Το θηρίο βρυχάται και… διπλασιάζει

Το θηρίο βρυχάται και... διπλασιάζει

Ο μήνας δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει καλύτερα με διπλή αγωνιστική στην Ευρωλίγκα. Η μάχη για το πλεονέκτημα έδρας φουντώνει. Τα οχτώ πρώτα εισιτήρια φαίνεται ότι βρίσκουν κατόχους και πλέον οι ομάδες στρέφουν το βλέμμα τους στα play offs. Βαλένθια, Ζαλγκίρις και Μπασκόνια θα κυνηγήσουν την υπέρβαση. Η Βιλερμπάν χρειάζεται συνδυασμό αποτελεσμάτων για να διεκδικήσει θέση στην οχτάδα. Προβλέψεις μπάσκετ με εφτά αγώνες σήμερα.

Προβλέψεις μπάσκετ με κίνητρο

Το πρόγραμμα της ημέρας ξεκινάει από την Ρωσία, στα μοναδικά γήπεδα που βλέπουμε θεατές στις εξέδρες. Η Ζενίτ (15-10) προέρχεται από την χειρότερη φετινή της εμφάνιση απέναντι στην Βαλένθια. Από το 43-44 η Βαλένθια έτρεξε σερί 42-13 (!) και εν τέλει υποχρέωσε τους Ρώσους σε ακόμα μία εντός έδρας ήττα. Την Πέμπτη υποδέχεται την Ρεάλ Μαδρίτης και ολοκληρώνει έναν κύκλο με 4 συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια. Η νίκη είναι υποχρεωτική, καθώς η ομάδα διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 

Η Άλμπα (9-17) απέναντι στον Παναθηναϊκό έδειξε όλα τα πλεονεκτήματα που έχει σαν ομάδα. Εξαιρετική στην άμυνα, με έλεγχο του ρυθμού, 50% στα σουτ εντός παιδιάς και λιγοστά λάθη. Οι Γερμανοί άλλωστε βρίσκονται στην πρώτη θέση κάνοντας τα λιγότερα λάθη στην διοργάνωση. Το «τρένο» της οχτάδας έχει χαθεί και πλέον θα ρίξουν βάρος στις εντός τω συνόρων υποχρεώσεις. Επικίνδυνη ομάδα, χάνει όμως πολύ από την δυναμική της μακριά από την έδρα της. Η Ζενίτ έχει το κίνητρο, θέλει την νίκη για να βρεθεί ακόμα πιο κοντά στην οχτάδα. Θα μπει με το πόδι στο γκάζι για να μην μπλέξει σε περιπέτειες.

Το φαβορί επέστρεψε

Η αίσθηση που μου δημιουργήθηκε στις 4 Φεβρουαρίου βλέποντας το παιχνίδι Μπαρτσελόνα – Εφές Ανατολού επιβεβαιώθηκε στις 26 του ίδιου μήνα. Η Εφές (15-10) έχει επιστρέψει για τα καλά, είναι φαβορί για τον τίτλο θέλει να πετύχει αυτό που της στέρησε ο COVID-19. Στο παιχνίδι με την Φενέρμπαχτσε, η ομάδα του Αταμάν έκανε την δήλωσή της. Ξεκαθάρισε σε όλους ότι παραμένει διεκδικήτρια και όποιος την ξέγραψε έχει μεγάλο λάθος. Έφτασε τις 16 νίκες στα τελευταία 17 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Η οχτάδα μοιάζει εξασφαλισμένη και με τις διαφορές να είναι μικρές οι Τούρκοι κοιτάνε στις πιο ψηλές θέσεις.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά

Στην πιο κρίσιμη εβδομάδα της φετινής χρονιάς βρίσκεται η Βαλένθια (14-12).Αντιμετωπίζει Εφές και Μακάμπι εκτός έδρας και κατά πολύ θα κριθεί η φετινή της πορεία στην Ευρωλίγκα. Προέρχεται από την τέλεια εμφάνιση κόντρα στην Ζενίτ. Βρίσκεται μόλις μία ήττα μακριά από την 8η θέση αλλά δεν θέλει να χάσει την επαφή της. Ομάδα ρυθμού, παίζει γρήγορο μπάσκετ και στηρίζετε στις πολλές επιθετικές λύσεις που διαθέτει. Δίνει στόχο αποκλειστικά πλέον στην Ευρώπη θέλοντας φέτος να κάνει το βήμα παραπάνω.

Φαβορί ξεκάθαρο είναι η Εφές. Δεν κοντράρεται αυτή την περίοδο και η Βαλένθια της ταιριάζει γάντι για να κάνει το παιχνίδι της. Οι «νυχτερίδες» όμως προέρχονται από 3 νίκες απέναντι σε ομάδες με καλύτερο ρεκόρ από τους ίδιους. Εάν συνεχίσει να έχει 60% στα σουτ εντός παιδιάς θα βάλει πολύ δύσκολα στους αντιπάλους της και οι προβλέψεις μπάσκετ θα επιβεβαιωθούν. Υψηλό σκορ, με γρήγορο ρυθμό και αρκετά περιφερειακά σουτ περιμένω.

Θα το παλέψει

Ο Παναθηναϊκός (9-15) στο Βερολίνο ξέμεινε από δυνάμεις και λύσεις και εν τέλει ηττήθηκε εύκολα. Εικόνα αναμενόμενη για μία ομάδα που έμεινε εκτός αγωνιστικής δράσης για 21 μέρες εξαιτίας κρουσμάτων. Με τις νέες προσθήκες των Χεζόνια και Μπρέι ενισχύθηκε η περιφέρεια των πράσινων. Ο τραυματισμός όμως του Παπαπέτρου πάγωσε τους ανθρώπους της ομάδας που θα τον περιμένουν μέχρι τελευταία στιγμή.

Το θηρίο βρυχάται και... διπλασιάζει

Ο «Super Mario» θα κάνει το ντεμπούτο του απέναντι στην παλιά του ομάδα. Μένει να φανεί ο βαθμός ετοιμότητας του παίχτη αλλά και πόσο έχει καταφέρει να προσαρμοστεί στα θέλω του προπονητή. Παιχνίδι χωρίς άγχος για το «Τριφύλλι» που μόνο μαθηματικά ελπίζει για την είσοδο στην οχτάδα.

Απέναντί του θα βρεθεί η Μπαρτσελόνα (18-7) των Νικ Καλάθη και Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Οι Καταλανοί βρίσκονται στην πρώτη θέση της κατάταξης και θέλουν να επανέλθουν στις νίκες μετά το στραπάτσο από την Βιλερμπάν. Ανακοίνωσαν μάλιστα την απόκτηση του θρύλου του ευρωπαϊκού μπάσκετ, Πάου Γκασόλ. Οι φιλοξενούμενοι έχουν τέσσερις συνεχόμενες εκτός έδρας νίκες και αποδίδουν εξαιρετικά μακριά από το γήπεδό τους.

Η Μπαρτσελόνα είναι απολύτως λογικά το φαβορί όμως ο Παναθηναϊκός στην έδρα του παίζει εξαιρετικό μπάσκετ. Οι προβλέψεις μπάσκετ είναι δύσκολες, όμως κλειδί για την έκβαση της αναμέτρησης θα είναι το μαρκάρισμα των περιφερειακών παιχτών της Μπάρτσα. Δεν θα πέσουν αμαχητί οι “πράσινοι”.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
Δυάδα απόδοσης 2.50
19:00
Ζενίτ - Άλμπα Βερολίνου
1 ημίχ. / 1 τελ.
1.60
19:30
Εφές - Βαλένθια
Over 159,5
1.57
Μονό
19:30
Εφές - Βαλένθια
Εφές οver 89,5
2.40
Combo
21:00
Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα
1 (+10,5) & οver 153,5
2.50
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις