Σουδανοί με άρωμα… Ζοσέ

Σουδανοί με άρωμα… Ζοσέ

Αξία βρίσκω σε ματς για το CAF Champions League, ομίλου (και έβγαλα προγνωστικά), ανάμεσα στην αλγερινή Μπελουιζντάντ και τη σουδανή Αλ Χιλάλ Ομντουρμάν.

Η Μπελουιζντάντ πήρε το πρώτο της πρωτάθλημα μετά από 19 χρόνια στη Ligue Professionnelle αλλά δεν είναι η περσινή ομάδα καθώς αποδυναμώθηκε μεταγραφικά, συν ότι για τον Γάλλο τεχνικό (και άλλοτε μέσο των Μονακό, Καέν και Μαρσέιγ) Φρανκ Ντιμάς γράφεται πως είναι υπό αποχώρηση έχοντας προτάσεις από ομάδες της Ligue 1. Στο πρωτάθλημα παραμένει μεν αήττητη (με 5-5-0) αλλά χάνει εύκολα βαθμούς, στον όμιλο του CAFCL πήρε 0-0 στη Λουμπουμπάσι από τη Μαζέμπε και κατόπιν συνετρίβη με 5-1 υποδεχόμενη την ισχυρή Μαμελόντι από τη Νότια Αφρική.

Προγνωστικά Αφρικής

Οι Σουδανοί, στα δικά τους στον όμιλο, έχασαν 2-0 στην Πρετόρια από τη Μαμελόντι αλλά δύσκολα, και κατόπιν παραχώρησαν 0-0 στη Μαζέμπε. Η ήττα από τους Νοτιοαφρικανούς ήταν η μόνη στα τελευταία 18 επίσημα (12-5-1) για την καλοδουλεμένη δευτεραθλήτρια της χώρας, η οποία όμως προχώρησε άρον άρον σε αλλαγή προπονητή λόγω προσωπικών θεμάτων του προκατόχου. Κι ανέλαβε προχθές ο Πορτογάλος Ρικάρδο Φορμοσίνιο, βοηθός του Ζοσέ Μουρίνιο σε Πόρτο, Γιουνάιτεντ και Τότεναμ – αποχώρησε το καλοκαίρι.

Και, δίχως υπερβολή, τη λογική του Μουρίνιο ασπάζεται και εφαρμόζει, με σφιχτή άμυνα. Εξ ου και έχει τύχη σήμερα στο Αλγέρι, στα προγνωστικά ποντάρεται σε ασιατικό +0,75 με μισή μίζα χαμένη αν ηττηθεί ως ένα γκολ διαφορά.


Διαβάστε το πλήρες άρθρο στο footballbet.gr

Ασιατικό
21:00
Μπελουιζντάντ - Αλ Χιλάλ Ομντουρμάν
2 +0,75 ΑΗ
1.88
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις