Δεν χάνει εκτός ο Νορβηγός…

κουπόνι σήμερα

Καλημέρα κόσμε και κοσμάκη, λαέ και Κολωνάκι φάγαμε τα μούτρα μας προχθές με Έβερτον αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να μπούμε εμείς οι ίδιοι μέσα να σκοράρουμε αλλά υπάρχουν και αυτά στο στοίχημα. Επιστρέφω ξανά με Αγγλία και με την ομάδα που έχει επιβεβαιώσει στο μεγαλύτερο ποσοστό  τα προγνωστικά μου στο koubanezos.gr, μιλάω φυσικά για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το εκτός έδρας αήττητο σερί της, πάμε για στοίχημα

Στοίχημα: Δεν χάνει εκτός έδρας.

Η Κρίσταλ Πάλας βιώνει μια μεγάλη αβεβαιότητα και αστάθεια μετά από μια απίστευτη νίκη στην Μπράιτον με 2-1 όπου κανένας θεός δεν ήθελε να κερδίσει η Μπράιτον με 25 ευκαιρίες για γκολ και η Πάλας μόλις 3 υποδέχθηκε την Φούλαμ και σε ένα χαμηλής ποιότητας παιχνίδι αναμενόμενο ήταν η λευκή ισοπαλία. Η ομάδα του Ρόι Χόντσον βρίσκεται πλέον 13η με 33 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 29-43 αλλά φαντάζει μακρινό το σενάριο να μπλεχτεί με τον εφιάλτη του υποβιβασμού. Στις δύο τελευταίες ήττες στην έδρα της με Μπέρνλι και Γουέστ Χαμ αντίστοιχα είχε δεχθεί δύο γκολ από το 1ο ημίχρονο. Απόντες οι Μακάρθουρ, Σάκχο, Σλούπ, Τόμκινς και Γουίκχαμ ενώ αμφίβολοι είναι οι Κλάιν και Ζάχα.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προέρχεται από δύο πολύ μέτρια παιχνίδια με Σοσιεδάδ και Τσέλσι που έληξαν αμφότερα 0-0, κέρδος φυσικά με την Σοσιεδάδ η άνετη πρόκριση και ξεκούραση βασικών παιχτών αλλά στο «Στάμφορντ Μπριτζ» μια φάση που σημάδεψε το παιχνίδι είναι η άρνηση του διαιτητή Ατγουελ να δώσει καθαρό πέναλτι στο χέρι του Χάντσον-Οντόι απόφαση που έμελλε να αφήσει το παιχνίδι αυτό να ξεχαστεί νωρίς για τη μη παραγωγικότητα του. Στην Premier League οι «κόκκινοι διάβολοι» παραμένουν 2οι με 50 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 53-32, είναι αυτονόητο στα εσωτερικά της ομάδας ότι δεν πρέπει να χαθούν άλλοι άσκοποι βαθμοί σε τέτοια θεωρητικά βατά ματς καθώς η Λέστερ είναι μόλις έναν βαθμό πίσω.

Στα 5 τελευταία παιχνίδια εκτός έδρας η Γιουνάιτεντ έχει σκοράρει στα 3/5 στο 1ο ημίχρονο και διατηρεί το απίστευτο σερί των 21 παιχνιδιών μακριά από την έδρα της αήττητη από τις 19/01/2020 που αποτελεί και ρεκόρ συλλόγου. Δύσκολα παιχνίδια στη συνέχεια για την αρμάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ με το εκτός έδρας ντέρμπι του Μάντσεστερ ενάντια στη πρωτοπόρο και το πρώτο παιχνίδι της φάσης των 16 του Europa League με την Μίλαν εντός έδρας . Απόντες οι Πογκμπά και Μάτα ενώ ο αμφίβολος  Καβάνι προπονήθηκε κανονικά και θα είναι στην αποστολή.

Εκτίμηση: Η γηπεδούχος στα 5 τελευταία παιχνίδια στην έδρα της έχει 2/5 over 2,5 με 5-6 τέρματα και απολογισμό 2-1-2, αντίστοιχα οι φιλοξενούμενοι στις 5 τελευταίες εξόδους τους έχουν 2/5 over 2,5 με 2-7 τέρματα και 2-3-0. Στήριξη φυσικά στο εντυπωσιακό εκτός έδρας σερί των Κόκκινων και στο γρήγορο τους γκολ.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 
Μονό
22:15
Κρίσταλ Πάλας - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Χ2 & over 2,5 & over 0,5 Γιουνάιτεντ στο 1ο ημίχ.
2.30
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις