Ο «γύρος» της Ευρώπης με τρεις στάσεις

Ποντάρισμα

Ψάχνω να βρω τι φταίει, καθώς και το τελευταίο ποντάρισμα μου ήταν άστοχο. Θέμα ψυχολογίας κυρίως, πιστεύω με μερικές επιτυχίες θα επανέλθω στα στάνταρ μου. Δύσκολο πρόγραμμα σήμερα Παρασκευή, με περιορισμένα παιχνίδια, καθώς είχαμε εμβόλιμες μεσοβδόμαδα. Παρόλα αυτά βγήκαν και σήμερα επιλογές.

Ποντάρισμα στο τρένο της Κάρντιφ

Η Κάρντιφ ταξιδεύει στο Χάντερφιλντ για να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα. Τρένο η ομάδα του Μακάρθι, παίζει με τρομερή ψυχολογία πλέον και βρίσκει συνεχόμενες νίκες. Οι γηπεδούχοι διανύουν ντεφορμάρισμα, αλλά παραμένουν σε απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη. Εκτός από ένα ματς… έκλαμψη απέναντι στη Σουόνσι, βρίσκονται σε σταθερή αγωνιστική καθίζηση. Φυσικά οι μπουκ χρίζουν φαβορί τη Κάρντιφ και προσωπικά δε βλέπω το τρόπο να γκελάρει. Αγγλία είναι όμως, οπότε επιβάλλεται μια κάλυψη στο ποντάρισμα μας, το οποίο θα συνδυάσω με γκολ.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 

Αήττητοι μεν, δύσκολα δε

Συνεχίζουμε… Πορτογαλικά με το παιχνίδι Σπόρτινγκ Λισσαβώνας – Σάντα Κλάρα. Συνεχίζει αήττητη η αρμάδα του Αμορίμ, διατηρώντας και τη διαφορά των 9 βαθμών στη κορυφή. Παραδοσιακά δυσκολεύεται απέναντι στη Σάντα Κλάρα, με τους φιλοξενούμενους να βρίσκονται σε καλό φεγγάρι το τελευταίο διάστημα. Δε κυνηγούν κάτι οι φιλοξενούμενοι, αλλά αυτό τους καθιστά πιο επικίνδυνους, σε τιμές καθαρού αουτσάιντερ. Πραγματικά δύσκολο να πάρεις βαθμούς από τη Σπόρτινγκ, αλλά στο μομέντουμ που βρίσκεται η Σάντα Κλάρα θεωρώ πως θα αντέξει μέχρι το ημίχρονο.

Ποντάρισμα στα γκολ στην Ολλανδία

Ταξιδεύουμε Ολλανδία και πιο συγκεκριμένα στην δεύτερη κατηγορία, για το παιχνίδι Χέλμοντ Σπορτ – Ναϊμέγκεν. Εντός των πλέι οφ, που είναι και ο στόχος, βρίσκονται οι φιλοξενούμενοι, αποδίδοντας καλό, επιθετικό ποδόσφαιρο. Στον αντίποδα η Χέλμοντ βρίσκεται κάπου στα μισά, ούσα αδιάφορη, εξ’ ου και οι μη σταθερές εμφανίσεις. Καλή ομάδα, επιθετικά έχει ρυθμό βρίσκοντας εύκολα γκολ, ενώ αμυντικά δυσκολεύεται να κρατήσει το μηδέν. Η παράδοση θέλει ωραία και ανοιχτά τα παιχνίδια μεταξύ τους. Κάτι ανάλογο περιμένω και σήμερα, με το ποντάρισμα μου να πηγαίνει στα γκολ ημιχρόνου.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
Μονό
19:45
Χέλμοντ Σπορτ - Ναϊμέγκεν
Over 1,5 στο 1ο ημιχ.
2.30
Combo
21:45
Χάντερφιλντ - Κάρντιφ
Χ2 & under 3,5
1.75
Μονό
22:45
Σπόρτινγκ Λισσαβώνας - Σάντα Κλάρα
Χ ημίχρονο
2.27
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις