Με τα γκολ των αουτσάιντερ

γκολ

Καλημέρα στην παρέα! Στις λεπτομέρειες χάθηκε η δυάδα με το αμφίτερμα τη Δευτέρα. Η Σαουθάμπτον έχασε ένα… κάρο τετ α τετ στο τέλος, αλλά το πολυπόθητο γκολ δεν μπήκε. Έτσι, το 1-1 της Ρεάλ με τη Σοσιεδάδ αποτέλεσε παρηγοριά στον άρρωστο.  

Απόψε επέλεξα να ποντάρω στα γκολ των αουτσάιντερ, σε δύο αναμετρήσεις από Serie A και Ligue 1. 

Γκολ για τον αδύναμο κρίκο του ιταλικού πρωταθλήματος 

H Kροτόνε αποτελεί τη χειρότερη ομάδα της Serie A προς ώρας, αφού αναπαύεται στην 20ή θέση του πίνακα. Θα πετύχει γκολ απόψε απέναντι στη σούπερ ομάδα του Γκασπερίνι; Θεωρώ πως είναι πιθανό. 

Η Αταλάντα είναι φύσει επιθετική ομάδα για ακόμη μία χρονιά. Βρίσκεται στην 4η θέση, διεκδικεί ξανά έξοδο στο Champions League και σκοράρει πολύ. Πάνω από δύο τέρματα ενεργητικό κατά μέσο όρο φέτος, προσφέροντας ταυτόχρονα θέαμα. Όμως, εντός έδρας παραβιάζεται αρκετά εύκολα η εστία της (18 γκολ παθητικό σε 12 αγώνες). Στα τελευταία τρία ματς, δέχθηκε κατά σειρά 3 από Λάτσιο, Τορίνο και δύο από τη Νάπολι. 

Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη, κάνουν ύστατη προσπάθεια να πλησιάσουν τους ανταγωνιστές για την παραμονή. Κακή εκτός, σκοράρει με το σταγονόμετρο (9-33 σε 12 αγώνες), αλλά στα περισσότερα ματς έχει τις ευκαιρίες της. Θα βρει κάποιους κενούς χώρους και απόψε, θεωρώ πως θα σκοράρει απέναντι στην ανοικτή άμυνα των γηπεδούχων. Διπλασιασμός είναι αυτός… 

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά

Φτιάχνει φάσεις η Λοριάν 

Μονπελιέ εναντίον Λοριάν στο «Σταντ Ντε Λα Μοσόν», με τους γηπεδούχους να είναι η χαρά του (τηλε)θεατή και τους φιλοξενούμενους να καίγονται για βαθμούς. 

Η ομάδα του Ντερ Ζακαριάν σκοράρει και δέχεται δύο τέρματα ανά αγώνα εντός έδρας, προσφέροντας γκολ και θέαμα. Κρυφοκοιτάζει την έξοδο στην Ευρώπη, μιας και βρίσκεται στην 8η θέση, δύο βαθμούς μακριά από τη θέση που δίνει εισιτήριο στο νεοσύστατο Europa Conference League. 

φιλοξενούμενοι απ’ την άλλη, προέρχονται από τη νίκη με ανατροπή επί της Σεντ Ετιέν, που έδωσε μεγάλη ανάσα στη μάχη της παραμονής. Εκτός έδρας είναι η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας, αλλά αυτό οφείλεται στη δυστοκία της στην τελική προσπάθεια. Κάνει αρκετές φάσεις, με καλές προϋποθέσεις σχεδόν σε κάθε αγώνα, αλλά τις πετάει στα σκουπίδια. Απέναντι στην αφελή άμυνα της Μονπελιέ πιστεύω ένα γκολ το έχει. Ίσως και παραπάνω… 

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 
Δυάδα απόδοσης 2.76
21:45
Αταλάντα - Κροτόνε
Κροτόνε over 0,5
1.90
22:00
Μονπελιέ - Λοριάν
Λοριάν over 0,5
1.45
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις