Ευκαιρία να ανακάμψει!

Ευκαιρία να ανακάμψει!

Καλή εβδομάδα και καλό μήνα σε όλη τη παρέα. Οχι δεν έχω… πάρει κάτι αλλά είμαι αρκετά αισιόδοξος ότι τα πράγματα το μήνα Μάρτιο θα πάνε καλύτερα από κάθε άποψη στο στοίχημα. Η σαββατιάτικη στήλη μας παρόλα αυτά  δεν ήθελε με τίποτα να βγει καθώς η Μπόχουμ καθάρισε με 3 γκολ και πήραμε μονάδα στο ασιατικό μας προγνωστικό και η δυάδα μας με τα οver φρόντισαν θεοί και δαίμονες να μη βγει ειδικά σε Αγγλία αλλά οκ αυτά ξεπερνιούνται. Στα του σήμερα θα πάω με ένα ματς μόνο από το φτωχό στοιχηματικό κουπόνι με βάση την ευκαιρία για επαναφορά της Έβερτον κοντά στη τετράδα της Premier League.

Στοίχημα. Η μεγάλη ευκαιρία των “ζαχαρωτών”

Η Έβερτον προέρχεται από μεγάλη επικράτηση στο τοπικό ντέρμπι με 2-0 στην έδρα της Λίβερπουλ και βρίσκεται 7η με 40 βαθμούς με σύνολο τερμάτων 37-33. Η ευκαιρία όμως που γράφω στο τίτλο δεν αφορά αποκλειστικά το σημερινό ματς αλλά ότι η ομάδα του Κάρλος Αντσελότι αγωνίστηκε πριν 8 μέρες έχοντας την ευκαιρία να πάρουν ανάσες παίκτες-κλειδιά αλλά και να επανέλθει πλήρως από τον τραυματισμό του ο κορυφαίος σκόρερ της ομάδας Κάλβερτ Λιούιν (13 γκολ). Στη συνέχεια του πρωταθλήματος έχει ένα αρκετά βατό πρόγραμμα με Γουέστ Μπρομ, Τσέλσι και Μπέρνλι χωρίς ενδιάμεσους ευρωπαϊκούς αγώνες – σε αντίθεση με τους ανταγωνιστές της στη μάχη της τετράδας.

Εντός έδρας τα «ζαχαρωτά» είναι αγνώριστα καθώς έχουν να κερδίσουν από το ματς με την Άρσεναλ (2-1) στις 19/12/2020 δηλαδή δύο μήνες μετρώντας 0-1-5 και την κρατάει ψηλά η καλή της απόδοση στα εκτός έδρας. Απόντες οι Γκμπάμιν και Μίνα.

Οι «Άγιοι» δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση και αποδείχθηκε και στην έδρα της Λιντς που έχασαν με 3-0, η ήττα αυτή τους άφησε στην 14η θέση με 30 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 31-43. Η Σαουθάμπτον αντιμετωπίζει προβλήματα όταν αγωνίζεται εκτός έδρας έχοντας στα 5 τελευταία παιχνίδια 0-1-4 με παθητικό 17 τέρματα δείχνοντας πως ο Ραλφ Χάσενχουτλ δεν μπορεί να καταλήξει σε μια σταθερή αμυντική τετράδα που θα τον βγάλει ασπροπρόσωπο. Αρκετοί απόντες ξανά με τους Κάιλ Πίτερ Γουόκερς, Ντιάλο, Ρομέου, Σμόλμποουν, Γουόλκοτ ενώ αμφίβολος είναι ο Μιναμίνο.

Εκτίμηση: Η γηπεδούχος στα 5 τελευταία παιχνίδια έχει 3/5 over 2,5 με 10 γκολ ενεργητικό και 12 παθητικό, η φιλοξενούμενη έχει 3/5 over 2,5 με 6 γκολ ενεργητικό και 9 παθητικό. Με τα προβλήματα που έχει ανασταλτικά η Σαουθάμπτον δεν πιστεύω πως θα βρει μεγαλύτερη ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες εντός έδρας η Έβερτον με αρκετά γκολ και την επέλεξα για το στοίχημα.

  • Ξεκινήσαμε με κάβα 10 ευρώ και φτάσαμε στα 102 ευρώ την πρώτη ημέρα! Ελάτε στο TwitterBet!
Μονό
22:00
Έβερτον - Σαουθάμπτον
Over 3 ΑΗ
2.75
Combo
22:00
Έβερτον - Σαουθάμπτον
1Χ & over 2,5 & anytime scorer Κάλβερτ Λιούιν
4.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις