Με λογική και τόλμη

Με λογική και τόλμη

Για και χαρά σε όλους. Κατώτερη των περιστάσεων η Εσπανίολ, έχασε εύκολα και μας στέρησε την ευκαιρία για ένα ταμείο. Στους σημερινούς αγώνες θα ασχοληθώ με 2 παιχνίδια, ένα από Σεκούντα και ένα από Πριμέρα.

Αρχή με το Ρασίνγκ Σανταντέρ-Τενερίφη. Αγωνιστική και φιλότιμη η ουραγός, είναι αναγκασμένη να κυνηγάει όλα τα ματς και το θαύμα της παραμονής. Στο τελευταίο ματς δεν παραβιάστηκε η εστία της ,δεύτερη φορά στα δέκα τελευταία παιχνίδια χαρακτηριστικό δείγμα του πόσο εύκολα δέχεται γκολ, παίζοντας καλή άμυνα. Αλλά μόνο με την άμυνα δεν μπορεί να κάνει όνειρα για παραμονή, πρέπει να επιτεθεί και να ρισκάρει. Αυτό το ρίσκο μπορεί να εκμεταλλευθεί η Τενερίφη, πολύ επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις, που θέλει να ξεμπερδέψει με την υπόθεση παραμονή. Επειδή όμως ελλοχεύει και μια, άβολη μεν στατιστικά πιθανή δε, ισοπαλία θα μειώσω το ρίσκο επιλέγοντας το διπλό σε draw no bet.

Βαλένθια-Οσασούνα ο δεύτερος αγώνας που θα μας απασχολήσει. Γκρίνια στην Βαλένθια που έχασε εύκολα στη Μαδρίτη από την Ρεάλ, όχι όμως για την ήττα, αλλά για ένα ακυρωμένο γκολ και για την, μέτρια σύμφωνα με δηλώσεις τους, διαιτησία. Στο παιχνίδι καλή σε γενικές γραμμές, ήταν επικίνδυνη, δημιούργησε φάσεις που δεν τις μετουσίωσε σε γκολ και φυσιολογικά υποτάχθηκε στην πιο εύστοχη Ρεάλ. Η Οσασούνα διασύρθηκε με βαριά ήττα από την Ατλέτικο, 5-0 εντός. Μπήκε δυνατά, αλλά από την στιγμή που δέχτηκε το πρώτο γκολ στα μισά του ημιχρόνου βγήκε εκτός ρυθμού. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε με όρεξη να παλέψει αλλά δέχτηκε νωρίς το 2-0 και τελείωσε κάπου εκεί το ματς, προς το τέλος δέχτηκε άλλα τρία τέρματα. Αμαύρωσε την καλή εικόνα που είχε δείξει, με 4 βαθμούς σε 2 αγώνες και 1 γκολ παθητικό. Η Βαλένθια πιστεύει στην ευρωπαϊκή έξοδο, ψάχνει την πρώτη νίκη στην επανεκκίνηση και μπορεί να την πετύχει εις βάρος της Οσασούνα. Καλό σας παιχνίδι.

Δυάδα (απόδοσης 3.26) 

18:00 Ρασίνγκ Σανταντέρ – Τενερίφη: 2 dnb (1.72)

20:30 Βαλένθια – Οσασούνα: 1 (1.90)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις