Ο κακός δαίμων του Πεπ και το φιλόξενο «Ντεν»

Ο κακός δαίμων του Πεπ και το φιλόξενο «Ντεν»

Η Σίτι, αργά ή γρήγορα, θα γκελάρει – ίντριγκα για στοίχημα. Δεν μπορεί να κάνει νίκες εσαεί, λογικό και να τραβήξει λίγο το πόδι από το γκάζι: εξασφαλισμένος ο τίτλος, το βάρος -κυρίως- στο πολυπόθητο Champions League.

Και υποδέχεται τον κακό δαίμονα του Πεπ Γκουαρδιόλα, τον (άλλοτε συνεργάτη του Ζεσουάλδο Φερέιρα στον Παναθηναϊκό) Νούνο Σάντο, με τη δική του Γουλβς να νικά και πέρυσι στο «Μόλινιου» (3-2) και πρόπερσι στο Μάντσεστερ (2-0), πρώτο διπλό των «λύκων» από τον Νοέμβριο του 1979. Εκτοτε, 5-1-1 με τη Γουλβς να σκοράρει σε 5/7 εξ αυτών.

Δύο ερωτήματα. Αφενός αν η Σίτι των 20 σερί νικών (και του αήττητου 27 αγώνων) σε όλες τις διοργανώσεις παραταχθεί εκ νέου με μπόλικες αλλαγές, όπως στο 2-1 επί της Γουέστ Χαμ, αφετέρου αν η Γουλβς επεκτείνει το καλύτερο φετινό σερί της (είναι στο 3-2-0).

Anyway, με τον άσο στο 1.20, και τη Γουλβς να μη δίνει δικαιώματα (ακόμη και στις κακές της βραδιές) ότι σμπαραλιάζεται στο γήπεδο, η αξία είναι σε ασιατικό pick και προς τα… δεξιά.

Στοίχημα η… κόντρα

Απανωτές οι αγωνιστικές στο Νησί, εξ ου και στην Championship διακρίνεις συχνά απρόβλεπτα αποτελέσματα. Ποντάρεις όμως, με το επιχείρημα του απρόβλεπτου; Μόνο αν έχεις… ακριβώς αυτό: επιχείρημα. Και στη Μίλγουολ ήταν εμφανή τα πρώτα, μετά από καιρό, σημάδια ντεφορμαρίσματος με την ήττα 2-1 στο Μπάρνσλεϊ, αλλά και την κακή απόδοση.

Πρώτη ήττα μετά από εννέα αγωνιστικές (4-5-0 είχε), «βασίλισσα» των ισοπαλιών στο «Ντεν» (3-10-3) και υποδέχεται μια Πρέστον που τερμάτισε το δικό της σερί: χωρίς νίκες στο «Ντίπντεϊλ», μετά από πέντε ματς (0-2-3) υπέταξε τη Χάντερσφιλντ. Tη, δε, τελευταία 20ετία μετρά 4-3-6 στο «Ντεν» – δεν κακοπερνάει. Και βρίσκω αξία, για στοίχημα, στην κόντρα.

Το πλήρες άρθρο του Νίκου Μποζιονέλου στο footballbet.gr

Μονό
21:00
Μίγουολ – Πρέστον
2 dnb
2.46
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις