Πάμπλο, γύρνα το ψάρι (με 1.80)

Προγνωστικά.

Καλημέρα στους απανταχού Κουβανέζους και κυρίως στις Κουβανέζες μας. Πρώτα προγνωστικά του μήνα σήμερα Τετάρτη, οπότε να σας ευχηθώ καλό στοιχηματικό -και όχι μόνο- μήνα. Τα προγνωστικά της Κυριακής δεν επαληθεύτηκαν, καθώς ο Παναιτωλικός δε κατάφερε να σκοράρει στη Λάρισα και να επιβεβαιώσει τη στήλη.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Ημέρα ΠΑΟΚ η σημερινή, καθώς ο “δικέφαλος” του βορρά καλείται να αντιμετωπίσει στη Λαμία την τοπική ομάδα και να περάσει και τυπικά στην φάση των ημιτελικών, εκεί όπου κατά πάσα πιθανότητα θα κληθεί να αγωνιστεί κόντρα σε ομάδα του λεγόμενου Big4.

Αναφέρω τη λέξη «τυπικά», καθώς στο πρώτο παιχνίδι επικράτησε με 5-2 στην Τούμπα και οι γηπεδούχοι δεν μπορούν ούτε με θαύμα να «κλέψουν» την πρόκριση από τους Θεσσαλονικείς.

Πάμπλο, γύρνα το ψάρι (και γρήγορα)

Όταν ανέλαβε ο “canario” τους «ασπρόμαυρους», άπαντες στα social media έγραφαν υπέρ του Ουρουγουανού τεχνικού, μιλούσαν για ηθική δικαίωση της σημαίας του ΠΑΟΚ και πως -επιτέλους- ήρθε η ώρα να αναλάβει ένας… ΠΑΟΚτσής την ομάδα. Μόλις 4 μήνες αργότερα, η πλειονότητα των φιλάθλων ζητά την απομάκρυνση της σημαίας του ΠΑΟΚ από τη θέση του προπονητή.

Ήμουν, είμαι και θα είμαι υπέρ της πίστωσης χρόνου σε κάθε προπονητή, όπως παλαιότερα υποστήριζα τον Ραζβάν Λουτσέσκου, αλλά και τον Αμπέλ Φερέιρα. Ο Πορτογάλος έφυγε και δικαιώθηκε στην Παλμέιρας, όπου κατέκτησε το Copa Libertadores.

  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές…  

Όπως και για τους προκατόχους του, έτσι και για τον δικό μας… Παύλο, η άποψη μου δε θα αλλάξει. Πίστωση χρόνου στον προπονητή και έμπρακτη στήριξη από την διοίκηση χρειάζεται ο Ουρουγουανός coach, αλλά με μια παρατήρηση.

Πάμπλο Γκαρσία και soft ομάδα δεν νοείται να υπάρχει. Ποδοσφαιριστές αδιάφορους και σχήματα χωρίς ποδοσφαιρική λογική δε νοείται να χρησιμοποιεί το πάλαι ποτέ ποδοσφαιρικό ίνδαλμα της Θεσσαλονίκης. Δεν περίμενα στις 31 Δεκεμβρίου του 2020 να μετατρέψει τις σφεντόνες σε πολυβόλα και -δυστυχώς- δικαιώθηκε η τότε άποψη μου.

Οπότε Πάμπλο γύρνα το ψάρι, καθάρισε την ομάδα από αδιάφορους και παίκτες που ΔΕΝ θέλουν να βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη και «χτίσε» τον ΠΑΟΚ του 2021 – 2022, ώστε να επιστρέψει η ομάδα στους τίτλους. Και εάν δεν στηριχθείς από την διοίκηση, ο κόσμος θα το καταλάβει και δε θα ζητήσει το κεφάλι σου.

Προγνωστικά Κυπέλλου στο 1.80

Όπως λοιπόν ανέφερα παραπάνω, Λαμία και ΠΑΟΚ κοντράρονται σήμερα χωρίς ιδιαίτερο κίνητρο και σίγουρα οι προπονητές των δύο ομάδων θα δώσουν χρόνο σε ποδοσφαιριστές, ώστε οι βασικοί να πάρουν ανάσες ενόψει της συνέχειας σε play out και play off αντίστοιχα.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας

Χωρίς πολλά πολλά και μεγάλη ανάλυση, οι φιλοξενούμενοι θα έχουν rotation στην ενδεκάδα τους και ενδεχόμενα στο δεύτερο μέρος να πάρουν λίγο χρόνο και οι βασικοί της ομάδας, ώστε να παραμείνουν «ζεστοί» ενόψει του ντέρμπι με τον Άρη στην Τούμπα.

Το όριο για late γκολ στην αναμέτρηση είναι στο 73′ και πληρώνει 1.80. Ποντάρω σε αυτό, καθώς το όριο και η απόδοση είναι ελκυστικά και σίγουρα μπορεί να επιτευχθεί ένα τέρμα από το 73′ κι έπειτα. Άλλωστε, ο ΠΑΟΚ συνηθίζει να σκοράρει προς το τέλος του αγώνα στις αναμετρήσεις του.

Μονό
18:00
Λαμία - ΠΑΟΚ
Over 0,5 στο 72:00 ως λήξη
1.80
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις