Euroleague Fantasy… πράξη Νο 27!

Euroleague Fantasy

Γεμάτη μπάσκετ η βδομάδα που μας έρχεται, με διπλή αγωνιστική στη Euroleague και φυσικά δεν μπορούν να λείπουν οι προτάσεις μας για το Euroleague Fantasy. Άλλωστε οι επιλογές μας στην προηγούμενη αγωνιστική τα πήγαν εξαιρετικά. Το δίδυμο Ντατόμε και Σιλντς της Αρμάνι, αλλά και ο Βόιντμαν της ΤΣΣΚΑ μας έδωσαν αρκετούς πόντους και ανέβασαν την αξία τους.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Το πρωτάθλημά μας στο Euroleague Fantasy συνεχίζεται, και μπορείτε ακόμα να συνδεθείτε, αναζητώντας το με τον κωδικό «KNZVSSLH». Στην κορυφή συνεχίζει να βρίσκεται η «Chicago 1976», σπάζοντας το φράγμα των 4.000 πόντων. Στην επιμέρους βαθμολογία της 26ης αγωνιστικής, πρώτευσε η ομάδα «aspa» με σχεδόν 200 πόντους. Πάμε όμως στις σημερινές επιλογές.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 

Προτάσεις παικτών στο Euroleague Fantasy

Αυτή τη βδομάδα θα επικεντρωθώ σε επιλογές για τη γραμμή των ψηλών. Ξεκινάω με τον Ουόλτερ Ταβάρες της Ρεάλ. Ο θηριώδης σέντερ από το Πράσινο Ακρωτήρι, κοστολογείται πλέον στα 2.22 εκατομμύρια. Πριν λίγο καιρό είχε φτάσει πάνω από 3 εκατομμύρια, ποσό υπερβολικά μεγάλο για τα δεδομένα του. Η απόδοσή του έχει πέσει, ωστόσο η βαθμολογία του κινείται σε διψήφια νούμερα. Ειδικά απέναντι στην ανύπαρκτη front line της Χίμκι, μπορεί να κάνει πάρτι και να μας φέρει πολλούς πόντους.

Η δεύτερη επιλογή έρχεται από τον αγώνα της Μπασκόνια με τον Ολυμπιακό. Τα προβλήματα στη ρακέτα των ερυθρολεύκων είναι δεδομένα. Ο πιο επικίνδυνος παίκτης των Ισπανών, ο οποίος μπορεί να εκμεταλλευτεί αυτή την αδυναμία είναι ο Ακίλε Πολονάρα. Ο Ιταλός φόργουορντ έχει μ.ό. 15,4 στο σύστημα αξιολόγησης και ειδικά στα εντός έδρας παιχνίδια αποδίδει ακόμα καλύτερα. Με 45% στο τρίποντο, αποδεικνύει ότι μπορεί να απειλήσει και από μακρινή απόσταση, ενώ πολλούς βαθμούς μαζεύει και από τα ριμπάουντ που κερδίζει. Με αξία στα 1,91 εκατομμύρια, μπαίνει στις επιλογές μου για τη θέση του φόργουορντ ή του σέντερ.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις