Εξόρμηση απελπισίας στη Βρετάνη

Προγνωστικά Γαλλίας

Έχοντας επίγνωση τους αστάθμητους παράγοντες που συχνά χαρακτηρίζουν τις εμβόλιμες αγωνιστικές, θα πορευτούμε συντηρητικά ξεχωρίζοντας την αναμέτρηση της Βρέστης στα σημερινά προγνωστικά Γαλλίας.

Προγνωστικά Γαλλίας: Μονόδρομος η νίκη για Μπρεστ

Τρίτο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη μετρά η Μπρεστ και μόλις μία νίκη στα τελευταία 9 ματς πρωταθλήματος, αντιμετωπίζοντας βέβαια ομάδες του πάνω μισού της βαθμολογίας. Στηρίζεται σχεδόν εξ’ ολοκλήρου στο «Φρανσίς Λε Μπλε» (7-1-5, 5η καλύτερη έδρα στο πρωτάθλημα), όπου έχει συλλέξει τους 22 από τους 31 βαθμούς της έχοντας παράλληλα την 4η καλύτερη εντός έδρας επίθεση στην Ligue 1 (μαζί με Μονπελιέ).

Πλούσια σε γκολ και τελικές τα ματς στην Βρέστη (11/13 Over – 10/13 G/G), με την ίδια να δημιουργεί αισίως περίπου 14 ανά αγώνα (κοντά στο 40% η ευστοχία) και να βρίσκει δίχτυα στα 12 από τα 13. Έχουμε άλλωστε ήδη κάνει λόγο για την ικανότητα της μεσοεπιθετικής της γραμμής με τους Μουνιέ, Σαρμπονιέ, Καρντονά, Φεβρ και Ονορά να έχουν σημειώσει τα 29 από τα 39 συνολικά τέρματά της.

Απέναντί της μια Ντιζόν που μοιάζει συμβιβασμένη με τον επερχόμενο και μάλλον αναπόφευκτο υποβιβασμό, τον οποίο προφανώς έχει αποδεχτεί από τον περασμένο Νοέμβριο όταν και άφησε την ομάδα στα χέρια του άπειρου Λιναρέ. Ο οποίος παρεμπιπτόντως, για ένα διάστημα, υπήρξε και βοηθός του σημερινού του αντιπάλου στην Ντιζόν. Χειρότερη εκτός έδρας άμυνα (26 γκολ παθητικό), επιτρέπει κοντά στις 16 τελικές (περίπου 45% στον στόχο), ενώ μόνο μία φορά κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της.

Αξίζει να σημειωθεί πως τόσο στα παιχνίδια της Μπρεστ στην έδρα της όσο και της Ντιζόν ως φιλοξενούμενη, σημειώνονται γκολ νωρίς (12/13 γκολ και 11/13 γκολ στο ημίχρονο αντίστοιχα).

Ιδανικός μοιάζει ο συγκεκριμένος αγώνας για να επιστρέψουν στις νίκες οι «Πειρατές» και εμείς θα συνοδεύσουμε τον απλό άσο με over 1,5.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 
Μονό
20:00
Μπρεστ - Ντιζόν
1 & οver 1,5
2.02
Σκόρερ
20:00
Μπρεστ - Ντιζόν
Αnytime scorer Μουνιέ (Μπρεστ)
2.50
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις