Γκολ στην Ιταλία και ελβετική «βόμβα»

Γκολ στην Ιταλία και ελβετική «βόμβα»

Χαιρετώ τους αναγνώστες του koubanezos.gr! Μας την έκαναν χθες Λάτσιο και Τορίνο, παρόλο που η ιταλική ομοσπονδία είχε δώσει το «οκ» για να γίνει η αναμέτρηση, εν τέλει για υγειονομικούς λόγους δεν επιτράπηκε στους φιλοξενούμενους να ταξιδέψουν στην πρωτεύουσα. Προχωράμε και συνεχίζουμε με προγνωστικά Ιταλίας, σε μια γεμάτη εμβόλιμη αγωνιστική. Παράλληλα, θα ασχοληθούμε και με ένα παιχνίδι από την Ελβετία για να βγούμε… Bet A Tet με το ταμείο!

Προγνωστικά Ιταλίας: «Βροχή» τα γκολ στη Σασουόλο

Ξεκινάμε με τα προγνωστικά Ιταλίας και το παιχνίδι που ανοίγει το πρόγραμμα της ημέρας στην εμβόλιμη 25η αγωνιστική της Serie A, αυτό ανάμεσα στη Σασουόλο και τη Νάπολι. Αμφότερες οι ομάδες αντιμετωπίζουν προβλήματα απουσιών. Για τους γηπεδούχους, εκτός είναι οι τραυματίες Μπογκά, Μπουραμπιά, Κίρικες και ο μακροχρόνιος τραυματίας από την αρχή της σεζόν Ρομάνια. Από την άλλη πλευρά, ο Τζενάρο Γκατούζο δε θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Λοσάνο και Πετάνια, τον τιμωρημένο Κουλιμπαλί, ενώ αμφίβολοι είναι οι Όσιμεν και Μανωλάς.

Ωστόσο, παρά τις απουσίες που έχουν στο ρόστερ τους οι δυο προπονητές, προγνωστικά Ιταλίας σημαίνουν… γκολ! Ειδικότερα Σασουόλο και Νάπολι είναι δυο ομάδες που έχουν καλές σχέσεις με τα αντίπαλα δίχτυα. Αυτό δείχνει και η φετινή τους κατάσταση αλλά και η προϊστορία στους μεταξύ τους αγώνες. Στα πέντε τελευταία παιχνίδια στην έδρα της Σασουόλο είχαμε σκορ κι από τις δυο πλευρές ενώ τρία από αυτά συνδυάστηκαν και με over 2,5 γκολ.

Οι γηπεδούχοι μετά το 1-0 με την Μπενεβέντο στις 11 Δεκεμβρίου, μετρούν 12 διαδοχικά παιχνίδια έχοντας πετύχει και δεχθεί γκολ! Δεδομένης της απουσίας του τιμωρημένου Κουλιμπαλί αλλά και την αμφίβολη συμμετοχή του προερχόμενου από τραυματισμό Μανωλά από το κέντρο της άμυνας των «παρτενοπέι», εκτιμώ ότι η ομάδα του Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι μπορεί να βρει δίχτυα ενδεχομένως και περισσότερο από μια φορά. Το ίδιο μπορεί να κάνει και η Νάπολι με την ποιότητα των παικτών που διαθέτει από τη μέση και μπροστά, παρά τις απουσίες που έχει.

Για αυτόν το λόγο, καταληκτικά, προσανατολίζομαι σε κάτι παραπάνω από ένα απλό αμφίσκορο. Θα συνδυάσουμε το  goal/goal με over 2,5.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 

Ρίσκο με Βασιλεία στην Ελβετία

Αφήνουμε στην άκρη τα προγνωστικά Ιταλίας και μεταφερόμαστε στην Ελβετία, όπου η Βασιλεία υποδέχεται τη Γιούνγκ Μπόις για την εμβόλιμη 23η αγωνιστική της ελβετικής Super League. Η ομάδα της Βέρνης, με 14 αγωνιστικές να απομένουν για το φινάλε έχει ουσιαστικά κλειδώσει το πρωτάθλημα για 4η συνεχόμενη χρονιά, έχοντας 19 βαθμούς περισσότερους από την αποψινή τους αντίπαλο που βρίσκεται στη 2η θέση.

Οι γηπεδούχοι έχουν να πάρουν νίκη σχεδόν έναν μήνα! Από τις 4 Φεβρουαρίου και το 3-1 στην έδρα της Λοζάνης. Έκτοτε, μετρούν 3 ήττες και 2 ισοπαλίες. Στις δυο προηγούμενες αναμετρήσεις των δυο ομάδων μέσα στη σεζόν, η Γιούνγκ Μπόις έχει το απόλυτο νικών. Αδιαμφισβήτητα, λοιπόν, οι φιλοξενούμενοι έχουν τον πρώτο λόγο στην αναμέτρηση. Όμως, επειδή αφενός πρόκειται για ένα ντέρμπι και αφετέρου, εκτιμώ ότι με τη διαφορά να βρίσκεται στους 19 βαθμούς η ομάδα της Βέρνης θα έχει το μυαλό της περισσότερο στις αναμετρήσεις με τον Άγιαξ για το Europa League, δεν αποκλείεται να έχουμε μια μικρή έκπληξη.

Εκτιμώ ότι ο άσος βρίσκεται σε, τουλάχιστον, προκλητική απόδοση (5.25). Προσωπικά, θα προτιμήσω την κάλυψη με draw no bet που μας προσφέρει τετραπλασιασμό! Ο τίτλος, έχει κριθεί, η πρόκληση για τους φιλοξενούμενους βρίσκεται στην Ευρώπη, γιατί όχι λοιπόν…

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
Μονό
19:30
Σασουόλο - Νάπολι
Goal/goal & over 2,5
1.90
Ρίσκο
21:30
Βασιλεία - Γιούνγκ Μπόις
1 dnb
4.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις