Γαλλική κόντρα, μεξικάνικο combo

Προγνωστικά

Τετάρτη σήμερα, ίσως η χειρότερη μέρα της εβδομάδας, αλλά καταφέραμε και βγάλαμε δύο επιλογές. Κλασικά, προγνωστικά από Γαλλία και από Μεξικό.

Ligue 1: Η παράδοση ευνοεί τους φιλοξενούμενους

Αρκετά ενδιαφέρον, φέτος, το γαλλικό πρωτάθλημα, με τον πρώτο να έχει μόλις 4 βαθμούς διαφορά από τον τέταρτο. Η Παρί, το κλασικό φαβορί, βρίσκεται στο -2 από την πρωτοπόρο Λιλ. Η Λιόν (3η, 16-8-3) κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας από τη Μαρσέιγ, παρότι έπαιζε με παίκτη λιγότερο τα τελευταία 20 λεπτά του αγώνα. Πολύ καλή επιθετικά, έχοντας την 3η καλύτερη επίθεση της κατηγορίας. Στο πρωτάθλημα δε σκόραρε μόλις σε 3 από τα 27 παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι στιγμής. Απών ο μέσος Πακέτα (4 γκολ και 2 ασίστ στη Ligue 1), λόγω της κόκκινης στον προηγούμενο αγώνα.

Η Ρεν (9η, 10-8-8) είναι η ομάδα που θα ταξιδέψει στη Λυών αυτήν την αγωνιστική. Έρχεται από 3 συνεχόμενες ήττες, ενώ η τελευταία της νίκη ήταν 7 αγωνιστικές πριν. Λόγω προβλημάτων τραυματισμού του βασικού τερματοφύλακα, θα αγωνιστεί ο αναπληρωματικός για έκτο συνεχόμενο παιχνίδι και δέκατο συνολικά στο πρωτάθλημα. Μέτρα στατιστικά αλλά κατάφερε να κερδίσει τις Μαρσέιγ και Μονακό στον πρώτο γύρο. Ο Στεφάν, ο προπονητής που την οδήγησε στους ομίλους του Champions League φέτος, παραιτήθηκε μετά από το άσχημο σερί και ανέλαβε ως υπηρεσιακός, ο βοηθός του Μπιζέλ.

Μπορεί να είναι φαβορί η Λιόν αλλά η Ρεν, με κάποιο τρόπο, καταφέρνει να της κόβει βαθμούς τα τελευταία χρόνια. Τις τελευταίες 4 φορές που η Ρεν αγωνίστηκε στο «Παρκ Ολυμπίκ» (3 για πρωτάθλημα, 1 για κύπελλο) έφυγε νικήτρια. Στους αγώνες πρωταθλήματος, μάλιστα, δεν δέχτηκε καν γκολ. Και αν η Λυών κατάφερε να κερδίσει τη Ρεν στην έδρα της στο περσινό πρωτάθλημα, ως γηπεδούχος, έχει να την κερδίσει από το 2016. Για τα προγνωστικά μας, θα τιμήσουμε την παράδοση και θα πάμε με τη διπλή ευκαιρία υπέρ των φιλοξενούμενων.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά

Προγνωστικά Liga MX: Δεν μπορεί εκτός έδρας

Από την ισοπαλία με τη Μοντερέι έρχεται η Κλαμπ Τιχουάνα (5η, 3-4-1), βαθμό που κέρδισε στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Ξεκίνησε την Clausura με δύο βαρετές, χωρίς γκολ ισοπαλίες αλλά ανέβηκε σιγά-σιγά σκοράροντας σε όλους τους υπόλοιπους αγώνες. Τα γκολ είναι μοιρασμένα ανάμεσα στους επιθετικογενείς παίκτες της γιατί βασίζεται περισσότερο στο ομαδικό παιχνίδι παρά σε κάποιον συγκεκριμένο παίκτη.

Με την Κλαμπ Αμέρικα (2η, 5-1-2) έχουμε ασχοληθεί αρκετές φορές και έχουμε αναλύσει το πόσο η έδρα παίζει ρόλο για αυτήν την ομάδα. Ακόμα και τη νίκη που κατάφερε να κάνει κόντρα στην Άτλας, κατάφερε να την ακυρώσει για γραφειοκρατικούς λόγους και να χάσει εκτός γηπέδου. Μάλιστα, συμπεριλαμβανομένων και των αγώνων της Apertura, ήταν η πρώτη της νίκη μετά από 6 παιχνίδια πρωταθλήματος. Απόντας θα είναι ο Σάντσες, αρκετά σημαντικός μέσος και από τους κύριους οργανωτές της ομάδας.

Από το 2015 έχει να φύγει νικήτρια η Κλαμπ Αμέρικα από την έδρα της Τιχουάνα. Φορμαρισμένοι οι γηπεδούχοι και οι φιλοξενούμενοι δυσκολεύονται εκτός. Θα πάμε τη διπλή ευκαιρία υπέρ των γηπεδούχων, οι οποίοι ακόμα δεν έχουν ηττηθεί στο σπίτι τους. Χαμηλή, όμως, η απόδοση για να παιχτεί μόνη της και θα τη συνδυάσουμε με τα κόρνερ, τα οποία είναι λίγα στα παιχνίδια της Τιχουάνα.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 
Μονό
20:00
Λιόν – Ρεν
Χ2
2.25
Combo
05:06
Κλαμπ Τιχουάνα – Κλαμπ Αμέρικα
1Χ & under 12 κόρνερ
1.80
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις