ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Η δεύτερη... έδρα της Τότεναμ

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Η δεύτερη... έδρα της Τότεναμ

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Η δεύτερη… έδρα της Τότεναμ

Η δεύτερη... έδρα της Τότεναμ

Χαιρετώ όλους τους αναγνώστες του koubanezos.gr! Πρέμιερ Λιγκ και Κύπελλο Ελλάδας θα μας απασχολήσουν στα σημερινά προγνωστικά για να βγούμε… Bet A Tet με το ταμείο!

Προγνωστικά. Δεύτερο σπίτι για την Τότεναμ

Από τα προγνωστικά της Πρέμιερ Λιγκ, θα αφήσω έξω το μεγάλο ντέρμπι στο «Άνφιλντ» ανάμεσα στη Λίβερπουλ και την Τσέλσι. Κόντρα στους «ρεντς» δεν μπορώ να πάω λόγω συναισθημάτων, αλλά το 0/4 που έχουν στα τελευταία εντός έδρας δε μου αφήνει περιθώρια να τους εμπιστευτώ απέναντι σε μια ομάδα που δείχνει να βρίσκει τα πατήματά της με τον Τόμας Τούχελ στο τιμόνι.

Το παιχνίδι, λοιπόν, στο οποίο εστιάζω από τα σημερινά προγνωστικά στην Αγγλία βρίσκεται στο Λονδίνο, όπου η Φούλαμ υποδέχεται την Τότεναμ. Οι γηπεδούχοι, έχοντας πέντε διαδοχικά ματς χωρίς ήττα (2 νίκες, 3 ισοπαλίες), αν και παραμένουν κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού, έχουν πλησιάσει στους 3 βαθμούς τη «σωτήρια» 17η θέση. Ωστόσο, το παιχνίδι με τα «σπιρούνια» μόνο εύκολο δε θα είναι για αυτούς.

Αρχικά, η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο «καίγεται» για τους τρεις βαθμούς της νίκης προκειμένου να μην απομακρυνθεί ακόμη περισσότερο από τις θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο. Αύτη τη στιγμή, έχοντας ένα ματς λιγότερο, απέχει 6 βαθμούς από τη Γούεστ Χαμ που βρίσκεται στην 4άδα και 4 από τις Λίβερπουλ και Έβερτον που μοιράζονται την 6η θέση.

Επιπλέον, βάσει παράδοσης την τελευταία δεκαετία στο «Craven Cottage», οι φιλοξενούμενοι το έχουν κάνει… δεύτερο σπίτι τους! Σε 5 αναμετρήσεις που έχουν λάβει χώρα την τελευταία δεκαετία στο γήπεδο της Φούλαμ, οι φιλοξενούμενοι έχουν το απόλυτο νικών. Μάλιστα, η νίκη τους συνδυάζεται με περισσότερα από δυο γκολ (1-3, 0-3, 1-2, 0-3, 1-2).

Εκτιμώ ότι η Τότεναμ μπορεί να σημειώσει και σήμερα περισσότερα από δυο γκολ, αλλά επειδή το διπλό από μόνο του μας προσφέρεται σε τιμή κοντά στον διπλασιασμό (1.95), δε θα ρισκάρω με κάποιο combo και θα αρκεστώ σε απλή νίκη των φιλοξενούμενων.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Σκοράρει σε όλα τα ματς με Ολυμπιακό ο Άρης

Αφήνουμε το «Νησί» και συνεχίζουμε με προγνωστικά για το Κύπελλο Ελλάδας. Συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη, όπου ο Άρης φιλοξενεί τον Ολυμπιακό στη ρεβάνς του 2-1 στο «Γ. Καραϊσκάκης». Αδιαμφισβήτητα οι «ερυθρόλευκοι» έχουν τον πρώτο λόγο για την πρόκριση, όμως το αποτέλεσμα θεωρώ ότι είναι ανοιχτό.

Αυτό που εκτιμώ ότι είναι πιο πιθανό να συμβεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης» είναι να σκοράρουν και οι δυο ομάδες. Αξίζει να σημειωθεί το γεγονός ότι οι «κίτρινοι» σκόραραν και στα τρία προηγούμενα παιχνίδια που έχουν δώσει μέχρι στιγμής οι δυο ομάδες στη σεζόν! Στο πρώτο μεταξύ τους ματς για το Κύπελλο (2-1), καθώς και στα δυο του πρωταθλήματος (1-2, 1-1).

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει αφήσει εκτός αποστολής τον βασικό του τερματοφύλακα, Ζοσέ Σα, ενώ υπενθυμίζω πως θα απουσιάζει και ο Σεμέδο από το κέντρο της άμυνας καθώς τραυματίστηκε στον Βόλο και θα λείψει περίπου για 6 βδομάδες. Πέρα από αυτές τις δυο απουσίες, ο Πορτογάλος τεχνικός θα συμπεριλάβει στην 11αδα αρκετές επιλογές από τον βασικό κορμό προκειμένου να πάρει ένα αποτέλεσμα που θα του εξασφαλίσει την πρόκριση.

Εν ολίγοις, το παιχνίδι μπορεί να έχει σκορ κι από τις δυο πλευρές. Ο Άρης, που δεν αρκείται στο μηδέν, μπορεί να βρει ένα γκολ για ακόμη μια φορά φέτος απέναντι στον Ολυμπιακό, ενώ παράλληλα και οι «ερυθρόλευκοι» μπορούν να βρουν τρύπες στην «κίτρινη» άμυνα και να σκοράρουν τουλάχιστον μια φορά. Το αμφίτερμα, λοιπόν, αποτελεί την επιλογή μας από αυτό το παιχνίδι.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
20:00
Φούλαμ - Τότεναμ
2
1.95
Μονό
20:00
Άρης - Ολυμπιακός
Goal/goal
1.83
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις