Η επιστροφή του Λαουτάρο

Η επιστροφή του Λαουτάρο

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες είναι το πιο ενδιαφέρον πρότζεκτ που έχει εμφανίσει η Ιντερ τα τελευταία χρόνια και επιτέλους δείχνει να είναι μια μεταγραφή η οποία δεν… «κάηκε» στους «νερατζούρι», όπως τόσοι και τόσοι άλλοι παίκτες, που ήρθαν με προσδοκίες και δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα. Ο Αργεντίνος επιθετικός έφτασε σε διψήφια φιγούρα γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, έδειξε τις αρετές του και στο Τσάμπιονς Λιγκ και οι εμφανίσεις του εκεί ίσως να αποτελέσουν το «διαβατήριο» για την μεγάλη μεταγραφή, φημολογείται πως ήδη έχει κλείσει η μετακίνησή του στην Μπαρτσελόνα, για τη νέα σεζόν.

O 22χρονος φορ πάντως δεν διήγε και την καλύτερη των περιόδων πριν τη διακοπή, είχε πέντε επίσημα ματς να βρει δίχτυα, ενώ και στην επιστροφή στη δράση, στο 1-1 της Ιντερ με τη Νάπολι για το Coppa Italia, δεν έδειξε να είναι στο επιθυμητό επίπεδο, έγινε αλλαγή από τον Κόντε. Ο προπονητής του πάντως τον εμπιστεύεται και του δίνει πάντα φανέλα βασικού, περιμένοντας από τον Λαουτάρο και την επιστροφή στα γκολ. Το anytime του Αργεντίνου σε τιμές διπλασιασμού αξίζει να αναζητηθεί.

Μονό

22:45 Ιντερ – Σαμπντόρια: anytime Λαουτάρο Μαρτίνες (2.00)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις