Αγγλικό mix και ολίγον από Γερμανία

Προγνωστικά

Συνεχίζεται αδιάκοπα η αγωνιστική δράση, πολλά παιχνίδια, εμβόλιμες, όλα προσπαθούν να χωρέσουν, ενόψει του γεμάτου καλοκαιριού που έπεται. Σάββατο σήμερα, υπερπλήρες το κουπόνι μας, αλλά βγάλαμε και για σήμερα τα προγνωστικά μας.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 

Προγνωστικά Αγγλίας: Αστείος φαβοριτισμός

Η Μπράιτον υποδέχεται τη Λέστερ, σε ένα παιχνίδι όπου οι μπουκ χρίζουν ως φαβορί τους γηπεδούχους. Ναι σύμφωνοι παίζει καλή μπάλα, δημιουργεί συνέχεια φάσεις, αλλά ρε παιδιά το πλεκτό δε… κουνιέται. Η Λέστερ δεν πατάει καλά τον τελευταίο καιρό, αλλά συνεχίζει να τσιμπάει βαθμούς και στα κακά της βράδια. Δε γίνεται να μη νικάει η Μπράιτον με τέτοιες εμφανίσεις, αλλά προσωπικά πλέον το θεωρώ ανικανότητα και όχι θέμα ψυχολογίας. Αστείος ο φαβοριτισμός έστω και οριακός για τη Μπράιτον, με ωθεί στη κόντρα.

Θα πέσουν κορμιά στο Σέφιλντ

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ εναντίον Σαουθάμπτον σε ένα αντιεμπορικό παιχνίδι είναι η αλήθεια. Δε θα μπλέξω με σημείο, η Σέφιλντ δίνει τον υπερπάντων αγώνα, ενώ η Σαουθάμπτον δε θυμίζει σε τίποτα την ομάδα του πρώτου γύρου. Η παράδοση θέλει πάντα δυνατά παιχνίδια μεταξύ τους και οι συνθήκες και τώρα συνηγορούν σε αυτό. Αναμένω να πέσουν… κορμιά, αφού και οι δύο θέλουν διακαώς βαθμούς. Διαιτητής ο Πολ Τίρνεϊ, που  γενικά δε το… λυπάται το σφύριγμα. Τα προγνωστικά δίνουν όριο στις 3,5 κάρτες και θα το επιλέξω.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Οι φιλοξενούμενοι το πρώτο λόγο

Κλείνω με μια δυάδα, αρχικά από Αγγλία, με το παιχνίδι Πρέστον – Μπόρνμουθ. Δείχνουν μέταλλο στη Μπόρνμουθ, παραμένοντας εντός 6αδας, παρόλο που δε τους πάει τον τελευταίο καιρό. Η Πρέστον συνεχίζει με αρκετές απουσίες, δυσκολεύεται να κερδίσει, αλλά παίζει καλά. Ανώτερη στα μάτια μου η Μπόρνμουθ και θα την επιλέξω με τη σχετική κάλυψη, σε συνδυασμό με γκολ.

Τέλος, από Γερμανία πλευρά η Χόφενχαϊμ υποδέχεται τη Βόλφσμπουργκ. Σε τρομερή κατάσταση οι φιλοξενούμενοι, με αξιοζήλευτες αμυντικές επιδόσεις. Η Χόφενχαϊμ τα έκανε μαντάρα στην Ευρώπη, αλλά έπρεπε να ρίξει το βάρος στο πρωτάθλημα, αφού δεν πάει καλά. Αγωνιστικά ξεκάθαρο φαβορί στα μάτια μου οι φιλοξενούμενοι. Βέβαια η Χόφενχαϊμ θα αρχίσει να στρίβει σιγά σιγά, οπότε μια κάλυψη επιβάλλεται και εδώ.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Δυάδα απόδοσης 3.06
16:30
Χόφενχαϊμ - Βόλφσμπουργκ
Χ2 & under 4,5
1.70
17:00
Πρέστον - Μπόρνμουθ
Χ2 & over 1,5
1.80
Κάρτες
17:00
Σέφιλντ Γιουνάιτεντ - Σαουθάμπτον
Over 3,5 κάρτες
2.00
Combo
22:00
Μπράιτον - Λέστερ
Χ2 & under 3,5
1.90
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις