Μετά το 4/4, κουνάμε το πλεκτό

Μετά το 4/4, κουνάμε το πλεκτό

Γεια σας αγαπητοί μας αναγνώστες! Το koubanezos.gr δίνει πόνο και μας στέλνει ταμείο. Κυριακή σήμερα και δε μπορώ να λείψω από τέτοιο κουπόνι. Αφήνω τα πολύ γνωστά πρωταθλήματα και ποντάρω με την ευχή να πάμε όπως χθες, που πέρασαν όλα.

Αρχή από Β’ Γερμανίας και το παιχνίδι Σαντχάουζεν – Ντιναμό Δρέσδης. Ουραγός η Δρέσδη φίλες και φίλοι και η αλήθεια είναι πως μετά τη διακοπή δεν έχει κάνει κάτι να το αλλάξει. Έχει πιθανότητες να προλάβει τα μπαράζ παραμονής μόνο εάν κάνει το απόλυτο και έχουμε και συνδυασμούς αποτελεσμάτων. Από την άλλη η Σαντχάουζεν μπορεί να αισθάνεται ασφαλής, αλλά στο τελευταίο παιχνίδι δε κράτησε ούτε τα προσχήματα με τη Στουτγάρδη και έφυγε με πέντε στη πλάτη. Οι γηπεδούχοι πλέον θα θέλουν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις και οι φιλοξενούμενοι  θέλουν να εξαντλήσουν τις πιθανότητες τους. Ωραίο σταύρωμα για να δούμε γκολ θεωρώ και μας βολεύει.

Συνέχεια με φίλους Νορβηγούς και το παιχνίδι Μπραν – Βίκινγκ. Νικηφόρα ξεκίνησαν οι γηπεδούχοι, σε εκτός έδρας παιχνίδι με τη Χάουγκεσουντ, αν και χρειάστηκαν το τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Έδειξαν καλή εικόνα επιθετικά αλλά και προβληματάκια  στην άμυνα. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη διασύρθηκαν εντός από την Μπόντο Γκλίμτ με 2-4. Αμυντικά …άστα βράστα, αλλά έδειξαν χαρακτήρα επιθετικά. Μας ωθεί σε γκολ το παιχνίδι, η παράδοση θέλει γκολ μεταξύ τους και θα ποντάρω σε αυτό.

Fun bet

Ένα fun bet, που πληρώνει αδρά αν βγει από Β’ Ισπανίας. Η πρωτοπόρος Κάντιθ υποδέχεται την Αλκορκόν. Εδώ και καιρό και πριν ακόμα τη διακοπή ψάχνει ένα ξεμπούκωμα η Κάντιθ, όλο ..τσίκι – τσίκι πάνε τα παιχνίδια της. Βάλτε στην εξίσωση τη τριάρα που είχε φάει στο πρώτο γύρο και ψάχνει ανταπόδοση. Η φιλοξενούμενοι είναι αδιάφοροι και παίζουν ανοιχτά γενικά. Μας βολεύει στο συνδυαστικό ποντάρισμα μας.

Μονά & δυάδα (απόδοσης 4.51)

16:30 Σαντχάουζεν – Ντιναμό Δρέσδης: Over 2,5 & Goal/goal (2.20)

21:30 Μπραν – Βίκινγκ : Over 2,5 & Goal/goal (2.05)

Fun bet

20:30 Κάντιθ – Αλκορκόν: Κάντιθ over 1,5 γκολ & over 4,5 κόρνερ στο 1ο ημίχρονο (5.12)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις