Σε άλλη γη, σε άλλα μέρη

Προγνωστικά

Εκεί στην Αγγλία έχουν βαλθεί να με κλείσουν σε τρελοκομείο. Τα προγνωστικά μας έδειχναν να είναι to the point, μέχρι τη στιγμή που η Κάρλαϊλ αποφάσισε να μας… «σκίσει» το δελτίο. Δε θα με τρελάνουν όμως αυτοί, τους παρατάω και πάω σε άλλη γη, σε άλλα μέρη, αφού υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές. Αρκετά όμως με τις παροιμίες, έχουμε και μπάλα οπότε πάμε στο ψητό.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά

Προγνωστικά Γερμανίας: Με φόρα η Μάιντζ

Μάιντζ εναντίον Άουγκσμπουργκ σε ένα παιχνίδι στα χαμηλά της Γερμανίας. Μια Μάιντζ που μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Μπο Σβένσον πατάει αρκετά καλύτερα. Βοήθησαν και οι χειμερινές κινήσεις που μπήκαν με τη μία στις απαιτήσεις και δεν είναι άλλες από την παραμονή στην κατηγορία. Στον αντίποδα η Άουγκσμπουργκ είναι σχετικά ασφαλής, αλλά δεν πρέπει να επαναπαύεται. Κακές αμυντικές επιδόσεις, αλλά παλεύει όλα τα παιχνίδια της.

Οριακά στον διπλασιασμό η απόδοση για τη Μάιντζ, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να το σηκώσει. Ναι, αισίως καλύτερη από την αντίπαλό της, αλλά με τη παράδοση εναντίον της. Μια παράδοση που θέλει παιχνίδια με αρκετά τέρματα και την Άουγκσμπουργκ συνήθως νικήτρια… Δεν μπλέκω με σημείο και ποντάρω στα γκολ.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 

Ισπανική… σταθερά

Κάντιθ εναντίον Μπέτις το επόμενο παιχνίδι μας. Μια Κάντιθ που έβαλε τέλος σε ένα αρνητικό σερί 4 συνεχόμενων ηττών με την ισοπαλία στη Βαρκελώνη. Ασφαλής από μπλεξίματα, αλλά θα πρέπει να βελτιωθεί, καθώς έχει ακόμα… ψωμί η σεζόν. Η Μπέτις από την άλλη διανύει εξαιρετικό φεγγάρι, έχοντας φτάσει σε απόσταση αναπνοής από τις ευρωπαϊκές θέσεις. Σταθερά καλό ποδόσφαιρο από τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι έχουν μόλις μία ήττα στα τελευταία 12 παιχνίδια.

Τα προγνωστικά τούς θέλουν σε τιμές διπλασιασμού ως φαβορί. Βέβαια έχουν τις απουσίες τους που πιθανόν να επηρεάσουν αρκετά στο παιχνίδι. Επίσης πετυχαίνουν μια Κάντιθ που πήρε κυρίως ψυχολογία την προηγούμενη αγωνιστική και δε θα είναι τόσο απλή υπόθεση. Δεν θα μπλέξω με σημείο, αλλά θα προτιμήσω να ποντάρω στο ότι το γκολ θα μπει μετά το 28′. Αναμένω ότι, τηρουμένων των συνθηκών θα μπουν αρκετά προσεκτικά στο παιχνίδι.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
Μονό
16:30
Μάιντζ - Άουγκσμπουργκ
Goal/goal & over 2,5
2.47
Ειδικό
17:15
Κάντιθ - Μπέτις
Πρώτο γκολ μετά το 28'
2.11
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις