Προγνωστικά χάντμπολ με αξία

Προγνωστικά χάντμπολ με αξία

Χαιρετώ τους φίλους κουβανέζους. Πέρασε το over των κοριτσιών μας χθες, αλλά χάθηκε η βασική μας επιλογή παρόλο που σκοράραν 41 γκολ. Πάμε στα σήμερα προγνωστικά χάντμπολ και θα επιμείνω με Ουγγαρία.

Γυναικείο χάντμπολ και σήμερα αναμεσά στη Siofok KC και τη Szombathelyi. Την 3η θέση κατέχει η γηπεδούχος με 32-27 γκολ και 3-0-2 φόρμα. Η φιλοξενουμένη προτελευταία με 26-33 και 0-0-5 από θέμα φόρμας.

Πιθανότατα πάει για έκτη ήττα στη σειρά και πιθανόν με μεγάλη διαφορά. Η γηπεδούχος σκοράρει αρκετά γκολ και όταν βρίσκει ομάδα κατώτερή της δεν σταματάει. Θα εμπιστευτώ τα συνολικά γκολ του παιχνιδιού.

Περισσότερα προγνωστικά χάντμπολ

Συνεχίζουμε με προγνωστικά χάντμπολ από το πρωτάθλημα της Σουηδίας. Δυο αγωνιστικές έχουν απομείνει και η Malmo αντιμετωπίζει τη Varberg. Στις πρώτες θέσεις η γηπεδούχος κατέχει τη 2η θέση με ισοβάθμια αναμεσά στις Savehof και Ystads IF. Σκοράρει 27-25 ενώ η αντίπαλος της 26-31.

Δεν έχει περιθώριο να πετάξει άλλους βαθμούς αν θέλει να παραμείνει στο κυνήγι του τίτλου. Η φιλοξενουμένη στη 12η θέση που οδηγεί στον υποβιβασμό έχει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση σε όλο το πρωτάθλημα. Θεωρώ ότι η γηπεδούχος θα σκοράρει 35 γκολ και βρισκω το όριό της της στα 30,5 – αυτή θα είναι και η βασική μου επιλογή.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 
Μονό
19:00
Malmo – Varberg
Malmo over 30,5
1.80
Μονό
20:00
Siofok KC - Szombathelyi (Γ)
Over 59,5
1.85
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις