ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Από το Σέφιλντ μέχρι τη Λειψία για το 3.80+

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Από το Σέφιλντ μέχρι τη Λειψία για το 3.80+

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Από το Σέφιλντ μέχρι τη Λειψία για το 3.80+

Από το Σέφιλντ μέχρι τη Λειψία για το 3.80+

Ακόμη μια γεμάτη, ποδοσφαιρικά, Τετάρτη απλώνεται μπροστά μας, με μάχες σε όλα τα μέτωπα. Εμβόλιμες σε Premier League, Serie A και Ligue 1, καθώς και αγώνες Κυπέλλων σχεδόν… παντού! Πάμε να δούμε αναλυτικά, τι κρατήσαμε από τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος.

Προγνωστικά στοιχήματος: Λευκή πετσέτα

Αρχή φυσικά από την Premier, και συγκεκριμένα από την αναμέτρηση μεταξύ της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και της Άστον Βίλα. Με το… ενάμισι πόδι πλέον, στην Championship οι «λεπίδες», πάντα η δεύτερη σεζόν στην κορυφαία κατηγορία αποδεικνύεται και η πιο δύσκολη. Ο Κρις Γουάιλντερ έχει να διαχειριστεί και τις πολλές απουσίες που προέκυψαν το τελευταίο διάστημα.

H Βίλα από την άλλη, πραγματοποιεί μία από τις καλύτερες σεζόν της, τον 21ο αιώνα. Κοιτώντας κανείς τη βαθμολογία, θα δει πως γίνεται απίστευτη μάχη για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, με την ομάδα του Ντιν Σμιθ να βρίσκεται μόλις στο -6 από την τετράδα, με δύο ματς μάλιστα λιγότερα. Σίγουρα δεν ήταν η Ευρώπη ο στόχος στην αρχή της χρονιάς, ωστόσο τρώγοντας έρχεται η όρεξη. Μακριά από την έδρα της έχει μαζέψει τους 23 από τους 39 βαθμούς της. Εκτός παραμένει ο παικταράς Γκρίλις, αλλά λύσεις υπάρχουν.

Στο χέρι της ανώτερης σε όλους τους τομείς, Άστον Βίλα, το παιχνίδι, με το διπλό στο 2.08 να κρίνεται αποδεκτό.

Με υπηρεσιακό η Ρεν

Από την εμβόλιμη της γαλλικής Ligue 1, ξεχωρίζουν δύο προγνωστικά στοιχήματος. Αρχή, χρονικά, από την κόντρα της Λιόν με τη Ρεν.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά

Γκέλα για τους γηπεδούχους την Κυριακή, κόντρα στη Μαρσέιγ, που την έριξε στην τρίτη θέση, και με τη Μονακό να καραδοκεί. Φυσικά είναι ακόμη μέσα στη διεκδίκηση του τίτλου, μόλις στο -3 από την κορυφή. Μετά το 0-1 μάλλον θεώρησε πως το ματς τελείωσε, και κατέβασε ταχύτητα, ωστόσο η αποβολή του Πακετά άλλαξε τα δεδομένα. Δεν έχει περιθώρια για νέα γκέλα, ειδικά κόντρα σε αυτή τη Ρεν.

Κι αυτό γιατί ο Στεφάν, έπειτα από δύο και πλέον χρόνια στον πάγκο της, παραιτήθηκε, μη μπορώντας να αντιστρέψει την κατάσταση. Χωρίς νίκη από τις 17 του Γενάρη, ακολούθησαν τέσσερις ήττες και δύο ισοπαλίες, καθώς και ο αποκλεισμός στο κύπελλο από την Ανζέ. Υπηρεσιακός ανέλαβε ο μέχρι πρότινος βοηθός του, Μπιζέλ.

Όλα τα δεδομένα συνηγορούν προς τον άσο, απλά δίκαιο το 1.60, αλλά σε συνδυασμό με το under 4,5 ανεβαίνει στο 2.05.

Η φόρμα βγάζει σημείο

Η Μονακό αποτελεί την πλέον φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος. Με σερί 10-2-0, χτυπά πλέον την πόρτα της τριάδας που οδηγεί στο Champions League, αλλά έχει μπει γερά και στο κόλπο του τίτλου ούσα μόλις στο -4 από την πρωτοπόρο Λιλ. Ο Κόβατς βέβαια, ακούει τριάδα και τίτλος, και βγάζει… σπυριά, θέλοντας να κρατήσει χαμηλά τον πήχη των προσδοκιών, ωστόσο αυτό τον έφερε έως εδώ. Στα δύο τελευταία έχει σφίξει και την άμυνα του, το σημαντικότερο πρόβλημα που έπρεπε να λύσει.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Το Στρασβούργο, κουτσά-στραβά, «τσιμπάει» βαθμούς εδώ κι εκεί, τρέχει ένα μίνι αήττητο τριών αγώνων και βρίσκεται στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη. Στο 1-1 κόντρα στη Λιλ, άξιζε περισσότερα είναι η αλήθεια. Στο γήπεδό του δε βολεύεται ιδιαίτερα, με μόλις τρεις νίκες μετά από 13 παιχνίδια.

Πάνω στο ανέβασμα της Μονακό, με το διπλό στο 1.87.

Πορεία πρωταθλητισμού

Πέρασμα στην αγαπημένη τρίτη κατηγορία της Γερμανίας, εκεί όπου βρήκαν κενή εβδομάδα, και έβαλαν όσα περισσότερα εξ αναβολής μπορούσαν. Στέκομαι στην αναμέτρηση της τελευταίας Λίμπεκ και τη δεύτερη Χάνσα Ροστόκ.

Πορεία πρωταθλητισμού πραγματοποιούν οι φιλοξενούμενοι, δύο νίκες μακριά από την κορυφή και τη Ντιναμό Δρέσδης, με τη μάχη στις θέσεις τις ανόδου έχει ανάψει για τα καλά. Στα τελευταία οκτώ ματς μετρά επτά νίκες, με μόνη γκέλα, αν μπορούμε να τη χαρακτηρίσουμε τέτοια αφού μιλάμε για ντέρμπι, τη λευκή ισοπαλία στο Μόναχο με την 1860.

Η ουραγός Λίμπεκ, φαίνεται πως δύσκολα θα μπορέσει όχι μόνο να παραμείνει στην κατηγορία, αλλά και να παλέψει μέχρι τέλους για τις όποιες πιθανότητές της. Αρνητικό σερί τεσσάρων ηττών πίσω της, με τις εμφανίσεις της να είναι αποκαρδιωτικές.

Σαφώς ο πρώτος λόγος στους ανώτερους φιλοξενούμενους. Στο 1.90 η νίκη της Χάνσα.

Δίψα για έναν τίτλο

Τελευταία στάση, στα προγνωστικά στοιχήματος από τα προημιτελικά του κυπέλλου της Γερμανίας, εκεί όπου συγκρούονται η Λειψία με τη Βόλφσμπουργκ. Αμφότερες μας απασχόλησαν το Σάββατο, αμφότερες μας δικαίωσαν, ωστόσο τώρα τα δεδομένα είναι διαφορετικά.

Μεγάλος στόχος της Λειψίας αλλά και του Νάγκελζμαν ένας τίτλος. Θα αποτελέσει εδραίωση, ενδεχόμενος τίτλος, στο ποδοσφαιρικό στερέωμα της Γερμανίας καθώς θα είναι ο παρθενικός τους. Και καλύτερη ευκαιρία, εν τη απουσία της Μπάγερν από το θεσμό, δε θα βρει. Έχοντας αποχαιρετίσει, ουσιαστικά, το Champions League μετά την ήττα από τη Λίβερπουλ, το κύπελλο αποτελεί τον νούμερο ένα στόχο, και ακολουθεί η πίεση που θέλει να βάλει στην Μπάγερν στα της Bundesliga, κι ότι βγει.

Έρχεται από μεγάλη ανατροπή επί της Γκλάντμπαχ, σε ένα ματς όπου βρέθηκε στο 20’ πίσω με 0-2, αλλά κατάφερε να το γυρίσει αν και δεν έπαιξε καμιά μπαλάρα. Όπως και να ‘χει, το γκολ του Σόρλοθ στο 93’ αποτελεί μεγάλο ψυχολογικό boost.

Στην αντίπερα όχθη, οι «λύκοι», όπως λέγαμε και το Σάββατο πραγματοποιούν εξαιρετική σεζόν. Τρίτη στο πρωτάθλημα και μεγάλος στόχος ένα εισιτήριο για το επόμενο Champions League. Είναι σύνολο που δύσκολα το βάζεις κάτω. Χαρακτηριστικό πως έχει ηττηθεί τις λιγότερες φορές, μόλις δύο, από οποιαδήποτε άλλη ομάδα.

Δε θα είναι εύκολο, όμως η Λειψία διψάει για έναν τίτλο, και η Βόλφσμπουργκ έχει θέσει άλλη προτεραιότητα. Στο 1.90 ο άσος, στέκεται.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 
Μονό
18:00
Λίμπεκ – Χάνσα Ροστόκ
2
1.90
Δυάδα απόδοσης 3.95
20:00
Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Άστον Βίλα
2
2.08
21:45
Λειψία – Βόλφσμπουργκ
1
1.90
Δυάδα απόδοσης 3.83
20:00
Λιόν – Ρεν
1 & under 4,5
2.05
22:00
Στρασβούργο – Μονακό
2
1.87
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις