Αγωνιστική γεμάτη επιλογές

προγνωστικά

Εξαιρετική στοιχηματικά η σημερινή ημέρα στο ιταλικό πρωτάθλημα. Έχουμε τοπικό ντέρμπι, πιθανές αλλαγές στην πρώτη εξάδα και αγώνες μεταξύ αδιάφορων βαθμολογικά ομάδων που παίζουν χωρίς άγχος. Τα προγνωστικά δεν θα είναι εύκολη υπόθεση, αλλά υπάρχουν πολλές επιλογές.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Προγνωστικά Σασουόλο – Νάπολι: «Οι απουσίες ρισκάρουν την εξάδα»

Η αδιάφορη βαθμολογικά Σασουόλο υποδέχεται την Νάπολι που καίγεται για βαθμούς.

Οι «Νεροβέρντι» είναι εκτός μάχης για την εξάδα, όμως δεν χαρίζονται πουθενά. Ο Καπούτο έχει επιστρέψει για τα καλά, σκοράροντας και στους τρείς τελευταίους αγώνες. Εντός έδρας τα βρίσκουν λίγο δύσκολα, όμως το γεγονός πως παίζουν χωρίς πίεση είναι άκρως θετικό. Η επιθετική τετράδα είναι εξαιρετική, αλλά αμυντικά έχει σημαντικά κενά. Όσον αφορά τα στατιστικά μετρά έξι συνεχόμενα 2-3 γκολ. Στην Σασουόλο έχουν να φύγουν από αγώνα χωρίς να σκοράρουν από τις αρχές του Δεκέμβρη.

Η Νάπολι από την άλλη δίνει μεγάλη μάχη για την εξάδα, με τα προγνωστικά να είναι υπέρ της. Οι απουσίες των Πετάνια και Οσίμεν θα την αναγκάσουν να παίξει χωρίς καθαρό επιθετικό. Ο Γκατούζο θα αναγκαστεί να παίξει με ένα πιο ευέλικτο σχήμα στην επίθεση, το οποίο θα δώσει σίγουρα ταχύτητα και θα βοηθήσει στις αντεπιθέσεις, όμως ίσως είναι αρνητικό για το τελείωμα των φάσεων. Εκτός έδρας τα βρίσκει πολύ σκούρα, καθώς μετρά έξι συνεχόμενες ήττες σε όλες τις διοργανώσεις. Αμυντικά στα εκτός έδρας παιχνίδια έχει να κρατήσει το μηδέν από τις αρχές του Δεκέμβρη.

Αταλάντα – Κροτόνε: Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε

Ένα εύκολο απόγευμα θα έχει πιθανότατα η Αταλάντα υποδεχόμενη την ουραγό Κροτόνε. Τα προγνωστικά δείχνουν εύκολη νίκη.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 

Η Αταλάντα μπήκε στην τετράδα και θα κάνει τα πάντα για να διατηρήσει την θέση της εκεί. Στο πρωτάθλημα μετρά τέσσερις συνεχόμενες ήττες με συνολικό ενεργητικό τα δέκα τέρματα. Το ενδεχόμενο ροτέσιον δεν θεωρώ πως θα λειτουργήσει αρνητικά, ίσα ίσα υπάρχει το απαραίτητο βάθος στην ομάδα και έχει παίκτες που θέλουν να κάνουν καλές εμφανίσεις για να δείξουν τι αξίζουν.

Η ουραγός Κροτόνε έχει δείξει εδώ και καιρό πως δεν ανήκει στην κατηγορία. Έχει έξι συνεχόμενες ήττες με δεκαπέντε γκολ παθητικό. Αναμένεται να έχει ένα πολύ δύσκολο απόγευμα στο Μπέργκαμο.

Κάλιαρι – Μπολόνια: Ή τώρα ή ποτέ

Η σχεδόν αδιάφορη Μπολόνια πηγαίνει στην Σαρδηνία για να αντιμετωπίσει την Κάλιαρι που παλεύει για την σωτηρία.

Η Κάλιαρι πέρασε εύκολα από την ουραγό Κροτόνε και πλησίασε την Τορίνο. Η ομάδα του Ναϊνγκολάν μετά το διπλό ψυχολογίας και βαθμολογικής ανάσας θέλει να χτίσει ένα σερί που θα την απομακρύνει από την επικίνδυνη ζώνη. Η προϊστορία είναι υπέρ της, καθώς στις αναμετρήσεις απέναντι στην Μπολόνια έχουμε να δούμε διπλό από το 2013. Στατιστικά μετρά επτά συνεχόμενα under 2.5.

Η Μπολόνια έχει σχεδόν εξασφαλίσει την σωτηρία της. Στα προγνωστικά για τον υποβιβασμό δεν δίνεται καν σαν επιλογή. Αγωνιστικά βέβαια δεν αποτελεί εύκολο αντίπαλο. Μετρά τέσσερις αγώνες αήττητη και κάνει καλές εμφανίσεις. Στατιστικά μετρά έξι συνεχόμενα 2-3 γκολ.

Τζένοα – Σαμπντόρια: «Derby della Lanterna»

Το ντέρμπι της αγωνιστικής είναι το τοπικό ντέρμπι της Γένοβας.

Η Τζένοα είναι μέσα στο γκρουπ των ομάδων που έχουν μία σημαντική απόσταση από την ζώνη του υποβιβασμού. Αγωνιστικά είναι σε φόρμα, καθώς στους τελευταίους οκτώ αγώνες, μετρά μόλις μία ήττα και αυτή από την πρωτοπόρο Ίντερ. Πολύ δύσκολη υπόθεση τα προγνωστικά νίκης στα ντέρμπι, για αυτό θα ασχοληθώ με τα γκολ. Θεωρείται πλέον το ντέρμπι του Σκάμακα, ο οποίος μετρά τρία γκολ στα δύο τελευταία παιχνίδια. Οπότε αν παίξει θα σκοράρει.

Στην Σαμπντόρια έχουν συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού. Ο Ρανιέρι χτίζει το πλάνο του πάνω στον αντίπαλο και το 3-5-2 της Τζένοα είναι αρκετά προβλέψιμο. Δεν ξέρω πως θα χρησιμοποιήσει τους δύο επιθετικούς του ο Ιταλός τεχνικός, απέναντι σε ομάδα με τριάδα στην άμυνα, ώστε να μην τους κλείσουν ασφυκτικά. Στατιστικά μετρά οκτώ 2-3 γκολ στις εννιά τελευταίες αναμετρήσεις. 

Βρίσκω σε πολύ καλή απόδοση τις κάρτες και θα τις τιμήσω.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Δυάδα απόδοσης 2.70
19:30
Σασουόλο - Νάπολι
Goal/Goal
1.55
21:45
Αταλάντα - Κροτόνε
Αταλάντα over 2.5
1.73
Σκόρερ
19:30
Σασουόλο - Νάπολι
Καπούτο anytime scorer
2.30
Κάρτες
21:45
Τζένοα - Σαμπντόρια
Over 5,5 κάρτες
1.80
Σκόρερ
21:45
Τζένοα - Σαμπντόρια
Σκάμακα anytime scorer
4.00
Combo
21:45
Κάλιαρι - Μπολόνια
1Χ & under 3,5
2.02
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις