Κύπελλο Ελλάδος ως και 4.75

γκολ

Στοιχηματικέ λαέ, καλημέρα. Επανέρχομαι μετά από διήμερο ρεπό, καθώς η Δευτέρα και η Τρίτη δεν μου κίνησαν το ενδιαφέρον στοιχηματικά. Την Κυριακή κλείσαμε και πάλι με ταμεία με την Ρόμα να μας χαλάει το απόλυτο, αλλά και το 2/3 είναι πολύ ικανοποιητικό.

Επανέρχομαι λοιπόν με Κύπελλο Ελλάδας και τους επαναληπτικούς της προημιτελικής φάσης. Δύο αγώνες αύριο, θα ασχοληθώ όμως με τον έναν, έχοντας ως βάση τα γκολ.

Γκολ και ρίσκο στη Λαμία

Λαμία και ΠΑΟΚ αναμετρώνται στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας στον επαναληπτικό της Τούμπας, όπου εν μέσω… βροχής από γκολ ο Δικέφαλος του Βορρά πήρε νίκη με 5-2 και είναι αδιαμφισβήτητα το φαβορί, για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Αν δεν γίνει κάτι συνταρακτικό αύριο, οι «ασπρόμαυροι» θα συμμετάσχουν για 6η συνεχόμενη χρονιά στα ημιτελικά του Kυπέλλου.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 

Με αλλαγές αναμένεται να παραταχθούν αμφότερες οι ομάδες. Η Λαμία δίνει την δική της μάχη για την παραμονή στην κατηγορία και είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για ξεκούραση ορισμένων ποδοσφαιριστών, ενόψει και των play out που έρχονται.

Από την άλλη ο ΠΑΟΚ που δίνει την δική του μάχη για το κύπελλο, αλλά και την κατάκτηση της 2ης θέσης στο πρωτάθλημα, έχει και αυτός την ευκαιρία για rotation, ενόψει φυσικά και του κυριακάτικου ντέρμπι με τον Άρη, στην Τούμπα. Η ήττα από τον Αστέρα στην Τρίπολη έκανε ακόμα πιο βαρύ το κλίμα στην ομάδα και με το δεδομένο ότι είναι «αγκαλιά» με την πρόκριση, μου δίνει την εντύπωση ότι το μυαλό του θα είναι στον αγώνα της Κυριακής.

Δύο επιλογές θα πάρω από αυτόν τον αγώνα. Αρχικά θα επιλέξω το goal/goal σε απόδοση πολύ κοντά στον διπλασιασμό. Ο ΠΑΟΚ αμυντικά αντιμετωπίζει προβλήματα, στον πρώτο αγώνα δέχθηκε δύο γκολ, σπάζοντας παράδοση εννέα αγώνων ανεξαρτήτου έδρας με την Λαμία, που έληγαν με no goal. Επιπλέον δέχεται γκολ με μεγάλη συχνότητα. Στην επίθεση η ποιότητα είναι αδιαμφισβήτητη και θεωρώ πως θα σκοράρει απέναντι στην τρίτη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος, ακόμα και χωρίς την βασική επιθετική τριπλέτα.

Η δεύτερη επιλογή μου σε αυτό το ματς είναι και πάλι το αμφίτερμα, αλλά αυτήν την φορά από το ημίχρονο. Σαφώς και ενέχει ρίσκο, καθώς μιλάμε για μια απόδοση στο 4.75, αλλά θεωρώ πως αξίζει να πάρουμε αυτό το ρίσκο με βάση τα όσα μας δείχνουν αμυντικά οι δύο ομάδες.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
18:00
Λαμία - ΠΑΟΚ
Goal/goal
1.97
Ρίσκο
18:00
Λαμία - ΠΑΟΚ
Goal/goal στο 1ο ημίχ.
4.75
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις