Κωδικός-πρόκριση για το «τριφύλλι»

προγνωστικά

Ώρα Κυπέλλου Ελλάδας για τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΣ Γιάννινα και ο Shamrock είναι εδώ για προγνωστικά.

Την Κυριακή, στο ντέρμπι της Αθήνας, η στήλη μας έκανε το 2/2. Επιβεβαιώθηκε από το πολύ όμορφο γκολ του Βέλεθ που άνοιξε το σκορ και σε συνδυασμό με τα κόρνερ που βγήκαν από νωρίς, προέκυψαν δύο διπλασιασμοί.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Ο στόχος είναι κοινός

Οι δυο ομάδες συναντιούνται για δεύτερη φορά σε δύο βδομάδες και μάλιστα πρόκειται σε τρεις μέρες να ξαναβρεθούν για το πρωτάθλημα, στο γήπεδο των «Ζωσιμάδων». Συνολικά λοιπόν, θα παίξουν 4 φορές φέτος. Στα μέχρι στιγμής δύο παιχνίδια που έχουν γίνει, ο Παναθηναϊκός κέρδισε στη Λεωφόρο για το πρωτάθλημα με 2-0 και ο ΠΑΣ με 2-1 για το κύπελλο, στο γήπεδο του Αγρινίου.

Μετά το 1-1 με την ΑΕΚ, το τριφύλλι στρέφει την προσοχή του στο μοναδικό τίτλο που μπορεί να διεκδικήσει. Η μεγάλη αντεπίθεση στο πρωτάθλημα έφερε την ομάδα μέσα στον στόχο της τετράδας, όμως η ήττα από τον Παναιτωλικό και η ισοπαλία με τον δικέφαλο, έφεραν τους πράσινους λίγο πίσω.

Οι απανωτοί αγώνες αυτής της περιόδου, αλλά και το φορτωμένο πρόγραμμα των playoff, βγάζουν και θα βγάλουν στην επιφάνεια το πρόβλημα στο βάθος του ρόστερ. Οι απουσίες στα χαφ και στην άμυνα, χάλασαν την ομοιογένεια και από μηδέν γκολ παθητικό μέσα στο Γενάρη, η ομάδα δέχτηκε 6 γκολ σε 5 ματς μέσα στο Φλεβάρη. Δημιουργικά, δε βλέπουμε και κανένα ποδόσφαιρο της προκοπής, αλλά το γκολάκι έρχεται κουτσά-στραβά. Η επιστροφή των Σένκεφελντ και Σανκαρέ απόψε, αποτελεί σημαντικό χαρτί στα χέρια του Λάζλο Μπόλονι.

Στην αντίπερα όχθη, οι Ηπειρώτες, που είναι αδιάφοροι στο πρωτάθλημα, προέρχονται από το στείρο 0-0 στη Λαμία. Με 25 βαθμούς, απέχουν πολύ από τους ουραγούς και πλέον η προσοχή του Αργύρη Γιαννίκη, έχει στραφεί στο κύπελλο, όπου στόχος είναι η ομάδα του να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται. Απόψε βέβαια, παίζει με έναν αντίπαλο, που έχει κερδίσει εκτός έδρας μόλις μία φορά στις τελευταίες 15 επισκέψεις, ενώ έχει αποσπάσει μόνο μία ισοπαλία.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 

Κωδικός-πρόκριση για το «τριφύλλι»

Προγνωστικά στη Λεωφόρο

Εκτίμηση: Ο θεσμός του κυπέλλου είναι αρκετά απρόβλεπτος. Οι δυο ομάδες θέλουν πολύ αυτή την πρόκριση. Γι’ αυτό το λόγο, τα προγνωστικά είναι πολύ δύσκολα για το σημερινό αγώνα. Ο άσσος είναι πετσοκομμένος και δεν αξίζει. Έχει αξία αν τον συνδυάσουμε με τουλάχιστον 2 γκολ. Αυτό που μου άρεσε όμως περισσότερο απ’ όλα είναι το «late goal» στο παιχνίδι. Δεν περιμένω να δούμε κανένα 4-0, οπότε οι ομάδες είναι πιθανό να κυνηγάνε κάτι στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού. Η πιθανότητα να δούμε γκολ στο τελευταίο 20λεπτο, δίνεται στο 1.87 και κατά τη γνώμη μου είναι value bet.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
20:00
Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα
Γκολ μετά το 71:00
1.87
Μονό
20:00
Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα
1 & over 1,5
1.87
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις