ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Ένας χρόνος μακριά από τα γήπεδα. Γιατί;

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Ένας χρόνος μακριά από τα γήπεδα. Γιατί;

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Αλβαρέζ και 42άρι

Αλβαρέζ και 42άρι

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ευκαιρίες πριν την εμβόλιμη

Μόνο νίκη χρειάζονται

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Ένας χρόνος μακριά από τα γήπεδα. Γιατί;

Ένας χρόνος μακριά από τα γήπεδα. Γιατί;

Τον τελευταίο χρόνο, η ανθρωπότητα ζει μια πρωτόγνωρη κατάσταση. Ένας ιός, ο οποίος αρχικά μας καθησύχαζαν πως και να εξαπλωθεί πέρα από τα σύνορα της Κίνας, όπου και πρωτοεμφανίστηκε δεν θα προκαλούσε σοβαρό πρόβλημα. Εν τέλει εξαπλώθηκε, τα lockdown δίνουν και παίρνουν ανά την υφήλιο και ο κόσμος ζει σε μια παράνοια. Μάσκες (μονές ή διπλές), αντισηπτικά, γάντια, εμβόλιο, καραντίνα, τηλεκπαίδευση, «οι επόμενες δύο εβδομάδες θα είναι κρίσιμες», είναι εκφράσεις που τις ακούμε συνεχώς τον τελευταίο χρόνο.

Μέσα σε όλο αυτό το διάστημα έχουν συμβεί πολλά. Μαγαζιά άνοιξαν και έκλεισαν, το καλοκαίρι δούλεψαν κάποιες επιχειρήσεις, τον Σεπτέμβριο άνοιξαν τα σχολεία, τα οποία έκλεισαν ξανά. Γενικότερα όλα άνοιξαν και έκλεισαν (κάποια ανοιγοκλείνουν ακόμα), όμως κάτι μένει κλειστό εδώ και έναν ολόκληρο χρόνο και με τα τωρινά δεδομένα στην καλύτερη, θα ανοίξει κατά τον Σεπτέμβριο.

Ναι λοιπόν! Μιλάω για τα γήπεδα. Πολλοί θα διαφωνήσετε που ασχολούμαι με το θέμα, καθώς υπάρχουν σημαντικότερα που έχουν προτεραιότητα να ανοίξουν πρώτα. Δεν αντιλέγω. Όμως το άνοιγμα των γηπέδων πέρα από το επιπλέον εισόδημα που θα φέρνει στις ομάδες, λειτουργεί και ως ψυχοθεραπεία για τον κόσμο. Όσοι είστε τακτικοί θαμώνες στα πλαστικά καρεκλάκια, καταλαβαίνετε ακριβώς τι εννοώ.

Δεν είναι μόνο η 90λεπτη παραμονή στο γήπεδο για την παρακολούθηση του αγώνα. Είναι η προσμονή μέρες νωρίτερα, το πρωινό ξύπνημα ανήμερα του αγώνα που όσο δύσκολο και αν είναι λόγω ενδεχόμενων υποχρεώσεων ή δυσκολιών της καθημερινότητας, γίνεται πιο εύκολο όταν υπάρχει η προσμονή για την κάθοδο προς το γήπεδο.

Εκεί γίνεται συνήθως και η συγκέντρωση της παρέας. Έξω από το γήπεδο, σε κάποια καντίνα για το καθιερωμένο «βρώμικο» και τα απαραίτητα «ξύδια» ή σε κάποια καφετέρια για το καφεδάκι, ανάλογα πάντα με τις προτιμήσεις. Έπειτα ακολουθεί η είσοδος στο γήπεδο. Αν βέβαια πριν έχει προηγηθεί η λεγόμενη «ρετσινοκατάσταση» είναι κάπως δυσκολότερη η απόφαση να σηκωθεί η παρέα από το τραπέζι. Στα πέριξ του γηπέδου ακούγεται συχνά η φράση «αδερφέ μήπως μπορείς να με βάλεις μέσα». Άλλες φορές είναι κάποιοι που σε πλησιάζουν με ύποπτο ύφος και σου προσφέρουν εισιτήριο, συνήθως στην δεκαπλάσια τιμή της πραγματικής του αξίας. Αλλά μισή ώρα πριν την έναρξη του αγώνα η τιμή ανεβαίνει.

Φτάνεις στην είσοδο, χτυπάς το εισιτήριο, οι άνθρωποι ασφαλείας του γηπέδου σε ελέγχουν (μπορεί και όχι) και πλέον βρίσκεσαι λίγα μέτρα από την λύτρωση.

Πλησιάζεις με προσμονή, η καρδιά χτυπάει πιο δυνατά όσο προχωράς και έρχεται η στιγμή που βρίσκεσαι στην κερκίδα. Τα πρώτα συνθήματα έχουν ήδη ξεκινήσει , οι κουβέντες για τον αγώνα πολλές. Γίνονται γνωστές οι ενδεκάδες και ακούς «κοίτα τον μαλ…. πάλι αυτόν τον άμπαλο έβαλε βασικό, αν είναι δυνατόν». Λίγο παρά πέρα κάποιοι δεν αφήνουν την αναμονή για τον αγώνα ανεκμετάλλευτη και τζογάρουν κάτι ψιλά σε μια δυάδα με over. Πιο δίπλα βρίσκεται ένας πατέρας με το παιδί του, που κάνει όλο ερωτήσεις. Μάλλον είναι η πρώτη του φορά σε γήπεδο…

Η μεγάλη στιγμή έρχεται. Ο αγώνας ξεκινά. Οι παλμοί στα ύψη, στις χαμένες ευκαιρίες ακούγεται ένα «όχι ρε που….μου», σε μια λάθος διαιτητική απόφαση «παίξε καλά ρε» και την στιγμή του γκολ… πανζουρλισμός. Μου έχει τύχει γκολ στο 90′ και μέσα στα πανηγύρια να χάνουμε έναν από την παρέα. Είχε κατρακυλήσει και είχε φτάσει τέρμα κάτω. Απτόητος όμως συνέχισε να πανηγυρίζει. Μετά βέβαια κρεβατώθηκε καμιά εβδομάδα, αλλά μικρή σημασία έχει.

Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα από το γήπεδο φεύγεις γεμάτος και ταυτόχρονα άδειος. Γεμάτος από εμπειρίες, εικόνες και σίγουρα μια ιστορία να διηγηθείς και άδειος από προβλήματα και δυσκολίες.

Να αγαπάτε τις ομάδες σας, κύριοι! Είτε είναι ψηλά, είτε χαμηλά. Να πηγαίνετε και γήπεδο. Το μπινελίκι προς τον αντίπαλο κατά την διάρκεια της παραμονής στο γήπεδο είναι αποδεκτό. Και ακόμα καλύτερο είναι αν μετά τον αγώνα μαζευτείτε όλοι οι φίλοι, ό,τι ομάδα και αν υποστηρίζει ο καθένας  και να πάτε για μπύρες.

Προσωπικά αυτό είναι για μένα η παρουσία στο γήπεδο. Είναι μια ιεροτελεστία, που τώρα το στερούμαστε όλοι. Νιώθω τυχερός που ήμουν παρών στον τελευταίο χρονικά αγώνα που έγινε πριν το καθολικό lockdown. Ήταν ένας εξαιρετικός αγώνας, με το 0-2 να γίνεται στα πρώτα έξι λεπτά, η ισοφάριση να έρχεται πολύ σύντομα και αργότερα να έρχεται η ανατροπή.

Οι στιγμές στα γήπεδα είναι από τις μεγαλύτερες πηγές ιστοριών. Ευχή μου, να ανοίξουν ξανά τις πύλες τους σύντομα και ελπίζω η έλλειψή τους να μας συνετίσει ως προς την συμπεριφορά μας προς τον οποιονδήποτε δούμε έξω με διακριτικό άλλης ομάδας.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις