Με τα κόρνερ για το σερί

Με τα κόρνερ για το σερί

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ!

Μία όμορφη ημέρα είχαμε το Σάββατο, καθώς πέρασαν και οι δύο επιλογές μας. Δανοί και Τούρκοι στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων επιτρέποντας μας να αυξήσουμε το σερί της στήλης στις τέσσερις συνεχόμενες επιτυχίες! Αυτό το σερί θα προσπαθήσουμε να διευρύνουμε με τις τρεις σημερινές μας επιλογές.

Ξεκινάμε νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής με την Τσάμπιονσιπ Αγγλίας και τον αγώνα μεταξύ της Κάρντιφ και της Λιντς. 4,4 μ.ο τα κόρνερ που κερδίζει η Κάρντιφ στην έδρα της, 10,4 μ.ο. τα συνολικά κόρνερ που έχουν τα παιχνίδια της ως γηπεδούχος. 8,55 μ.ο τα κόρνερ που κερδίζει η Λιντς εκτός έδρας, 13,64 μ.ο. τα συνολικά κόρνερ που έχουν τα παιχνίδια της ως φιλοξενούμενη. Ματς και με τις δύο ομάδες να ενδιαφέρονται για την νίκη. Η γηπεδούχος αν νικήσει πιάνει την 6η θέση που δίνει εισιτήριο για τα play off ανόδου, ενώ η φιλοξενούμενη θέλει την νίκη για περάσει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και να εκμεταλλευτεί τις απώλειες που είχαν οι διώκτες της για την απευθείας άνοδο. Αναμένω δυνατό ματς,  με ρυθμό και πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες ελπίζοντας η Λιντς κυρίως, να πιάσει τα γνωστά επιθετικά της στάνταρ. Επιλογή μας το over 10,5.

Επόμενο ματς από την αυστριακή Μπουντεσλίγκα μεταξύ της Στουρμ Γκρατς και της Λίντσερ. Όσοι ακολουθείτε την στήλη θα θυμάστε ότι μας είχαν πληρώσει πριν μερικές μέρες με τα κόρνερ τους, γιατί λοιπόν όχι πάλι; 4,4 μ.ο. τα κόρνερ που κερδίζει εντός έδρας η Στουρμ Γκρατς, 10 μ.ο. τα συνολικά κόρνερ που έχουν τα παιχνίδια της εντός έδρας. 8 μ.ο.  τα κόρνερ που κερδίζει η Λίντσερ εκτός έδρας, 12,90 μ.ο. τα συνολικά κόρνερ της που έχουν τα παιχνίδια της ως φιλοξενούμενη. Η Στουρμ Γκρατς έχει κάποιες ελπίδες για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο αλλά η εικόνα της δεν πείθει ότι μπορεί να το κερδίσει. Αντίθετα η Λίντσερ μάχεται για το καλό εισιτήριο του Europa League αλλά και για το εισιτήριο στα προκριματικά του Champions League. Η φιλοξενούμενη είναι ανώτερη ομάδα, αναμένω να πιέσει αρκετά για την νίκη, ενώ και η Στουρμ Γκρατς παίζοντας εντός,περιμένω να θέλει να δώσει απαντήσεις για την τεσσάρα που έφαγε από την ίδια αντίπαλο πριν μερικές μέρες. Επιλογή μας το over 9,5.

Τελευταίο ματς για σήμερα αυτό ανάμεσα στην Χαφναρφιόρντουρ και την Ακράνες για την Ισλανδική Premier League. 5,8 μ.ο.τα κόρνερ που κερδίζει η Χαφναρφιόρντουρ εντός έδρας, 12,5 μ.ο. τα συνολικά κόρνερ που έχουν τα παιχνίδια της ως γηπεδούχος. 5,7 μ.ο. τα κόρνερ που κερδίζει η Ακράνες εκτός έδρας, 11,7 μ.ο. τα συνολικά κόρνερ που έχουν τα παιχνίδια της ως φιλοξενούμενη. Αρχές ακόμη του πρωταθλήματος εκεί, με τις δύο ομάδες να έχουν ξεκινήσει με νίκη. Επιθετικές και οι δύο, με τα αμυντικά προβλήματα να κάνουν αρκετά συχνά την εμφάνιση τους ειδικά στις αρχές τέτοιου επιπέδου πρωταθλημάτων. Καλύτερη ομάδα η γηπεδούχος, αναμένω παιχνίδι με ρυθμό, πολλές αντεπιθέσεις των φιλοξενούμενων, αρκετές σέντρες και παιχνίδι από τα πλάγια. Επιλογή μας το Over 10,5.

Μονό

14:00 Κάρντιφ–Λιντς: Over 10,5 κόρνερ (1.83)

Μονό

20:30 Στουρμ Γκρατς – Λίντσερ: Over 9,5 κόρνερ (1.83)

Μονό

22:15 Χαφναρφιόρντουρ – Ακράνες: Over 10,5 κόρνερ (1.88)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις