ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Σε τέσσερα γήπεδα με μία... βόμβα

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Σε τέσσερα γήπεδα με μία... βόμβα

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με… ΟΑΚΑ και Μπράιτον!

Βάζει τη σφραγίδα η Σίτι κόντρα στη Κοπεγχάγη, υποψιασμένη η Ρεάλ κόντρα στη Λειψία

Θέλει να ξεσπάσει και να «τελειώσει» στο 1.95

προγνωστικά

Διαλεχτά σημεία με πολύ ταμείο

μελετημένα προγνωστικά

Βατός διπλασιασμός στο Βέλγιο

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Combo με κίνητρο και απουσίες

προγνωστικά

Περνούν από το Μπράιτον οι «πολίτες»

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (25/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (25/4)

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Σε τέσσερα γήπεδα με μία… βόμβα

Προγνωστικά Euroleague

Ξεκινάει μπασκετική βδομάδα Κουβανέζοι μου, με «διαβολοβδομάδα» και φυσικά δε θα μπορούσαμε να μην έχουμε προγνωστικά Euroleague. Η 27η αγωνιστική αρχίζει απόψε και μάλιστα πολύ δυναμικά, με τους 7 από τους 9 αγώνες να γίνονται το βράδυ. Γι’ αυτό λοιπόν δε θα χρονοτριβήσω με εισαγωγές γιατί σήμερα θα σας πάω σε αρκετά γήπεδα.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Στάση, πρώτη: Αγία Πετρούπολη

Στον πρώτο χρονικά αγώνα της βραδιάς, η Ζενίτ υποδέχεται την Άλμπα και θέλει να επαναλάβει τη νίκη της στο Βερολίνο, όταν κέρδισε με 73-66.

Η ομάδα του Πασκουάλ προέρχεται από τη χειρότερη φετινή της εμφάνιση, καθώς ηττήθηκε εντός έδρας με 91-62 από τη Βαλένθια. Αυτή η ήττα την βάζει σε μπελάδες και πλέον πρέπει να κοιτάζει και από κάτω της, με την Εφές να είναι ισόβαθμη και τις Βαλένθια και Ζαλγκίρις να βρίσκονται κοντά. Εντός έχει 6 νίκες σε 10 ματς και οτιδήποτε άλλο εκτός από το ροζ φύλλο αγώνα, θεωρείται μεγάλη αποτυχία για τους στόχους που έχει θέσει. Δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα για απόψε.

Η Άλμπα είναι στη 16η θέση της βαθμολογίας και έσπασε το σερί των ηττών απέναντι στον Παναθηναϊκό, τον οποίο κέρδισε με 74-65. Κακό μπάσκετ από τους Γερμανούς, που εγκλωβίστηκαν επιθετικά, και βρήκαν λύση στα τρίποντα του Τίμαν. Εκτός έδρας έχουν 4 νίκες σε 12 ματς και αν κάτι πρέπει να σημαδέψουν αυτή τη βδομάδα είναι μάλλον ο αγώνας με τη Χίμκι και όχι ο σημερινός. Ο Γκρέιντζερ συνεχίζει να είναι αμφίβολος.

Εκτίμηση: Το κίνητρο είναι ξεκάθαρα στην πλευρά της Ζενίτ. Δεν νοείται ομάδα που στοχεύει στα playoff να μην καθαρίζει τέτοια παιχνίδια. Θα πάω στον άσσο, σε ένα παιχνίδι που δεν περιμένω να ανέβει πολύ ψηλά. Άλλωστε και για τους γηπεδούχους ακολουθεί το ματς με τη Ρεάλ.

Προγνωστικά Euroleague στο Κάουνας

Λίγο αργότερα, η Ζαλγκίρις φιλοξενεί τη Βιλερμπάν στο Κάουνας και θέλει μια αντίστοιχη εμφάνιση με τον αγώνα της Λιόν, όπου είχε κερδίσει τους Γάλλους με 83-74.

Οι Λιθουανοί βρίσκονται μία νίκη μακριά από την οκτάδα, με έναν αγώνα παραπάνω από τις ομάδες που προηγούνται. Ωστόσο έχουμε δει πως είναι στο DNA τους να παλεύουν τις σεζόν μέχρι τέλους. Προέρχονται από εντός προγράμματος ήττα στη Μαδρίτη με 70-58 από τη Ρεάλ. Σήμερα οφείλουν να επιστρέψουν στις νίκες, στο γήπεδό τους, όπου έχουν να χάσουν από τις 4 Δεκέμβρη και την ήττα από την Μπαρτσελόνα. Έκτοτε μετράνε 6 συνεχόμενες νίκες. Απών κλασικά ο Γκαρίνο και αμφίβολος ο Μιλάκνις.

Η Βιλερμπάν έκανε απίστευτο διπλό μέσα στη Βαρκελώνη, νικώντας με 76-69 τη Μπάρτσα. Αυτή ήταν και η 6η συνεχόμενη νίκη που την έχει φέρει στη 12η θέση. Εκτός έδρας βέβαια έχει μόλις 4 νίκες σε 12 ματς. Δύσκολα θα κυνηγήσει κάτι παραπάνω στη σεζόν, αλλά η έλλειψη άγχους έχει δώσει ώθηση στην ομάδα. Εκτός για απόψε ο Ντιό και αμφίβολος ο Ουόλτον.

Εκτίμηση: Άλλο ένα παιχνίδι με μονόπλευρο κίνητρο. Η Ζαλγκίρις είναι δυνατή στην έδρα της και μπορεί να πάρει τη νίκη απέναντι στη Βιλερμπάν, η οποία κάνει ήδη υπέρβαση με το νικηφόρο σερί της.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 

Στο ρυθμό του Χεζόνια

Στον αγώνα με ελληνικό ενδιαφέρον της βραδιάς, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ. Οι πράσινοι είχαν σταθεί άψογα στον αγώνα του 1ου γύρου, αλλά ηττήθηκαν στην παράταση με 97-89.

Το θέμα των ημερών είναι σίγουρα ο Μάριο Χεζόνια και το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο του με την πράσινη φανέλα. Απόψε έχουμε και την επιστροφή του Νικ Καλάθη στο ΟΑΚΑ σαν αντίπαλος. Θα ήταν εντυπωσιακό να δούμε αυτές τις στιγμές με κόσμο στο γήπεδο. Στα αγωνιστικά, το τριφύλλι προέρχεται από την ήττα στο Βερολίνο. Έμεινε από δυνάμεις και επιλογές στο 4ο δεκάλεπτο. Το πρόβλημα στη δημιουργία ήταν εμφανές. Ο ρυθμός της ομάδας επηρεασμένος από την αποχή λόγω covid. Ο Κάτας προσπαθεί να καλύψει την αδυναμία στα γκαρντ, ειδικά με την απουσία του Νέντοβιτς, χρησιμοποιώντας ψηλά σχήματα. Αυτό κάνει την ομάδα πιο συμπαγή αμυντικά, αλλά και δυσκίνητη επιθετικά. Ο Σέρβος δε θα παίξει ούτε απόψε, στον αγώνα με τον Άρη προέκυψε πρόβλημα και με τον Παπαπέτρου, που θα λείψει λόγω διαστρέμματος, ενώ αμφίβολος είναι ο Κασελάκης.

Η Μπάρτσα προέρχεται από την ήττα-σοκ από τη Βιλερμπάν. Συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή με μία νίκη και έναν αγώνα παραπάνω από την ΤΣΣΚΑ. Ο Ντέιβις έχει επιστρέψει δυναμικά, όμως ο Μίροτιτς δεν έχει επανέλθει στα επίπεδα του πρώτου γύρου. Εκτός έδρας έχει 8 νίκες σε 12 ματς και σκοράρει 78 πόντους. Μοναδικός απών ο Πάου Γκασόλ που ακόμα δεν έχει κάνει το ντεμπούτο του.

Εκτίμηση: Οι Καταλανοί είναι φαβορί για την αποψινή αναμέτρηση. Η πιθανή απουσία του Νέντοβιτς είναι καταλυτική για τους γηπεδούχους. Ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να πάει το παιχνίδι σε χαμηλό σκορ και να μειώσει το ρυθμό με ψηλά σχήματα. Μόνο έτσι θα έχει πιθανότητες, αν και σε late game λογικά θα ξεμείνει από λύσεις. Με ρίσκο θα πάω στην ανατροπή και πιο safe θα ποντάρω σε under των φιλοξενούμενων.

Προγνωστικά Euroleague και στο Τελ Αβίβ

Για το τέλος άφησα τον αγώνα της Μακάμπι με την ΤΣΣΚΑ στο Τελ Αβίβ. Στον 1ο γύρο, οι Ρώσοι κέρδισαν με 76-72, ενώ στο Ισραήλ ηττήθηκαν πέρυσι για πρώτη φορά μετά από 6 συνεχόμενες νίκες.

Η Μακάμπι έκανε την τρίτη συνεχόμενη ήττα, αυτή τη φορά με 72-70 από την Μπάγερν. Είναι στη 14η θέση με 10 νίκες σε 24 ματς. Εντός έδρας έχει κάνει τις 6 από αυτές. Σε καμία περίπτωση δε θυμίζει την ομάδα της περσινής σεζόν, ενώ ο μεγάλος αστέρας της Σκότι Ουίλμπεκιν είναι σκιά του εαυτού του. Μοναδικός απών ο Ζούσμαν.

Η ΤΣΣΚΑ έπαιξε με τη φωτιά την προηγούμενη βδομάδα. Κόντεψε να χάσει ένα παιχνίδι που προηγήθηκε μέχρι και με 25 πόντους, και τελικά κέρδισε με 75-74 τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, με βολές του Τζέιμς στην τελευταία φάση. Η διαχείριση του αγώνα από τον Ιτούδη έφερε γκρίνιες. Η απουσία του Μιλουτίνοφ φαίνεται και το παιχνίδι στηρίζεται πλέον στο περιφερειακό σουτ. Όσο βρίσκει ρυθμό ο Κλάιμπερν, η ΤΣΣΚΑ θα γίνεται καλύτερη. Αμφίβολος είναι και πάλι ο Χάκετ.

Εκτίμηση: Η Μακάμπι δεν πείθει με τίποτα. Οι Ρώσοι θα εξαντλήσουν τις πιθανότητές τους για την 1η θέση και για να το πετύχουν θα χρειαστούν νίκες σαν τη σημερινή. Μπορεί να μη δείχνουν σταθερότητα, όμως θεωρώ πως είναι καλύτερο σύνολο από τους Ισραηλινούς. Λογικά οι ομάδες θα είναι κοντά στο σκορ, οπότε αξίζει να ποντάρουμε στο να μην κερδίσει καμία με παραπάνω από 6 πόντους.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Δυάδα απόδοσης 2.19
19:00
Ζενίτ – Άλμπα
1 (-2,5)
1.44
21:00
Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα
Μπαρτσελόνα under 86,5
1.52
Δυάδα απόδοσης 2.34
20:00
Ζαλγκίρις – Βιλερμπάν
1 (-1,5)
1.53
21:05
Μακάμπι Τελ Αβίβ – ΤΣΣΚΑ Μόσχας
2
1.53
Fun Bet
21:00
Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα
1 ημίχ. / 2 τελ.
6.75
Μονό
21:05
Μακάμπι Τελ Αβίβ – ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Να μην νικήσει καμία ομάδα με 6+
2.50
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις