο ημίχρονο και να σκοράρει 2 στο δεύτερο.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
Μονό
16:30
Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Στουτγκάρδη
1
1.97
Σκόρερ
16:30
Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Στουτγκάρδη
Κάλατζιτς anytime scorer
2.50
Μονό
03:00
Κλαμπ Αμέρικα – Κλαμπ Λεόν
1
2.25
Μονό
03:00
Κλαμπ Αμέρικα – Κλαμπ Λεόν
Κλαμπ Αμέρικα over 1,5
2.37
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις