ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Η Μπαρτσελόνα στις κάλπες!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Η Μπαρτσελόνα στις κάλπες!

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με κρίσιμες μονομαχίες για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό

μελετημένα προγνωστικά

Η πρόκριση θα έρθει από αέρος

προγνωστικά στοιχήματος

Με ειδικά στην Τούμπα για το 2.13

προγνωστικά

Πέφτουν κορμιά στο «Βελοντρόμ»

σημείο ημέρας.

Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Επιστρέφει ο δαίμονας με 1.80

Επιστρέφει ο δαίμονας με 1.80

Έντεκα μέρες είναι πολλές

Έντεκα μέρες είναι πολλές

Δυάδα δυνατή απόψε

Δυάδα δυνατή απόψε

σημείο ημέρας.

ΠΑΟΚ – Κλαμπ Μπριζ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Εμπιστοσύνη στο ανοιχτό παιχνίδι!

Εμπιστοσύνη στο ανοιχτό παιχνίδι!

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Η Μπαρτσελόνα στις κάλπες!

Η Μπαρτσελόνα στις κάλπες!

Καλό μήνα σε όλους τους, με υγεία πάνω από όλα και υπομονή, από τα λίγα πράγματα που μπορούμε να κάνουμε στις δύσκολες μέρες που διανύουμε. Μπήκε ο Μάρτιος λοιπόν, ένας μήνας κρίσιμος και μεταβατικός για τους φίλους Καταλανούς, και για την Μπαρτσελόνα που θα οδηγηθεί σε εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου.

Η ατασθαλίες Μπαρτομέου και η φυγή

Η σταγόνα που το  ποτήρι ξεχείλισε πέρσι και οδηγεί το κλαμπ σε εκλογές. Το να χάνεις, ή το να μην μπορείς να κοντράρεις κατά κάποιους, την Ρεάλ στο πρωτάθλημα και να το χάνεις, είναι πλήγμα. Ο συνεχής διασυρμός στην Ευρώπη με αποκορύφωμα το 2-8 από την Μπάγερν Μονάχου είναι κατάντια. Μια κατάντια που χρεώνεται και οφείλεται στον μέχρι πρότινος πρόεδρο της, τον Ζοσέ Μαρία Μπαρτομέου. Από το 2015 μέχρι και πέρσι, ήθελε να έχει τον λόγο σε όλες τις μεταγραφές, να ορίζει τιμές αγοράς και πώλησης, να κάνει γενικό κουμάντο, αρκετές φορές δεν έδινε σημασία στον προγραμματισμό, έφερνε παίχτες στην ομάδα χωρίς να τους έχει ζητήσει ο προπονητής ή ακόμα χειρότερα παίχτες που δεν ήθελε ο προπονητής.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, ένα από τα πολλά που βγήκαν στην φόρα, το 2018 ο Βαλβέρδε ζητούσε έναν αμυντικό μέσο, για να ολοκληρωθεί η ομάδα και ο Μπαρτομέου τι έκανε; Μπήκε σφήνα στη Ρόμα  για να δώσει 10 εκατομμύρια παραπάνω και να της κλέψει από την Μπορντό τον Βραζιλιάνο επιθετικό μέσο Μάλκομ! Είχε κάποιο απωθημένο να είναι και προπονητής; Το σίγουρο είναι ότι έχει σοβαρό μερίδιο ευθύνης στην αύξηση των ποσών που δαπανήθηκαν για παίχτες, όχι μόνο για την ομάδα αλλά και παγκοσμίως, με το που μάθαινε μια ομάδα ότι η Μπαρτσελόνα ενδιαφερόταν για έναν παίχτη της η ρήτρα του πήγαινε στον…Θεό! Φυσικό επακόλουθο να βρίσκεται σε δεινή οικονομική κατάσταση η Μπαρτσελόνα, την επηρέαζε αρνητικά σε όλους τους τομείς, φαινόταν και στο χορτάρι.

Το καλοκαίρι λοιπόν που ακούστηκαν πολλά, όταν ο Μέσσι δήλωνε πως είχε κλείσει ο κύκλος του στην Μπαρτσελόνα, ο Μπαρτομέου δήλωνε πως προτιμάει να φύγει αυτός αν είναι το πρόβλημα και να μείνει ο Αργεντινός. Φυσικά ήταν διπλωματική κίνηση, καθώς ήξερε ότι αν του χρέωναν την αποχώρηση της σημαίας της ομάδας που μεγαλούργησε θα ήταν η χαριστική βολή για την προεδρία του. Πέρασε το καλοκαίρι, έμειναν όλοι στις θέσεις τους αλλά όπως φάνηκε απλά σκούπισαν την σκόνη κάτω από το χαλί. Μετά τα πρώτα χαστούκια και τις ήττες, οι φωνές για παραίτηση έγιναν πιο έντονες, το φάσμα της οικονομικής καταστροφής μεγάλωνε και άρχισαν οι απειλές κατά της ζωής και της οικογένειας του Μπαρτομέου, τότε πήρε απόφαση ότι όλα τελείωσαν και έπρεπε να αποσυρθεί.

Εκλογές μέσα από… 40 κύματα!

Ο Μπαρτομέου έφυγε και έπρεπε να βρεθεί ο επόμενος πρόεδρος, αλλά πώς; Όχι για το ποιος θα διεκδικήσει την προεδρία του συλλόγου, αλλά πώς θα γίνουν οι εκλογές. Εν μέσο κορονοιού δεν ήταν και πολύ εύκολο να οργανωθεί μια ομαλή  και σωστή εκλογική διαδικασία χωρίς εντάσεις και ενστάσεις. Αρχικά είχε οριστεί για πριν το τέλος του έτους. Μετατέθηκαν για τέλος Γενάρη. Δεν γινόταν ούτε τότε και οι υποψήφιοι συναντήθηκαν με την εκλογική επιτροπή και αποφάσισαν, τελεσίδικα, να γίνουν οι εκλογές 7 Μαρτίου.

Ποιοι είναι οι μνηστήρες του προεδρικού θώκου

Την Κυριακή λοιπόν οι εκλογές για την προεδρία και οι υποψήφιοι περιμένουν. Ποιοι είναι ;

Ως πρώτο, οριακό, φαβορί λογίζεται ο Χουάν Λαπόρτα, που στην ουσία διεκδικεί την επανεκλογή του. Ήταν πρόεδρος στη ομάδα την επταετία 2003-2010 και συνέδεσε το όνομα του με την άνοδο της φοβερής ομάδας που σήκωσε τα πάντα. Έχει πολλές καλές σχέσεις με όλους τους αστέρες εκείνης της εποχής, πάνω σε αυτό ποντάρει σε επικοινωνιακό επίπεδο, ότι θέλει να χτίσει την νέα ομάδα στηριζόμενος σε ταλέντα και το τεχνικό προσωπικό να αποτελείτε από παλαίμαχους που χαίρουν σεβασμού από όλους. Μέλημα του είναι να συμμαζέψει οικονομικά την ομάδα, να κρατήσει τον Μέσσι, ενώ αναφέρθηκε σε επαφές του με τον Γκουαρντιόλα, κάτι που πυροδότησε φήμες για πιθανή επιστροφή του, αν κερδίσει την εκλογές ο Λαπόρτα. Στα θετικά του η πολύ πετυχημένη θητεία του και οι γνωριμίες του, στα αρνητικά το χρέος που είχε αφήσει στην ομάδα και η κατηγορίες ότι δεν έκανε κάτι για να σταματήσει ή να κρίνει την σπατάλη Μπαρτομέου.

Το αντίπαλο δέος και με πολλές πιθανότητες να κερδίσει τις εκλογές είναι ο Βίκτορ Φοντ. Στα υπέρ του η σκληρή κριτική που ασκούσε χρόνια τώρα στον Μπαρτομέου για την σπατάλη και τα λάθη που γινόντουσαν στον σύλλογο. Αγαπητός στους φιλάθλους, σε μια συνέντευξή του για το πλάνο του μίλησε για όλους και για όλα. Είπε ότι θέλει να κρατήσει τον Μέσι, είναι αναντικατάστατος, δεν υπάρχει εναλλακτική του, αλλά αν θέλει να φύγει και είναι αποφασισμένος θα συνεχίσουμε. Στα δικά μου τα αυτιά ξεκαθαρίζει ότι βάζει την ομάδα πάνω από όλα και δεν θα κάνει εκπτώσεις για κανέναν. Επίσης έχει υποσχεθεί και Τσάβι για προπονητή. Η εκλογή του όμως δεν θα αποτελέσει απειλή για κανέναν, καθώς το πλάνο του θα χρειαστεί λίγο καιρό για να μπει σε εφαρμογή, παράλληλα ευχαριστώντας τον Κούμαν και το επιτελείο του που βοηθάνε την ομάδα σε μια δύσκολη περίοδο. Μηνύματα ενότητας αν μι τι άλλο. Στα θετικά του η σκληρή κριτική και το πλάνο του για την οικονομική ανάταση του συλλόγου, στα αρνητικά η απειρία του και το γεγονός ότι πολλοί φοβούνται ότι οι αποφάσεις του θα είναι τελεσίδικες.

Ο τρίτος υποψήφιος που προβάλλεται ως δυνατό αουτσάιντερ είναι ο Τόνι Φρέισα. Βάζει υποψηφιότητα και ελπίζει να φέρει νέο αέρα στην ομάδα της Βαρκελώνης. Στην τελευταία δήλωση του σε συνέντευξη, είπε ότι έχει βρει επενδυτή με ένα αρκετά μεγάλο ποσό και στοχεύει σε τρεις μεγάλες μεταγραφές, όλα αυτά αν εκλεγεί. Στα θετικά του οι νομικές γνώσεις, δικηγόρος στο επάγγελμα, οι γενικότερη γνώση της ομάδας σαν μέτοχος και νομικός σύμβουλος, στα αρνητικά τα αποτελέσματα του στις προηγούμενες εκλογές που έλαβε μέρος το 2015, κάτω από 4% και το γεγονός ότι έχει συνεργαστεί με τον Μπαρτομέου, κάτι που δεν αρέσει στην κοινή γνώμη.

Αυτοί είναι οι μονομάχοι! Πρώτο μέλημα για όλους θα είναι να βγει ο σύλλογος από την δύσκολη οικονομική κατάσταση που βρίσκεται και δεύτερον να επανέλθει στο χορτάρι και να γίνει ανταγωνιστικός. Κυριακή κοντή γιορτή λοιπόν, μετά τις εκλογές από Δευτέρα νέος αέρας θα πνέει στην Μπαρτσελόνα.

Με ποιον πρόεδρο; Ίδωμεν.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις