Η Κυριακή των ντέρμπι ως και 2.90

Η Κυριακή των ντέρμπι ως και 2.90

Αρκετά τα ντέρμπι στο σημερινό κουπόνι στοιχήματος, σε όλη την Ευρώπη. Ντέρμπι που μπορούν να κρίνουν πράγματα και να αλλάξουν ολόκληρη της σεζόν μιας ομάδας.

Κουπόνι στοιχήματος: Ξεκινάει από το 1-1

Αρχή με τη SuperLeague, και το αθηναϊκό ντέρμπι. Παναθηναϊκός – ΑΕΚ στη Λεωφόρο μετά από αρκετό καιρό, και πιο κοντά από ποτέ, βαθμολογικά μιλώντας. Μόλις τρεις βαθμοί χωρίζουν τις δύο ομάδες. Αμφότερες κυνηγούν την τετράδα που οδηγεί στην Ευρώπη και στο νεοσύστατο Conference League.

Το «τριφύλλι» έρχεται από τη σφαλιάρα στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό, εκεί όπου διακόπηκε σερί εννιά αήττητων αγώνων. Η ομάδα του Μπόλονι έχει βρει την ταυτότητά της ξανά, και θέτει γερή υποψηφιότητα για την προνομιούχο τετράδα. Εσχάτως, έχει παρουσιαστεί αμυντικό πρόβλημα, καθώς δέχθηκε γκολ και στα τρία τελευταία ματς.

Το πρόβλημα στην άμυνα της ΑΕΚ παραμένει τεράστιο και κυρίως άλυτο. Δέχεται σταθερά δύο(!) γκολ στα επτά από τα τελευταία οκτώ επίσημα, με εξαίρεση την καθαρή νίκη στο Ηράκλειο επί του ΟΦΗ. Την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στον Αστέρα, είχε xgoals 2,85-0,66, και κατάφερε να μην κερδίσει (για όσους δεν είστε εξοικειωμένοι με τα xgoals, αυτό το 2,85-0,66 σημαίνει πως το ματς έπρεπε να λήξει χοντρικά κάπου στο 3-1).

Καμιά εμπιστοσύνη στην άμυνα της ΑΕΚ, ωστόσο η επίθεση την κρατά εκεί που βρίσκεται. To goal/goal στο 2.05 δε γίνεται να περάσει απαρατήρητο. Για μεγαλύτερο ρίσκο, μπορούμε να το συνδυάσουμε με το over 2,5 για το 2.90.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 

Πρόωρη στέψη

Στην Eredivisie, ξεχωρίζει φυσικά το μεγάλο ντέρμπι της PSV Αϊντχόφεν με τον Άγιαξ. Αμφότερες με ευρωπαϊκά ματς την Πέμπτη, ωστόσο αυτό είναι το μόνο τους κοινό χαρακτηριστικό.

Κι αυτό γιατί ο Άγιαξ είχε να διαχειριστεί το υπέρ του 2-1 της Γαλλίας με τη Λιλ, και με τη δεύτερη νίκη του, επίσης με 2-1, πήρε την πρόκριση για τους 16 εκεί όπου τον περιμένει η ελβετική Γιούνγκ Μπόις. Σε τοπ φόρμα ο «Αίαντας», μέσα σε κάθε στόχο, αφού και στο κύπελλο βρίσκεται στα ημιτελικά έχοντας προκριθεί εις βάρος των σημερινών του αντιπάλων. Μεγάλο πλεονέκτημα ο ξεκούραστος Αλέ, που από γκάφα δε δηλώθηκε στην UEFA για τα ματς του Europa League. Απ’ τη στιγμή που έχει έρθει είναι κομβικότατος, με 5 γκολ και 5 ασίστ σε 8 συμμετοχές.

Από την άλλη, η PSV έρχεται από το σοκ του αποκλεισμού από τον Ολυμπιακό. Και κυρίως ο τρόπος με τον οποίο ήρθε. Ένα γκολ στο τέλος, πάντα κοστίζει περισσότερο ψυχολογικά. Δύσκολα θα μπορέσει να το διαχειριστεί άμεσα ο Ρότζερ Σμιντ και οι παίκτες του, όσο κι αν ένα ντέρμπι με τον Άγιαξ προσφέρεται για κάτι τέτοιο.

Στο +6 οι φιλοξενούμενοι, με ματς στο χέρι, και αν κερδίσουν σήμερα ουσιαστικά στέφονται πρόωρα πρωταθλητές. Θα πάω με τις πιθανότητές τους στο φαβορί διπλό του 2.02.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Να μείνει στο κυνήγι του τίτλου

Τελευταίο ντέρμπι απ’ το σημερινό κουπόνι στοιχήματος που θα απασχολήσει τη στήλη, είναι αυτό ανάμεσα στη Μαρσέιγ και τη Λυών. Οι ανακατατάξεις στους γηπεδούχους είναι πολλές. Μόλις χθες ανακοινώθηκε πως ο Χόρχε Σαμπάολι θα είναι ο διάδοχος του Βίλας-Μπόας, μια αλλαγή που έπρεπε να είχε γίνει εδώ και καιρό. Ωστόσο, οι ανακοινώσεις δεν έμειναν εκεί.

Σε μια προσπάθεια να κατευνάσει τον εξαγριωμένο κόσμο, ο μεγαλομέτοχος Φρανκ ΜακΚέρτ, έκανε γνωστό πως ο πρόεδρος Ζακ Ενρί Εϊρό που αποτελούσε «κόκκινο πανί» για τους οπαδούς, αποτελεί παρελθόν και τη θέση του αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος διευθυντής ποδοσφαίρου Πάμπλο Λονγκόρια.

Δεν ξέρω κατά πόσο αυτές οι αλλαγές θα αποδειχθούν ιδανικές μακροπρόθεσμα για το σύλλογο, όμως θεωρώ πως δύσκολα θα αλλάξει κάτι άμεσα. Στο αποψινό ντέρμπι, η Μαρσέιγ θα παραταχθεί με αρκετές απουσίες, κάτι που κάνει ακόμα πιο δύσκολο το έργο της.

Σε διαφορετικά μονοπάτια βαδίζει η Λιόν. Ποιος θα του το έλεγε το καλοκαίρι, του Ολάς, πως αρχές άνοιξης θα σκεφτόταν να ανανεώσει το συμβόλαιο του Γκαρσιά. Όμως, η πορεία της ομάδας τον αναγκάζει να το κάνει. Μετά από χρόνια, οι «λυωνέ» πατάνε γερά στα πόδια τους και είναι για τα καλά μέσα στο παιχνίδι του τίτλου. Κι όσο προχωράει η Παρί στο Champions League, θα είναι ακόμα πιο… μέσα. Αμυντικά δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, ωστόσο η καυτή επίθεση τη βγάζει ασπροπρόσωπη.

Σωστό φαβορί το διπλό, είναι ένα σκαλί πάνω, τουλάχιστον, η Λιόν. Σε combo με το over 1,5 ανεβαίνει στο 1.87.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Δυάδα απόδοσης 3.78
15:30
PSV Αϊντχόφεν – Άγιαξ
2
2.02
22:00
Μαρσέιγ – Λιόν
2 & οver 1,5
1.87
Μονό
19:30
Παναθηναϊκός – ΑΕΚ
Goal/goal
2.05
Ρίσκο
19:30
Παναθηναϊκός – ΑΕΚ
Goal/goal & over 2,5
2.90
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις